Blog saya dah ada header raya (",)

IntaNBerliaN

Cantik tak header raya saya ni?? Suka tengok header ni sebab gambar Alisha & Aqilah tengah senyum.. Alisha malu2 & Aqilah pulak happy je.. (",).. Macam biasala.. orang yang buat header ni mestilah ECA... Saya memang suka dengan hasil kerja ECA ni.. U all pun kalau nak edit blog ke nak header ke.. bolehlah suruh ECA yer.. (",)

Btw, senarai nama Mini Giveaway #16, jap g baru saya keluarkan yer... semalam tak sempat nak buat entry... ni tengah duk copy nama anak2 semua.. (",)

P/s : Header ni akan melekat hingga habis bulan Syawal


Ya Allah Ya Tuhanku... Kau ringankanlah dan sembuhkanlah kesakitan yang sedang ditanggung oleh MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon..

{ 33 comments.. read them below or add one }

Deqla Manjew Deqla Manjew July 30, 2013
wahh cantik laa...header ni melekat smpai sebln raya la eh?
syawalsimpsons syawalsimpsons July 30, 2013
cantik header ni...nampak ada citer di sebalik gamba ina pelok anak2 tu
Joanna Yunus Joanna Yunus July 30, 2013
wah memang terbaik le cantik sangat
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha July 30, 2013
perghhhhhhhhhhh,jangan fokus kt gmbr belah kiri tu,xlawa..oke oke oke.... :P


fokus gmbr alisha & aqilah je pelissssssssss la :D
intanfirdaus247 intanfirdaus247 July 30, 2013
salam ina..cantik header ni..
semoga tuan empunya diri sembuh segera..ameen
.:fyzz:. .:fyzz:. July 30, 2013
menarik..ala mana gambar dady
Aju Mohit Aju Mohit July 30, 2013
cantik sangat!! sweet je ina and anak2
mama_ka0ri mama_ka0ri July 30, 2013
cantik la..nak tempah jugak la..:)
Zee Suhaini Zee Suhaini July 30, 2013
cantik...selamat hari raya..hehe
Nora Karim Nora Karim July 30, 2013
memang cantik... suka :D
mama3heroo mama3heroo July 30, 2013
salam ramadhan # 21 ina..
header tu mmg cantik..tapi nape x letak pic hubby sekali..barulah meriah heder raya tu..
Ibu Lala Ibu Lala July 30, 2013
wah cantiknya. dah siap ke persiapan raya?
IntaNBerliaN IntaNBerliaN July 30, 2013
@.:fyzz:.

dady pemalu.. takleh letak la... ahhah
IntaNBerliaN IntaNBerliaN July 30, 2013
@mama3heroo

hubby saya tak suka tempek gambar dia dkt blog.. thats y takda.. hihii
IntaNBerliaN IntaNBerliaN July 30, 2013
@Ibu Lala

blm lagi kak.. cuma tinggal nak nak beli kasut anak2 je lagi.. yg lain dah ada :-)
Kakzakie Kakzakie July 30, 2013
Heee.... cantiklah Ina. Ina pun ayu aje kakak tengok dengan dua anak yg comel:)
IbuNoey IbuNoey July 30, 2013
cantikla,kakak..comel dua beradik tu tersenyum..
Maria Firdz Maria Firdz July 30, 2013
Wah. Cntik.. Sy blum smpt nk buat lagi.. Huhu..
lynndamya lynndamya July 30, 2013
comel gmbar akak dgn anak2 tu, selamat hari raya, haha
Mimi Azirah Mimi Azirah July 30, 2013
memang cantik header akak nih
Mrs Velentine Mrs Velentine July 30, 2013
cantik header tue...klik2 ikea
azizah :) azizah :) July 30, 2013
wahhh cantik la kak! jijah suka..
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ July 30, 2013
salam k.ina..

hihi.. tu la ade perasan.. semakin berseri2 la blog aka ni... :)
Si Matatajam Si Matatajam July 31, 2013
Cantik sangat header raya tu..
Dylla Abas Dylla Abas July 31, 2013
mmg cantik!! tambah plak dgn pict Alisha n Aqilah yg comel tu...err, ibu dia comel jgk la :)