Baru dapat cecah 4 angka


Finally... 2 tahun 5 bulan berblog, baru dapat cecah jumlah total earning 4 angka.. Alhamdulillah.. ni la duit Alisha & Aqilah yang Nuffnang bagi selama ni.. hihi.. Opsttt jangan salah faham yer.. ini total untuk sepanjang saya berblog yer.. bukan sebulan... Kalau sebulan boleh dapat 4 angka kan best.. macam blogger2 yang hebak2 tu... (^_^)


Ya Allah Ya Tuhanku... Kau ringankanlah dan sembuhkanlah kesakitan yang sedang ditanggung oleh MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon..

{ 28 comments.. read them below or add one }

Fiza Rahman Fiza Rahman July 29, 2013
Banyak tu. Saya nyer tak sampai 4 angka lagi.
Sally Yatiey Sally Yatiey July 29, 2013
wahh..
alhamdulillah, rezeki :)
IbuNoey IbuNoey July 29, 2013
al-hamdulillah,kak..hehe..
Mila Ahmad Mila Ahmad July 29, 2013
wah banyak jugak tu :)
Deqla Manjew Deqla Manjew July 29, 2013
wlupun yg terkumpul kira byk la tu.. ;)
Mama Adam Mama Adam July 29, 2013
wahhhhh... banyaknya =)
azizah :) azizah :) July 29, 2013
tahniah kak! samalah kita..hehe :)

anitadiana anitadiana July 29, 2013
tahniah....best lah tu ina..kak ita tak pernah dapat pun..tak beerapa nak cerdik bab-bab ne...dan tak reti it..
Kakzakie Kakzakie July 29, 2013
Tahniah ina dari suka-suka berblog tapi dapat menjana income...
eita eita July 29, 2013
best nyer....ita baru je sekali dapat...
Ayu Zan Ayu Zan July 29, 2013
bilanya dpt mcm akak ni.. ayu earning puloh2 rm je. 2 angka. kui2..
Fifi Nadhrah Fifi Nadhrah July 29, 2013
alhamdulillah. rezeki anak..
Cik Matahariku Cik Matahariku July 29, 2013
tahniah! suka tengok jumlahnya..semoga terus suksess ye!
Ema Johari Ema Johari July 29, 2013
ini pun dah kira berjaya ina...tahniah yer
ieda immi ieda immi July 29, 2013
tahniah dikk
banyak dah tuu
syukur rezeki dari allah utk ina dan family ! ;)
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha July 29, 2013
perghhhhhhhhhhhhh.mantap oke?
jaakechik jaakechik July 29, 2013
dalam diam-diam dah berjumlah seribu. seronok kan blogging! sambil menulis sambil jana duit poket. best!
Cik Nur™ Cik Nur™ July 29, 2013
alhamdulillah...
pencapaian yg bagus. :)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ July 30, 2013
salam k.ina,,

uii...byk tuu,,,cma dekat 3 tahun baru nk kumpul ratus2.. hihi...
alhamdulillah...rezeki :)
Aisy Nasiha Aisy Nasiha July 30, 2013
Ina kata tak banyak? Dh memang banyak tu....tahniah, rezki anak2 ina...ramai yg suka baca kisah..
Azi Azi July 30, 2013
sy jauh lagi nak cecah angka tu.. hihihi
Delimasari Delimasari July 30, 2013
hebat2222 --- akak ketinggalan keretapi nampaknya
Nora Karim Nora Karim July 30, 2013
wah banyak dah tu duit alisha n aqilah... alhamdulillah...
Myra Jay Myra Jay July 30, 2013
Alhamdulillah, tahniah Ina.. rezeki berblog..
Myra baru berapa ratus je selama 3x caashout:)

Si Matatajam Si Matatajam July 31, 2013
Alhamdulillah..tahniah..rezeki anak2 tu