Segmen Promote Blog #4

Dah nak masuk pertengahan bulan baru sempat nak buat SEGMEN PROMOTE BLOG... Ikutkan sepatutnya saya nak buat awal bulan.. Tapi tu la, ada halangan la pulak.. so, hari ni baru dapat buat Segmen Promote Blog #4..

Saya akan guna khidmat random.org untuk buat keputusan siapa yang terpilih untuk promote blog dia di blog saya.. Syarat dia sangat senang... :-
  1. HANYA TINGGALKAN URL BLOG U ALL DI ENTRY INI
  2. Segmen ni hanya BERLANGSUNG SAMPAI PUKUL 5 PETANG INI SAHAJA (12/07/2013)
  3. Pukul 9 malam ni saya akan umum siapa yang terpilih untuk promote blog.. jangan risau jika u all tak online sebab takda tarikh tutup selagi tak bulan OGOS untuk 'serah diri' yer.. (^_^)
  4. Senarai peserta saya akan update di entry ni.. So, sebelum pukul 5 tu, datang la jenguk link blog u all ada or tak yer...
  5. Pada yang terpilih, suka hati u all nak submit entry tu bila asalkan masih di bulan JULAI sebab segmen ni akan diadakan setiap bulan... (^_^)

Peserta yang terpilih, perlu karang entry sendiri & draft bagi saya, lepas tu, saya akan publish di blog saya... U all cerita je apa yang u all nak pasal blog u all tu.. kira macam u all review blog u all lah sambil menarik orang untuk singgah di blog u all.. (",)

Ohya, kalau u all ada bisnes kecil-kecilan macam edit blog ke, doodle ke, jual baju ke, tudung ke, apa2 je la.. boleh gak selitkan dekat entry tu...ENTRY U ALL PASTIKAN BUKAN 100% NAK PROMOTE BARANG JUALAN, BARANG JUALAN SEKADAR SELINGAN JE.. 

Senarai Peserta


Ya Allah Ya Tuhanku... Kau ringankanlah dan sembuhkanlah kesakitan yang sedang ditanggung oleh MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.. 

{ 21 comments.. read them below or add one }

CtAyue CtAyue July 12, 2013
nak join jugak..
http://ayueazruladam.blogspot.com/
Mira Adzlia Mira Adzlia July 12, 2013
nak join..hehe

gadisbiasebiase.blogspot.com
Nad MamaZN Nad MamaZN July 12, 2013
htp://zakwan-afif-najmi.blogspot.com
Mama Vogue Mama Vogue July 12, 2013
Nak cuba nasib gak..hihi

http://ayudzul.blogspot.com
Mimi Azirah Mimi Azirah July 12, 2013
join jugak ye kak

http://www.mimiepinkummi.my
yana aina yana aina July 12, 2013
http://www.nazlyizan.my/
Jemarisuri Jemarisuri July 12, 2013
join
selamat berpuasa ina..
http://jemarisuri1001.blogspot.com
mama_ka0ri mama_ka0ri July 12, 2013
nak join juge..

http://ka0rist0ry.blogspot.com
Eyqa Hasnan Eyqa Hasnan July 12, 2013
Eyqa join :) http://eyqahasnan.blogspot.com/
azizah :) azizah :) July 12, 2013
http://nurazizahyahaya.blogspot.com
Mama Idlan Irsyad Mama Idlan Irsyad July 12, 2013
1st time join..hehe

http://jaajahat.blogspot.com/
Fya Pelangi Fya Pelangi July 12, 2013
HEHE. festime tk terlpas :P


fyapelangi.com ;))
Fiza Rahman Fiza Rahman July 12, 2013
http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com
QasehnyaRania QasehnyaRania July 12, 2013
tak sempat nk join.buka blog tgk dah tamat.huhu
QasehnyaRania QasehnyaRania July 12, 2013
tak sempat nk join.buka blog tgk dah tamat.huhu
Cik Nur™ Cik Nur™ July 13, 2013
xsempat join jugak..
bulan puasa ni lambat buka blog..heheh
ayut ayut July 14, 2013
lepas sudah....huhuhu
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ July 17, 2013
Salam K.ina..
alo..tak sempat join.. anywy tahniah buat yg terpilih :)