Pengumuman Mini Giveway #16

Saya sekarang dekat Chemor.. nak tengok blog pun malas.. tapi kene jugak buat entry ni walaupun ringkas.. Saya nak bagitahu, minggu depan @ Isnin @ 29/07/2013 saya akan lancarkan MINI GIVEAWAY #16.. Hadiah tak pasti lagi apa.. Maybe duit raya.. tapi ntahla.. kene tungu isnin ni baru tahu jawapannya.. hihii..

Btw, hadiah kali ni hanya untuk anak2 yang berumur 0 hingga 12 tahun je yer.. Dengan kata lain, saya akan mintak nama anak u all la.. Apa2 pun, tunggu isnin ni,, GA berlangsung dari pukul 7 pagi hingga 12 malam sahaja (",) 



{ 23 comments.. read them below or add one }

nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI July 26, 2013
ok..

kat chmor..dekat dh tu..hihiih
IbuNoey IbuNoey July 26, 2013
ahah..bule join nnt nih...
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra July 26, 2013
adik boleh tak akak, hihi
azizah :) azizah :) July 26, 2013
anak bakal lahir boleh tak join? hahaha
Jemarisuri Jemarisuri July 26, 2013
gud luck ye ina..moga dpt sambutan nti ga tu^^
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ July 26, 2013
Salam K.Ina...

baiklah...ade rezeki,,faiz @ seri leh join... :)
Deqla Manjew Deqla Manjew July 26, 2013
yg xde anak xleh join la ye? hurm takpe, bagi peluang pada yg ada ank.. huhuhuhu..
Ibu Lala Ibu Lala July 26, 2013
wah kena join nih..
Mrs Velentine Mrs Velentine July 26, 2013
akan tunggu nnt..klik2 digi..
Ummiarissa Mahdi Ummiarissa Mahdi July 26, 2013
duit raya lah best hehehe
zety zety July 26, 2013
wahhh GA $$ rayeee
Tampawan Tampawan July 26, 2013
kalau yang 12 tahun join? :3
Cik Nur™ Cik Nur™ July 26, 2013
wahhh...rezeki untuk anak2 ni...
semoga berjaya buat mereka2
Puan Kutu Puan Kutu July 27, 2013
anak bawah 2taun ada dua org ni.hehe kita tunggu
Masha Meisters Masha Meisters July 27, 2013
hehe...tak dan nak join GA akak...
Nurul Nadiah+Khairil Syazwan Nurul Nadiah+Khairil Syazwan July 28, 2013
Hoyeh ada can la anak teruna saya ngejoin hihih

Salam Ramadhan
Nurul Nadiah+Khairil Syazwan Nurul Nadiah+Khairil Syazwan July 28, 2013
Hoyeh ada can la anak teruna saya ngejoin hihih

Salam Ramadhan
ayut ayut July 28, 2013
bolehla nnt sesiapa ada ank kecik...berpeluang :))
Maria Firdz Maria Firdz July 29, 2013
dah join dah.. hehe.. :)
Deqla Manjew Deqla Manjew July 29, 2013
deqla dah join tau.. :)