Bookmarks raya dari Alisha untuk auntie2 (",)


Nampak tak kerajinan Alisha tu?.. bersemangat letak bookmarks raya dalam sampul surat.. bukan setakat tu.. dengan setem pun dia tempek.. Rajin sangat nak menolong.. (",) Time ni Alisha baru bangun tidur.. tengok saya tengah buat  kerja, terus dia cakap "Bu, akak nak buat".. (",)

Pada u all yang dah bagi alamat dekat saya, saya dah pos yer.. tapi yang baru bagi semalam, belum pos lagi... (^_^) InsyaAllah esok.. Btw, ada lagi balance 10 keping, sape yang nak, bagi saya alamat dekat kotak komen entry ni yer... saya tempah banyak.. 100 keping.. (^_^) 


Ya Allah Ya Tuhanku... Kau ringankanlah dan sembuhkanlah kesakitan yang sedang ditanggung oleh MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon..


{ 29 comments.. read them below or add one }

mama3heroo mama3heroo July 30, 2013
wah..rajinnye alisha..untung ade ank yg rajin menolong..
Deqla Manjew Deqla Manjew July 30, 2013
rajinnya ank bertuah ni.. yeayy x sabar nk dpt bookmark raya dari ina.. ;)
ieda immi ieda immi July 30, 2013
murah rezeki ina dan alisya .. sbb rajin tolong mummy ! ;)
umi alya umi alya July 30, 2013
bagusnya alisya..

psstt: akak dah transfer RM30 ntuk sambungan iklan tu..
IbuNoey IbuNoey July 30, 2013
ada lebih,kak, ye.. nak.. hehe..nnt nak letak kat ofis..
DIARI FARISHA DIARI FARISHA July 30, 2013
banyaknya bookmark..comel :)
Maria Firdz Maria Firdz July 30, 2013
Dh bg by email hari tu... Rajin alisha..
Mimi Azirah Mimi Azirah July 30, 2013
tak sabar nak dpt bookmark kak ina
Sally Yatiey Sally Yatiey July 30, 2013
rajin alisha.. banyaknyaaaaaa bookmark! :D
Jemarisuri Jemarisuri July 30, 2013
bersemangat alisya ye..nti alisya plak berblog bila dh bsr..^^
JaSSNaNi JaSSNaNi July 30, 2013
baru sudah baca kisah adik kat ICU tu.. menitik air mata.. semoga adik cepat sembuh ye.. insyaALLAH.. berkat kesabaran dan berkat ramadhan.. :) sama2 kita doakan ye.. :)
Myra Jay Myra Jay July 30, 2013
Rajinnya kakak Alisha :D
azizah :) azizah :) July 30, 2013
bagusnya alisha ni..rajin sgt tak payah di suruh.. syukur akk!
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ July 30, 2013
salam k.ina..

hihi..rajinnye alisha ni tlg ibu :)
Mama Vogue Mama Vogue July 31, 2013
Amboiii canteknya bookmark tu.. Ok Ina, nnt saya cek postbox! Hehe tak sabar.. thanks yek :-)
deno deno July 31, 2013
amboi rajin alisya :)
Si Matatajam Si Matatajam July 31, 2013
Wah Rajinnya anak dara ni
Delimasari Delimasari July 31, 2013
alisya - untie punya ada tak?
Dylla Abas Dylla Abas July 31, 2013
rajin kakak Alisha ni..bangun tidur terus tolong ibu dia :)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN July 31, 2013
@Delimasari

yang akak punya ada.. dah pos :-)
Ibu Lala Ibu Lala July 31, 2013
kreatif la ina ni buat benda benda camni kan. akk x pernah terpk pun.

moga ukhuwah antara kita diberkati dan berkekalan kan.
Shima Salleh Shima Salleh August 01, 2013
bookmark ina dah sampai br shima baca entry ni huhuhuhu... terima kasih sekali lagi :)
QasehnyaRania QasehnyaRania August 20, 2013
Rajin nya kakak.
Tima kasih ye.ciksu dah dpt ;)