Jom tempah serunding daging or ikan homemade resepi dari kelantan yang sangat sedap..!!

Saya nak promote SERUNDING ASLI HOMEMADE DARI KELANTAN ni dekat u all.. Kot2 terbukak pintu hati u all nak beli ke kan... Lagipun, benda sedap harus dikongsi bersama.. biar kita sama2 merasai kesedapan SERUNDING KELANTAN ni.. (^_^)


SERUNDING DAGING ASLI HOMEMADE... U all tahu, masa mula2 rasa serunding ni.. Ya Allah.. rasa nak menangis.. sedap tak hengat..!! Terimbau kembali kenangan masa belajar dulu... salah sorang kawan saya dekat asrama orang Kelantan tau, dia bawak serunding ni g asrama.. share ramai2.. tu la pertama kali saya rasa.. memang sedap!! Dah lama cari, sekarang baru dapat rasa lagi sekali SERUNDING KELANTAN tu.. (",)

HARGA SERUNDING DAGING ASLI HOMEMADE ni cuma RM21 untuk 250gram.. Harga sangat berbaloi dengan kesedapannya.. (",) U all boleh beli serunding daging ni untuk makan bila raya nanti.. cicah dengan lemang ke.. ketupat ke.. memang sedap..!! Bukan setakat untuk guna time raya, ibu2 pun boleh beli untuk anak2 yang tinggal dekat asrama tu.. buat stok anak2 time poket tak berapa nak "tebal".. hihii.. Jangan risau ye sayang2.. sebab serunding ni BOLEH TAHAN HINGGA 8 BULAN..!!


Lagi satu pulak, SERUNDING IKAN ASLI HOMEMADE.. Serunding ikan ni first time saya makan.. Rasa dia memang sangat2 sedap.. Nak bagi cadangan dekat u all, jika u all teringin nak buat mini popia ke.. simpul kasih ke... u all PATUT beli serunding ikan ni.. sangat sesuai.. mesti orang yang datang beraya umah u all nanti cakap  mini popia or simpul kasih u all tu sedap... Yela, kesedapan mini popia or simpul kasih kan bergantung kepada inti dia.. So, inilah serunding yang terbaik untuk mini popia or simpul kasih u all tu (^_^).. Harga dia murah je... RM19 UNTUK 250 gram...  


Memang tak rugi kalau u all beli.. bukan saya je suka.. Si Alisha tu siap meratah.. makan sambil tengok tv.. hihi.. Saya suka makan serunding ni gaul dengan nasi panas2.. memang sedap.. Kalau bulan puasa ni, time sahur tu, serunding ni dapatlah bukak selera untuk makan banyak sikit time sahur.

Jika u all berminat, boleh order.. CARA ORDER

U all boleh hantar emel ke aconceptnature@gmail.com dengan title "Serunding @ intan berlian".. Ohya, letak title intanberlian tu sebabnya owner dia dah janji nak bagi diskaun RM1 bagi setiap pek dekat u all jika inform nama blog saya..


Lagi satu.. untuk 20 pembeli terawal, yang beli 2 pek serunding akan dapat hadiah bekas macam dalam gambar atas tu.. Boleh guna untuk isi SERUNDING ASLI HOMEMADE (",) So, apa tunggu lagi.. jika berminat, bolehla beli.. Jangan risau.. serunding ni dah 10 tahun dipasarkan di sekitar lembah Klang.. Bila dah cakap 10 tahun tu.. mestilah sedap kan.. (",)

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau ringankanlah dan sembuhkanlah kesakitan yang sedang ditanggung oleh MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.. 



{ 27 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons July 16, 2013
menarik ni..tapi ado banyak aritu borong kat opis..
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda July 16, 2013
xleh tgk lame2..
t'liur nnti sy...hehe...
JunAina JunAina July 16, 2013
Cicah nasi impit apa nak kata.
inazamri inazamri July 16, 2013
akak pun nak beli la nnt sblum 30 julai ni kan.tq share info serunding yg sedap ni.
DIARI FARISHA DIARI FARISHA July 16, 2013
lapar la pulak bila tgk serunding tu :)
Haryati Juning Haryati Juning July 16, 2013
weweeee...serundinggg...insyaAllah kalau nak, sya inform kak intan :)
ros_reeza ros_reeza July 16, 2013
Ros memang suka serunding! makan ngan nasi, buat penambah selera :)
Mimi Azirah Mimi Azirah July 16, 2013
wah siap free tupperware lg..nmpk sedap tuh kak ina
Myra Jay Myra Jay July 16, 2013
Kawan Myra ada jual jugak, dia dok kelantan..

Org Kelantan memang pandai buat serunding kan :D
Ibu Lala Ibu Lala July 16, 2013
sedapnye. klw makan ngan pulut lagi sedap.
Khariatul Hakmah Khariatul Hakmah July 16, 2013
salam kenal, sy khai n dh follow jemput lh ke blog sy :)...erm xtahu plak der serunding ikan mesti sedap sis der bt serunding ayam x?
CikNana CikNana July 17, 2013
kakak..daging tu daging apa eh?kerbau?
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI July 17, 2013
yui bru order srunding ikan kat mber =)
Haryati Faizal Haryati Faizal July 17, 2013
mang sedap bley makan ngan apa saja...
Maria Firdz Maria Firdz July 17, 2013
kawan sekrja de gak jual serunding ni..tpi tak terbeli la plak.. n x rasa pun gane..
QasehnyaRania QasehnyaRania July 17, 2013
tak sabar nk raya dah ni.hihi

*ina, su dah sms.
cik abe amik semalam dalam peti surat.
thanks ye
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ July 17, 2013
Salam K.Ina..

menarik ni.. blh la try beli nnti..
t2 4 sharng :)
Mas Zull Mas Zull July 17, 2013
assalamualaikum intan...sedapnya bila nak raya mmg org cari serunding ni...:)
Cik Nur™ Cik Nur™ July 17, 2013
beli serunding buat simpul kasih pun bolehkan.. :)

senang.. :)
Deqla Manjew Deqla Manjew July 18, 2013
yup... serunding homemade dari kelate mmg terbaikkk... =)
Mrs Velentine Mrs Velentine July 18, 2013
MV buat sendiri jer inti tue..tapi serunding mmg murah/..klik2
azizah :) azizah :) July 18, 2013
serunding ni makan dengan nasi panas pon dah cukup..mmg sedapp.
deno deno July 19, 2013
Sedapnya serunding daging^^
jaakechik jaakechik July 20, 2013
serunding kalo buat mini popia sedap tu kak... hihi... krup krap krup krap bila makan.. best2x!
Puan Kutu Puan Kutu July 22, 2013
sedapnya serunding..best ni klu buat popia gulung pebret sy.huhu