Aqilah dah pandai berdiri tanpa bantuan..


Umur 8 bulan lebih, dah pandai berdiri tanpa bantuan... Alahaiii cepatnya masa berlalu... tak lama lagi dah pandai berjalan.. Untuk pengetahuan u all, kalau sebelum ni Aqilah berdiri pegang meja & baru lepas tangan kan... Tapi sekarang Aqilah dah expert sikit...

Dari duduk, dia berdiri slow2 lepas tu sengeh sambil tayang gigi 2 batang dia tu & mata pejam.. sweet kan.. haha... Ohya, tapi dia bukanlah berdiri lama pun u all.. baru setakat 2 3 minit je.. lepas tu gedebuk jatuh ke depan tapi ditahan oleh tangan dia, takdalah tersembam kan...

Btw, gambar dekat atas tu, lepas je saya ambik gambar dia... gedebuk dia terjatuh ke belakang la pulak... menangis la si aqilah yang baik ni... walaupun camtu, Aqilah jenis berani... tak kenal erti putus asa.. jatuh gedebak gedebum pun dia tak kisah... janji cepat pandai.. hihii


Ya Allah Ya Tuhanku... Kau ringankanlah dan sembuhkanlah kesakitan yang sedang ditanggung oleh MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon..

{ 20 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons July 23, 2013
yeee izz dah ada geng boleh berdiri sendiri...
azizah :) azizah :) July 23, 2013
comel sangat anak bertuah ni..cepat betul belajar kan..
Mrs Velentine Mrs Velentine July 23, 2013
tak lama lagi dah boleh jalan..dah dapat kaki..mmg sukalah dia
Cik Ecah Cik Ecah July 23, 2013
cepatnya dia....8 bulan dah berdiri :)

ank ecah br nak belajr meniarap...
huhu 5 bulan sudah...
Fiza Rahman Fiza Rahman July 23, 2013
Sama dgn qhalif. Raya nnt dah bley jln lah anak dara ni.

fieda fieda July 23, 2013
tu dia besor doh anak dara ina ni..setelah lama tak tgk dia..dh boleh berjalan dh
mrs mell mrs mell July 23, 2013
yeaa... dah pandai dah berjalan.. syukrii baru 7month.. duduk pun tumbang2 lgi.. hehehe
Mimi Azirah Mimi Azirah July 23, 2013
wah cptnye aqilah berdiri
IbuNoey IbuNoey July 23, 2013
tomey nyer princess nih..berani pulak tu..AniqFiras dulu bila da jatuh,terus tak nak berdiri da..
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P July 23, 2013
kan dah cakap..mesti cepat punya Aqilah selain dari pandai ramai cikgu nya :)
mama_ka0ri mama_ka0ri July 23, 2013
hehe..budak2 mmg tak kenal erti putus asa..nanti boleh jalan letih la ibu dia..:0
SeputihSalju SeputihSalju July 23, 2013
besar dah aqilah.. lor mkan apa tuh?hihii
Deqla Manjew Deqla Manjew July 23, 2013
wahh berjaya akhirnya.. gagah dan gigih tu berdiri! hihi
eita eita July 23, 2013
ringan nyer badan..dah nak berjalan dah
Si Matatajam Si Matatajam July 23, 2013
Cepat gak perkembangan Aqilah ni...
Haryati Faizal Haryati Faizal July 23, 2013
tahniah aqilah!... cepat jugak dia berdiri ye
Cik Nur™ Cik Nur™ July 23, 2013
kejap je rasakan kak...
rasa mcm baru semalam je aqila lahir..
ni tgk dah nak berjalan dah...
Ema Johari Ema Johari July 24, 2013
badan ringan aqilah ni..nak cepat jalan...tgh gigit apa tu qilah
Puan Kutu Puan Kutu July 27, 2013
cepatnya aqilah boleh berdiri sendiri.syabas..lepasni makin aktiflah..