Keputusan Segmen Promote Blog #4

Sorry sebab janji pukul 9 tapi 9 lebih baru sempat buat entry.. K la, terus kepada pemenang Segmen Promote Blog #4.. Pemenang dipilih melalui random.org yer..

14 : http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com

So, pada Fiza, awak boleh sediakan draft & submit dekat saya.. zarina_naniey@yahoo.com.my dengan title SEGMEN PROMOTE BLOG... Terpulang bila pun awak nak submit, selagi belum masuk bulan 8 (",)

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau ringankanlah dan sembuhkanlah kesakitan yang sedang ditanggung oleh MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.. 

{ 19 comments.. read them below or add one }

Che Rosliza Che Mat Che Rosliza Che Mat July 12, 2013
tahniah untuk kepada pemenang..
Izan Ishak Izan Ishak July 13, 2013
tahniah fiza sbb terpilih utk segmen ni!
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin July 13, 2013
Tahniah pada yang menang :)
ayut ayut July 14, 2013
tahniah bt pemenang :)
Mrs Velentine Mrs Velentine July 15, 2013
Tahniah tak sempat nak join
deno deno July 15, 2013
tahniah kepada pemenang :)
Fiza Rahman Fiza Rahman July 16, 2013
Thanks ina. Sorry sgt sbb baru perasan ni ha. Semalam EL. Nnt kita buat draft tu yer ☺☺
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ July 17, 2013
salam K.Ina..
tahniah buat yg terpilih :)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ July 17, 2013
salam K.Ina..
tahniah buat yg terpilih :)