UV di bulan puasa


Puasa baru seminggu.. Tak sangka UV harian saya cecah 2k lebih.. Dulu pernah je saya dapat UV harian 2k ++ ni.. tapi lebih kurang sebulan dua je... lepas tu malas nak buat entry melanda.. so, UV dah turun kepada 1K ++ sehari.. oklah.. dapat gak kekal 4 angka kan.. (",) Time bulan puasa ni jugak, UV hujung minggu saya pun boleh dapat 4 angka @ 1k++.. tu dalam tak update blog (^_^)


Seminggu berpuasa punya keyword.. mau nanti sebulan 5 angka total hits dia tu.. 6 hari puasa pun dah nak 3k hits.. Ni baru UV & keywords untuk blog peribadi macam saya ni.. Mereka2 yang memang blog masakan tu, lagilah meriah dorang punya keywords & UV.. (",) Alhamdulillah jugak saya ada 3 CPUV yang tengah running time bulan puasa ni.. baru nak masuk 2 minggu bertempek kat blog saya, earning dah nak cecah 50.. memang rezeki Alisha & Aqilah betoi ni... (",)

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau ringankanlah dan sembuhkanlah kesakitan yang sedang ditanggung oleh MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.. 

{ 23 comments.. read them below or add one }

Mimi Azirah Mimi Azirah July 16, 2013
alhamdulillah tahniah kak ina
the malay male the malay male July 16, 2013
mmg ramai yang cari resepi bulan2 pose ni ye
Mimi Azirah Mimi Azirah July 16, 2013
tingginye uv akak...gud job kak
ros_reeza ros_reeza July 16, 2013
banyaknya uv.. tahniah kak Ina.. BE pun sentiasa ada :) Rezeki anak2 kan :)
JunAina JunAina July 16, 2013
Semua orang tiba2 jadi rajin untuk memasak. Rezeki puasa...alhamdulillah...
Myra Jay Myra Jay July 16, 2013
Tahniah Ina... rezeki hot keywords :)
syawalsimpsons syawalsimpsons July 16, 2013
kat opis sue ni, dari pagi tadi lagi sue suruh dorang bukak blog ina sebab senang carik resepi...semua pakat nak ikut resepi ina ni...hari kawan sue buat agar2 roti warna warni ina tu..pastu semalam kawan sue buat ayam bakar sedap tu yang sue tu...pagi ni kata..sedap..makan ngan nasi putih je..kawan sue sowang lagi dok sebok beli barang nak buat ayam tu jugak berbuka ni..kikiki
Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy July 16, 2013
wah...tingginya UV...tahniah
lizz lizz July 16, 2013
Banyak tu ina...tahniah k....
Ummiarissa Mahdi Ummiarissa Mahdi July 16, 2013
hahaha...antara yang jenguk resepi puding roti tu akak lah...bulan puasa ni sibuk mencari resepi...
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra July 16, 2013
wah terbaik la akak, hihi
Cik Nur™ Cik Nur™ July 16, 2013
perghh..mantoplah kak.. :)
D Yatie D Yatie July 17, 2013
Terbaik ah! Kita xpernah dpt cpuv. :'(
ros_reeza ros_reeza July 17, 2013
Salam Kak Ina, selamat pagi.. Ros dah terima hadiah dari Kak Ina tu semalam :) terima kasih.. Cantik brooch tu, warna biru :)

http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/07/dah-terima-hadiah-dari-kak-ina-intan.html
Haryati Faizal Haryati Faizal July 17, 2013
tahniah ina... besh bila dapat UV banyak tu kan?
Deqla Manjew Deqla Manjew July 17, 2013
byk.. berderetttt... tahniah ina.. rezeki anak2 dan rezeki ramadhan ni... ;)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ July 17, 2013
Salam K.Ina..

hihi..pandai akat buat labels SEO..
ALhamdulillah... :)
azizah :) azizah :) July 18, 2013
hebatnya kak! tahniah2... suka baca blog akak.. tu pasal komen semua entry2 akak..heee
fieda fieda July 23, 2013
tu dia...tu dia...tu dia....tahniah ina...mmg pun kfieda saje main google2 resepi pun byk kuor blog ina