Alisha dah pandai ajar Aqilah


Ololooo suwit sungguh Alisha ni.. Semalam time saya duk wat kerja terdengar Alisha duk cakap "kasut.. baju..".. saya tengok dorang, sekali dia tengah ajar Aqilah.. hihi.. Pandai je 2 beradik yang akrab ni.. Si kakak duk sebut baju sambil tunjuk gambar baju.. duk sebut kasut sambil tunjuk gambar kasut.. Si adik tu tengok je kakak mengajar.. Eh, tapi sekejap je Aqilah ni bagi perhatian dekat Alisha yang tengah mengajar tu.. lepas tu dia terus ambik wipe-clean learning mat kakak dia tu.. hihii.. Takpala, at least saya tahu sedikit sebanyak anak solehah saya ni minat belajar.. (",) 


Ya Allah Ya Tuhanku... Kau ringankanlah dan sembuhkanlah kesakitan yang sedang ditanggung oleh MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.. 


{ 19 comments.. read them below or add one }

anitadiana anitadiana July 12, 2013
comelnya alisya dan aqilah ne...
azizah :) azizah :) July 12, 2013
sweetnyaa.... kakak alisha yg penyayang..
mama_ka0ri mama_ka0ri July 12, 2013
comel jer..nanti besar boleh jadi cikgu..:)
Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy July 12, 2013
pandainya dia...dah boleh jadi cikgu nie..
Si Matatajam Si Matatajam July 12, 2013
So sweet adik kakak berdua ni
D Yatie D Yatie July 12, 2013
Alololo.. good girl. ; D
Kakzakie Kakzakie July 12, 2013
Kalau adik duduk mengadap camera cantik candid gambar ini Ina jadikan header. Cute sangat cara Alisha mengajar adik:)
Izan Ishak Izan Ishak July 13, 2013
bagusnya! adik pun dok khusyuk je tgk si kakak mengajar tu... comel!
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey July 14, 2013
Comeynye.. Bgus kakak alisha ajar adik Aqilah. Salam Ramadhan kak ina :)

P/s: acuan tu leh beli kt kedai alatan kek :)
ayut ayut July 14, 2013
lps ni alisha jd cikgu aqilah yer ^^
ayut ayut July 14, 2013
done ford fiesta,drypers dan michelin
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief July 15, 2013
alahai comelnyer kakak ajar adik...bagus kakak alisha nih
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ July 17, 2013
Salam K.ina..

alolo..sweetnye...alhamdulillah..
pandai kakak ajar adik :)