Alisha pakai baju ibu

Baru bangun tido dengan rambut berserabai terus ambik pakai baju ibu

Tengoklah alisha ni, dia boleh pergi ambik baju saya dalam bakul yang belum berlipat lagi & terus pakai... Yang best tu, baju ni duk bawah sekali tau, alisha boleh keluarkan semua baju semata2 nak ambik baju saya yang ni... amboiiii anak saya ni... ada hati nak baju macam ibu jugak.. hihii.. Saya tak tahu nak panggil ni baju apa.. tapi biras saya cakap fesyen fishtail..


Ya Allah Ya Tuhanku... Kau ringankanlah dan sembuhkanlah kesakitan yang sedang ditanggung oleh MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.. 

{ 18 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons July 04, 2013
mcm nak G event je alisha pakai baju panjang berjela tu
izan mama mia izan mama mia July 04, 2013
alisha tak sabaq nak besaq dah,,huhu
Sally Yatiey Sally Yatiey July 04, 2013
Suka alisha baju tu ;) hee
eita eita July 04, 2013
hahaha...dasat alisha
Masha Meisters Masha Meisters July 04, 2013
hehehe...ok la tu...ada rupa jubah juga tu :-)
anitadiana anitadiana July 04, 2013
nak melarat ya alisha...sikit hari lagi boleh pakai dah baju mama tu...
Deqla Manjew Deqla Manjew July 04, 2013
hikhik.. besar... dia berkenan la tu ngan baju tu..ada ke saiz kanak2.. beli la satu.. ;)
Haryati Faizal Haryati Faizal July 04, 2013
dia berkenan kot ngan baju tu...
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha July 04, 2013
xmenahan betul a..ada hati sungguh.btw,rambut alisha dah panjang!
Cik Nur™ Cik Nur™ July 04, 2013
nanti b=minta ibu belikan satu dekat alisya.. :)
Mimi Azirah Mimi Azirah July 05, 2013
Alisha nak cun jugak mcm ibu die
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ July 05, 2013
Salam K.Ina..

hihi.. ala2 baju fish tail you...
kelassssss cik alisha kite :)
ayut ayut July 05, 2013
dia berkenan kot kak ina gan baju tu..ada gay tu mencari jgk bju tu wlupun kat bawah :)
azizah :) azizah :) July 06, 2013
hehehe comel tol.. dia pon nak gak baju camtu kak..
jaakechik jaakechik July 06, 2013
kecik kecik dah pandai berfesyen.. hihi... nak kalahkan ibu dia ler tu kak.. muahahaha,,,,
Myra Jay Myra Jay July 10, 2013
Rasanya Alisha berkenan dengan baju tu la, so nak menerai..hehehe ;)