Alisha dah gaya macam pro


Tertarik dengan komen dari CtAyue dekat entry sebelum ni... Katanya Alisha dah gaya macam pro main kamera.... Pro la sangat.. hahah.. tapi memang Alisha dah biasa main kamera dari umur setahun lebih lagi

Tau tak, Alisha tahu macamana nak ambik gambar... tahu nak rakam video.. tahu nak cari balik dekat mana video tu ada.. lepas tu dia akan tengok video tu semula.. dasyat si Alisha ni.... kita bagi je telefon cerdik, bagi je laptop, bagi je psp, bagi je kamera.. dia tahu apa nak buat... Ohya, untuk pengetahuan u all, untuk semua peralatan dia tu, dia tahu nak cas sendiri yer.. maksud saya, dia tahu mana satu usb yang sesuai dengan peralatan dia tu.. (pengecas barang2 alisha ni, hanya guna satu "kepala" tapi boleh share dengan banyak usb) 

Macam kamera tu pulak, memang kamera tu dah jadi hak milik dia.. kamera tu dah rosak sebenarnya.. alaa bukan rosak apa pun.. just gambar jadi tak cantik.. ada belang2.. saya beli kamera lain & kamera lama tu bagi dia.. tu yang gaya macam pro tu.. hihi

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau ringankanlah dan sembuhkanlah kesakitan yang sedang ditanggung oleh MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon..

{ 24 comments.. read them below or add one }

Fifi Nadhrah Fifi Nadhrah July 25, 2013
subhanAllah.. alisha sangat cerdik..
CtAyue CtAyue July 25, 2013
kiki... patut ler..dh biasa main camera rupenyer..hihi.. minat alisha yer... bagus dan cerdik dak alisha ni..bertuah ina..semoga alisha jadi anak yg solehah...
Mrs Velentine Mrs Velentine July 25, 2013
minat dia dengan abg haikal sama..cerdik alisha ni
Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy July 25, 2013
pandai betul dia..nasib baik dah rosak,,kalau tidak lagi pro gambar tu...hehe
syawalsimpsons syawalsimpsons July 25, 2013
alisha cepat belajar tau...tu yg seronok tgk perkembangan dier
Haryati Faizal Haryati Faizal July 25, 2013
budak2 mang cerdik ina, bg je la apapun mang dia explore semuanya... lg cerdik dr kita kdg2 tu...
izan mama mia izan mama mia July 25, 2013
kan alisya nk jd blogger hebat cam ibu dia,, hiih
Deqla Manjew Deqla Manjew July 25, 2013
alisha budak cpt belajar! =)
mama_ka0ri mama_ka0ri July 25, 2013
hehe..budak zaman sekarang mmg cepat belajar..diaorg tak pernah rasa takut nak mencuba..main tekan jer..konon mcm pandai tapi sebenarnya diaorg pon main tekan jer..haha..
Mimi Azirah Mimi Azirah July 25, 2013
Alisha memg bijak...utgggg akak punye anak sebijak alisha...
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ July 25, 2013
Salam K.Ina..
Alhmdulillah.. cerdik alisha ni.. berkat ibu yg baik hati& pnyanyang ni..
azizah :) azizah :) July 25, 2013
alisha mmg cepat belajar xpayah di ajar pon.. mmg cerdik budaknya..
Masha Meisters Masha Meisters July 25, 2013
hehe...ok alisha belajar lagi bnyak2 nanti boileh take over tempat mak dye....hehe
lizz lizz July 25, 2013
alisha ni anak yang pandai...suka ngan keletah dia...
IbuNoey IbuNoey July 25, 2013
budak sekarang,cepat jer dapat tangkap bila diajar..tngok mama dia mcm mna la kan..esk lusa,part time photographer la yer..hehe..
Ema Johari Ema Johari July 25, 2013
bakal jadi orang IT Alisha ni
Cik Nur™ Cik Nur™ July 25, 2013
jgn terkejut kalau nanti alisha lagi pro dari ibu dia..hehe
Puan Kutu Puan Kutu July 27, 2013
budak2 skang mmg bijak2..anak2 zaman teknologi katakan
Maria Firdz Maria Firdz July 28, 2013
Alhamdulillah...mgkin itu bakat dia yg blh digilap nnt..
ayut ayut July 28, 2013
mak alisha pon dh mmg slalu amik gambar...dia pon dh trikut dh :) pandai alisha
deno deno July 29, 2013
alisya dah pro la sbb mama dia dah amik gambar dia sejak dia baby... :)
dak-eiza dak-eiza July 29, 2013
alhamdulillah
bijaknye dia