Sihat bersama shaklee

SHAKLEE

Produk Shaklee memang dah lama dikenali. Kebaikannya pun dah ramai yang tahu. Saya sendiri jatuh cinta dengan produk Shaklee sejak merasai keberkesanannya.. Dalam banyak- banyak produk Shaklee, saya nak kongsi cerita berkenaan DUA produk hebat ini.

Energizing Soy Protein (ESP)
Secara ringkasnya, ESP iaitu sejenis minuman berkhasiat yang membekalkan tenaga berkekalan dengan protein berasaskan tumbuhan yang berkualiti tinggi.. ESP merupakan sumber protein biologi yang lengkap berasaskan tumbuhan yang secara semula jadi rendah lemak, bebas KOLESTROL dan kaya dengan ASID AMINO penting.

Ramai yang menggunakan ESP memberikan maklumbalas positif. Untuk pengetahuan, ESP ni salah satu produk yang sangat bagus untuk ibu yang menyusukan anak. Hasil pengeluaran susu juga meningkat selepas menggunakannya.

Ini salah satu contoh maklumbalas pengguna tentang ESP



Selain untuk penyusuan, banyak khasiat ESP yang lain.. antaranya

  • Untuk menurunkan kadar kolestrol
  • Untuk menurunkan berat badan
  • Untuk membantu kecergasan sepanjang berpuasa nanti…
Boleh baca sini pula

Klik ye

GLA


Kalau korang biasa makan suplemen EPO.. GLA mempunyai fungsi yang sama, malah kandungan EPO nya lebih tinggi. GLA ni selalu digandingkan dengan ESP bagi bertujuan meningkatkan kesuburan kaum hawa. Pasangan yang masih belum dikurniakan cahaya mata elok mencuba produk ini. Kalau korang baca dalam gambar di atas tu, GLA ni boleh menjadikan waktu datang bulan korang lebih stabil… kurangkan rasa senggugut di samping ianya boleh mencantikkan kulit. GLA ini juga sangat berkesan untuk mengecutkan CYST. Tak percaya ke?? Leh tgk testimoni ni


Nak tengok banyak lagi story pasal GLA leh singgah sini…

PROMOSI GLA

JANA PENDAPATAN BERSAMA SHAKLEE

Oh ya, Shaklee bukan sekadar peluang untuk hidup lebih sihat malah ianya turut membuka peluang untuk kita memperbaiki kehidupan ke arah lebih baik. Saya dah merasainya.. bulan ketiga menyertainya saya berpeluang meraih bonus yang agak lumayan.. RM 1000++.. Macam mana saya lakukannya?? Korang boleh je sms atau terus ke laman facebook saya.. Saya membuka peluang untuk anda menjana pendapatan terbaik melalui SHAKLEE.. Tidak kisahlan siapa pun korang… Suri rumah atau suri yang bekerja… Peluang ini terbuka kepada semua. Syok juga apabila sambil melayari internet, berblog atau berfacebook, kita meraih pendapatan sampingan. Boleh juga membantu ketua keluarga dalam menyara pendapatan..

Syaratnya sangat mudah.. korang ada semangat nak maju, korang akan berusaha.. Usaha pasti MEMBUAHKAN HASIL..

Boleh klik sini .. Kisah saya dan Shaklee


BERMINAT UNTUK MENDAPATKAN PRODUK- PRODUK DI ATAS, BOLEH TERUS HUBUNGI SAYA DI

DAYANA BAHAR

SHAKLEE ID : 932 071

NO TELEFON : 019- 2481068

FACEBOOK : DAYANA BAHAR https://www.facebook.com/best.shop.73

FANPAGE : D HANNAH SHOPPE LINK https://www.facebook.com/DHannahShoppe


{ 18 comments.. read them below or add one }

nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI July 12, 2013
yg dah guna bru tau hasilnya =)
Fiza Rahman Fiza Rahman July 12, 2013
Memang pengguna shaklee. ESP memang best. Even puasa, pengeluaran susu still mcm biasa. Yg best...tak terasa letih dan lapar pon ☺☺
Deqla Manjew Deqla Manjew July 12, 2013
produk shaklee mmg terbukti keberkesanannya kan.. ;)
E'in E'in July 12, 2013
ramai yg dh gune shaklee ea...
juelee juelee July 12, 2013
mmg best guna shaklee.. jue pun makan shaklee msa preggy nnt.. ni ngah kumpul RM nk beli set pantang
azizah :) azizah :) July 12, 2013
iklan la ni yer..hee

yup kan jijah tengok byk review +ve ttg shaklee.. InsyaAllah untuk set berpantang dan meyusukan baby nanti jijah akan gunakan shaklee gak..
Dayana Bahar Dayana Bahar July 12, 2013
Terima kasih Ina .. Kepada yang berminat dengan set SHAKLEE.. hubungi akak ye...
Mira Adzlia Mira Adzlia July 12, 2013
rmi jugak yg makan supplemen shaklee ni ek....member kte mmg okey..
Cendol Cendol July 13, 2013
produk shaklee memang bagus..orang kata..hihi
deno deno July 13, 2013
pernah juga org minta deno ambik shaklee ni, tapi sakit SLE mcm dneo tak boleh sebarangan ubat... pastu deno ada pengalaman makan ubat apa entah, last2 jatuh sakit! fobia dah
QasehnyaRania QasehnyaRania July 14, 2013
shaklee mmgbagus

*ye ke.sy tak tgk full, sbb guna nset kan ;)
thanks ye
ayut ayut July 14, 2013
rmai ckp shaklee ni bagus...
Ihsan Arifin Ihsan Arifin July 14, 2013
boleh la guna untuk puasa ni.
badan sihat ibadah hebat :)
Mrs Velentine Mrs Velentine July 15, 2013
MV rasanya nak guna untuk berpantang
Myra Jay Myra Jay July 15, 2013
Myra mkn gak Shaklee, baru beberapa biji mkn dah nampak kesan.. So Myra yakin :D
Cik Nur™ Cik Nur™ July 16, 2013
ESP tu nur belum cuba..
tapi GLA tu mmg terbaiklah..
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ July 17, 2013
Salam K.ina..

thanks for sharing..tidak dinafikan produk shaklee best among the best :)