Keyword Bunting Pelamin kembali mengganas... hihii

Semalam pagi je saya dapat online sekejap, lepas tu terus dah tak boleh online sebab ada gangguan bekalan elektrik sampai ke petang... Bila dah ada elektrik, apa lagi, saya terus online lah kan.. bukak Nuffnang, sekali tu diaaa... terkejut saya tengok UV pada pukul 4 petang dah jadi 888.. pelik ni.. Lepas tu saya tengok keyword apa yang orang duk search sangat ni kan... rupa2nya, orang duk search MAKSUD BUNTING PELAMIN... hihiii

Time tu, saya masih lagi blurrr, apa hal tiba2 orang duk search maksud bunting pelamin kan.. Kalau sebelum ni, puncanya sebab Fasha Sandha bunting pelamin... tapi kali ni apa cite plak... Malamnya,  ketika saya blogwalking, saya terbacalah pasal Diana isteri Farid Kamil dah mengandung.. hihii.. Barulah saya tahu, rupanya orang duk cari2 maksud bunting pelamin pasal Diana la... (",)

Alhamdulillah... rezeki mereka.. seronok sangat saya dengar... (",) Ohya, janganlah pulak ada yang buat andaian yang bukan2 pasal mereka.. sebabnya saya sendiri dah ada pengalaman bunting pelamin ni... (^_^) Saya dulu, baru kahwin 12 hari, dah start rasa pening2 + loya2 tau.. so, takda nak peliknya jika orang bunting pelamin ni... Itu rezeki yang Tuhan bagi.. (",)
 UV setakat pukul 11 malam semalam

 Disebabkan tempias Diana ni, tiba2 semalam UV di blog saya telah mencecah 1000++... Normally, UV 800++ or 900++.. Dapatlah jugak kali ni merasa 1000++... ekekekke (^_^)



{ 61 comments.. read them below or add one }

Aisy Nasiha Aisy Nasiha November 20, 2012
Wah, bagusnya macam ni...tengok Uv blog ina menaik macam ni saya pun seronok.. tahniah ina, dapat tempias rezki baby diana dan farid kamil..
Fazlinil Irma Fazlinil Irma November 20, 2012
tu diaaa.. lepas ni mana2 artis bunting pelamin.. mengganas la entry awk.. hehee..

Kakcik Nur Kakcik Nur November 20, 2012
Along (anak kakcik) menikah pada tarikh lebihkurang dengan DD dan FK tu, tapi nampaknya rezeki anak menantu kakcik tidak secepat mereka... :)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me
Deqla manjew Deqla manjew November 20, 2012
wahh.. awk pun bunting pelamin gak dulu..suburnyee.. hihi...itu la, xyah nk pikir bkn2 la kan..dah rezeki Allah...cpt atau lmbt je..mcm deqla ni lmbt la...huhu..tp apapun redha jek..
Mira Adzlia Mira Adzlia November 20, 2012
btol tu..kite sbg mnusia xde hak nk menilai yg buruk sesama kita kn...Allah Maha Mengatahui....klu kte pkir bkn2, dah jd mcm fitnah da....doa yg baik2 je kn wt dorg
QasehnyaRania QasehnyaRania November 20, 2012
tu la semalam kecoh pasai upt diana la..hihi

nway tahniah buat mereka berdua..
kalau org tau dan paham, paham la..jgn kata retis, wife blogger sendiri pon ada yng bunting pelamin tau..

arelan (welcome to my life)..;D
umialya umialya November 20, 2012
samalah akak, rezekikan..
Mrs Lurve Mrs Lurve November 20, 2012
tahniah utk diorg...suka jgk..tp tue la bila baca dkt satu blog ramai sgt yg lebih arif dr doktor yg wat andaian sendiri..
Haryati Faizal Haryati Faizal November 20, 2012
tahniah ina...UV naik mendadak ye!

dan tahniah jugak kat Diana n Farid
intanfirdaus247 intanfirdaus247 November 20, 2012
Errr intan, cemana nak buat UV tu? intan kan baru lagi dalam dunia blog nih..heheh..tetiba jer tanya cenggini..auwww malunya i..hehehe
Kesuma Angsana Kesuma Angsana November 20, 2012
ramai yg bunting pelamin ni !
anitadiana anitadiana November 20, 2012
gelemor lah ina...kena tempias farid dan diana..he..he..
NORSHAHFEZA HAMSAN NORSHAHFEZA HAMSAN November 20, 2012
heheh besla uv akk tggi2,heheh

bunting pelamin dh biase kn kak, jd xhairan kalau dh mengndung awal=)
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha November 20, 2012
tu dia....madu kita bunting pelamin kan. :P
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail November 20, 2012
wahhh,, nak merasa jugak,, hehe,, tapi tak pela,, ada la tu rezeki masing2,, congratulations :)
Mrs Velentine Mrs Velentine November 20, 2012
tahniah buat mereka & tahniah juga buat akak..sebab UV naik...
Nurul Husna Nurul Husna November 20, 2012
Rezeki dr Tuhan kan kak :)
Rai Ourkizuna Rai Ourkizuna November 20, 2012
hahaha..musim orang naik pelamin... camtu lah..
shahdiana shahdiana November 20, 2012
bunting pelamin ek diana tu...bestlah diorang nak dapat baby...
shahdiana shahdiana November 20, 2012
banyaknya UV ina...agaknya yana 5 tahun lagi pun tak leh dapat macam tu kot..
fieda fieda November 20, 2012
tu dia..........sorang lagi pas fasha sandha...heheheh
maya amir maya amir November 20, 2012
DD dah preggie ye.. ghehehe..kite pun tak tau.. alhamdulillah, rezeki awal tu:)
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa November 20, 2012
tahniah buat diana n farid..wah untng gak keyword ni kan kak..hehe
Dylla Abas Dylla Abas November 20, 2012
kt ofis ni pun diorg sibuk dok citer hal farid kamil n isterinya..apapun, alhamdulillah..rezeki Allah nak bagi kan :)
Zee Suhaini Zee Suhaini November 20, 2012
Alhamdulillah...rezeki tu...
izfanora izfanora November 20, 2012
tahap artis ni.. artis bunting pelamin je, blog nie mengganas.. :P

seronoknya dgr bunting pelamin. ieza belum ada rezeki lagi.. doakan kami yer.. teringin nak baby.. :)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ November 20, 2012
hihi..untung ler..
tahniah buat diana & farid kamil
azizah :) azizah :) November 20, 2012
rezeki DD n FK.. seronoknya baru kawen 2minggu dah preggy! eee jeles ni jeles... haha
ayut ayut November 20, 2012
hihihi..siap mengganas lg.rezeki Allah nak bagi kan.Alhamdulillah... :)
*merasa dh 1k UV...hihihi
rieda_ffya rieda_ffya November 20, 2012
tapi kes DD n FK wat sy terpikir jugak..heee
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief November 20, 2012
tahniah kak sebab DD preggy UV blog akak yg naik hehehehe....tu la rezeki Allah nk bagi jgn memandai buat andaian sendiri kan
NaZiRaH... NaZiRaH... November 20, 2012
untungkan sapa yang bunting pelamin....;-)
ieda ieda November 20, 2012
wahhh ekekke
memang ramai yg mencari kan ;)
Tihara Tihara November 20, 2012
as salam

alhamdulillah, tahniah buat mereka bertambah umat Islam di mukabumi ni:)
Nieyxzha Hassan Nieyxzha Hassan November 20, 2012
Itula..masing-masing terkejut berita dee ni..hehehe
QA's ~ mamapapa QA's ~ mamapapa November 20, 2012
ngeheheh!!tu mknanya ina,ramainya la org yg tak tau ape itu bunting pelamin,eheheh!!trkenang2 akak dlu pun bunting pelamin :)
teratak hati teratak hati November 20, 2012
Terus je hot balik pasal bunting pelamin..
ShimaSalleh ShimaSalleh November 20, 2012
hihihi... pengaruh artis kuat betul hikhik... Lamanya tak jenguk sini. Seminggu bercuti :) BW dulu
Dayana Bahar Dayana Bahar November 20, 2012
bila dah jd artis mudah ler orang buat spekulasi... hihi tahniah untuk mereka.. mesti comel anak dorang nti
jaakechik jaakechik November 20, 2012
wahhh kencangnya trafik kak! bagus2.... smoga pasni blog ni bakal dapat jobs yg lagi baik dari nuffnang!
Cik Nur Cik Nur November 20, 2012
biasalah bunting pelamin ni..
org je yang salah anggap..

mcm fasha hari tu, sian dia...
9n0L4 9n0L4 November 20, 2012
rezeki Allah untuk dorang. moge bertambah iman dorang. :)
eita eita November 20, 2012
ada tengok..rata2 orang duk citer pasal ni...

Si Matatajam Si Matatajam November 21, 2012
Penangan baik punya!! Tahniah...untungnya Ina kena tempias FK dan D..
sal ya sal ya November 21, 2012
tu la... benda baru2 ni better jgn ckp dgn org kan. nnt ada je buat assumption yg bkn2.
wan nurul hezrina wan nurul hezrina November 21, 2012
wahhh dasyat sungguhlah ina..nurul k=nak kata 500uv pun tak cecah..dok paling tinggi tulah 300++jer..huhu
mama aryan mama aryan November 21, 2012
dah rezeki diorg kan..kenapa la nak fikir yg negatif je kan..
Nora Karim Nora Karim November 21, 2012
alhamdulillah rezeki mereka... sekurang2nya ina pun merasa dpt UV 1000 +++ hehehe
sweetmama@eija zaquanziqry sweetmama@eija zaquanziqry November 21, 2012
wah tinggi betul UV ina penangan bunting pelamin..hehe

tahniah buat FK dan Diana
Puan Kutu Puan Kutu November 21, 2012
ohh ina pun sama pengalaman macam diana ekk?baru sy percaya..sy bkn fikir macam2 tp mula2 sy pelik gak cptnya derang nie dpt tau.rupanya 2mggu pun dh boleh rasa loya ye?baru tahu.hehe
shidaR shidaR November 22, 2012
meriahh UV akak...suka tgk :)
lynn kamarul lynn kamarul November 22, 2012
rezeki org lain2 kan ina.. sy ni dah 3 thn 4 bln tak de lagi nampak hasilnya.. sedih tu mmg sedih.. lagi2 bila org cerita ttg anak