Akhirnya dia menjelma jugak.. hihii (^_^)


Alhamdulillah... Akhirnya selepas hampir 4 bulan blog utama saya ni tanpa BE, akhirnya pagi tadi saya buka Nuffnang, tengok2 dah ada BE.. hehhehe... Walaupun saya ada je 6 BE di blog GA, tapi tu la, blog tu bukannya saya update pun.. earning dia memanglah tak banyakkan... sekadar beli gula2 untuk alisha je..  (^_^)

Kali ni saya dapat BE DiGi Prepaid Smartplan On.. BE yang ke 30 untuk tahun 2012.. Earning untuk permulaan BE ni adalah RM 2.59.. alhamdulillah... oklahkan, baru sehari.. hihii.. BE ni ada atas header, kalau nampak tu klik2 lah yer.. hihii.. Harap2 BE ni bertahan lama.. (^_^)

P/s : Pandai BE ni menjelma di saat UV saya 1000++ sepanjang minggu ni.. hihi


{ 60 comments.. read them below or add one }

Rai Ourkizuna Rai Ourkizuna November 22, 2012
blog saya pun agak lama ketandusan BE.. T_T

blog ina yang famous amos ni pun da lama tak dpt..apa lagi blog cikai saya..haihh..
ayut ayut November 22, 2012
alhamdulillah..tahniah kak ina...rezeki!:)
Myra Jay Myra Jay November 22, 2012
Tahniah ye, rezeki buat anak2 Ina..
Myra dah klik DiGi tu, nak tengok promosi :D
umialya umialya November 22, 2012
Peplum sesuai tak ngan Ina? camner erk akak nak bgtau..

Baju ni sesuai untuk mereka yang bersaiz S - L (free saizkan...), bah. pinggangnya agak2 ramping gitu jika dipakai.. (Kiranya akak nampak lebih muda gitu, huhuhu)

Kalu nak nyusukan bb agak remeh sikit terutamanya di kalayak ramai tetapi jika ada Nursing Cover mungkin ia boleh membantu memberikan privasi pada si ibu..., kainnya mmg sejuk.

Contoh Nursing Cover:-

http://wanznoen.blogspot.com/2012/06/latest-project.html

Harap ia boleh membantu Ina membuat pilihan, ibu menyusupun boleh bergayakan??
Deqla manjew Deqla manjew November 22, 2012
alhamdulillah..tahniah...dia main cak2 dulu kot...hihi
lynn kamarul lynn kamarul November 22, 2012
rezeki anak2 ina la tu =) ..


p/s : sy tgh down la ina. tak tahu nak luah pada siapa dah
azizah :) azizah :) November 22, 2012
wahhh tahniah kak! permulaan dah rm2.. lama2 t naiklah... up trafik lagi..hehe
intanfirdaus247 intanfirdaus247 November 22, 2012
Errr, intan x pandai langsung benda alah nuffnang..serius..dan masih blur,,Cuma intan daftar je..pastu boh iklan…yg intanberlian dapat BE DiGi Prepaid Smartplan On tu apa nak buat lepas dapat tu eh? Malu tanya..mesti ada yg gelakkan kita ni kan..hehe..tapi kita x kesahhhhh..:P
intanfirdaus247 intanfirdaus247 November 22, 2012
Yang dalam akaun nuffnang tu ada evangelist tu apa eh? Nak kena pilih apa eh? Boleh intanberlian wat tutor x tentang n
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha November 22, 2012
starting dia tue........wah.
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail November 22, 2012
berzaman dah tak de be kat blog muja,, ni yang rasa nak curang ngn nuffnang nih,, haha
lynn kamarul lynn kamarul November 22, 2012
ina, nnt sy email awk k. kat sini open sgt...
pinky pinky November 22, 2012
tahniah....nanti bertambah tambah lh BE...
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan November 22, 2012
alhamdulillah.. rezeki akak makin bertambah :)
Azi Azi November 22, 2012
allamdulillah rezeki.. byk jugak BE ina tu...
Tihara Tihara November 22, 2012
as salam

alhamdulillah dapat BE..tp time ni tk nampak plak apa2 ads sbb line slow atau salah timing..kalau ada akak klik k:)
QasehnyaRania QasehnyaRania November 22, 2012
ke 30..caya lah..

tahniah
rezeki anak2 tu'
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief November 22, 2012
Alhamdulillah..tahniah rezeki anak2 tu kak...
lizz lizz November 22, 2012
waa banyaknyer be dia...
Shasha Yacob Shasha Yacob November 22, 2012
wah wah dapat BE, saya dari hari tuh x cek cek lagi. nanti nak cek lah
Cik Nur Cik Nur November 22, 2012
Rezeki..rezeki..!
Tahniah akak.. :)
jaakechik jaakechik November 22, 2012
yg GA tu ada 6? alamak...ruginya... update ler jugak yg tu... membazir jer BE tu nanti. kalo x pon... buat entry selit2 sikit link ke sana,..hihi..
shahdiana shahdiana November 22, 2012
okaylah tu rezeki kan....baru dapat dah ada Rm2 lebih....mau jadi dua ratus ni...hehhehe
eita eita November 22, 2012
rezeki kan..


nak klik..tapi xde iklan lagi..
nati kita singgah lagi ye
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa November 22, 2012
wah untungnya..tahniah ya kak
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa November 22, 2012
wah untungnya..tahniah ya kak
ct kektus ct kektus November 22, 2012
wah. syoknye kak. hehee :D
Aju Mohit Aju Mohit November 23, 2012
tahniah ina, berbaloi be dtg dikala uv tinggi mcm ni kan
Dayana Bahar Dayana Bahar November 23, 2012
seronok kan time be masuk mcm ni. hehe tiap tiap hari masuk page nuffnang nak tengok pergerakan duit hehe
caliph shuriken caliph shuriken November 23, 2012
congratz dapat BE ^^

sy dh byk minggu xde BE, huh...
9n0L4 9n0L4 November 23, 2012
tahniah ina. takde pulak iklan arini. smlm kat blog m ade je menari nari kat atas header. ;)
Nora Karim Nora Karim November 23, 2012
wah rezeki... rezeki...
ieda ieda November 23, 2012
tahniah dik ..
rejeki ... ;)
wan nurul hezrina wan nurul hezrina November 23, 2012
Uii memg blog ina tinggi uv.dasyat.nurul xpernah 5rat uv pun
Si Matatajam Si Matatajam November 24, 2012
Alhamdulillah Tahniah Ina...M baru tgk tadi...Alhamdulillah me lekat gak kat blog M ni..
Masya Masya November 24, 2012
saya kalau dapat banayk ni mau melonjak² hahahahaha.. keseronokkan...
mama aryan mama aryan November 27, 2012
alhamdulillah rezeki ina & anak2..akak klik2 semuanya