Ada je kerja dia....

Masa alisha kecik2, saya selalu post entry pasal alisha yang suka memanjatkan.. Lepas tu dah lama tak post sebab dah tak memanjat... Tapi alih2 baru2 ni.. masa kami 3 beranak duduk dalam bilik, time tu saya membelakangkan alisha... sekali saya pusing belakang tengok alisha......


Tu diaaaaaa... anak dara saya dah memanjat & dah siap duduk atas kepala katil tu... adehhhh.. padahal kepala katil tu tinggi jugak, tapi tu la.. dah alisha pun tinggi.. tu yang sampai... kadang tu, bukan setakat duduk atas kepala katil tapi boleh berdiri... Saya pun apa lagi.. suruhlah dia turun...
 

Nak marah pun tak boleh... u all tengoklah ni, saya ambik gambar dia.. siap boleh tersengih... habis tu camne nak marah2.. buat saya tergelak adalah... hahhahah... Ni lah anak2... senyuman dorang tu, sentiasa buat kita rasa terhibur.. (",)

P/s : Alisha sekarang ni memang suka pakai pampers je.. sebab tu gambar dia banyak berpampers.. hihi.. Tapi nak buang air, nak pergi tandas.. kalau saya ada kerja nak buat, saya suruh je dia buang dalam pampers... hihii.. maklumlah, time berpantang busy dengan aktiviti berpantang.. (^_^)

{ 62 comments.. read them below or add one }

mamavogue mamavogue November 09, 2012
Nampak tinggi kepala katil tu.. Cane lah si Alisha bole sampai ye :) Senyum tu pengubat dan penyejuk ati, nak marah pun tak jd kan..
permatabiru permatabiru November 09, 2012
dah besar alisha..otak pun makin cerdik..hehe
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha November 09, 2012
makin lasak pulak da alisha ne.........
ieyda ieyda November 09, 2012
amboi tggi nya dia panjat....
PinkUmmi PinkUmmi November 09, 2012
bukan main berani lg alisha memanjat ye...sama mcm aina auni la kak ina memanjat aje keje diorang....kang nak mrh diorang leh wat muke toye jer...tuh yg buat nk gelak aje...
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey November 09, 2012
hehe... comey je senyuman Alisha.. mcm mne nk marah if mcm tu.. cair and hilang terus.. :)

tinggi jgk kepala katil tu..
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P November 09, 2012
seksi nya Alisha..hati2 ye jangan sampai jatuh
Deqla manjew Deqla manjew November 09, 2012
hahaha.. dia nk jengok atau hirup udara luar kot..kan sng tu tepi tingkap...hihihi...comel alisha! curly gurl!
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ November 09, 2012
Salam kak…
Amoih cik Alisha…tinggi nye memanjat..
Tengok sape tuuu…. :p

Hihih…
Mrs Velentine Mrs Velentine November 09, 2012
seksi..dah penuh gg yea..
syawalsimpsons syawalsimpsons November 09, 2012
baguih alisha dengar ckp ibu ni..
shahdiana shahdiana November 09, 2012
dah makin besar makin cantik...hehehe...budak-budak macam tu la lepas dapat satu benda satu benda lagi...belum tengok anak yana lagi....hahahaha
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI November 09, 2012
hihi,mmg sksi bak kata komn mrs valentine =)
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa November 09, 2012
amboi dia dah besar la kak..eksin ja tu pakai pmpes hehe..
UniMeOw UniMeOw November 09, 2012
hehe leh geng ngan tarzan la alisha ni...^_^
miz ruha miz ruha November 09, 2012
comel aje alisha posing... ^_^
izan mama mia izan mama mia November 09, 2012
ish...nnt pakai bj tauu...seksi tuu
fiza fiza November 09, 2012
Uitttt anak dara, tinggi nya memanjat ☺☺☺. Nanti bley lawan ngan qahirah.
Izan Ishak Izan Ishak November 09, 2012
alisha... baik2 tau. tinggi tu!
Tentang Kita Tentang Kita November 09, 2012
pakai pampers jer..bajunyer ke mana
ieda ieda November 09, 2012
wahhh ekekek
alisyaaa .. alisyaaa
cekci ! ;)
ayut ayut November 09, 2012
alisha seksiiii!hahahaha..jgn nakal2x tau...cian kat ibu nnt nk kejar alisha.hihihi ^___^
DAIRI FARISHA DAIRI FARISHA November 09, 2012
lasak jugak die ye..comel :)
umialya umialya November 09, 2012
kiranya model pampers alisha ni
deno deno November 09, 2012
awww... macam model gitu alisha.. hehe :)
mama aryan mama aryan November 09, 2012
comelnyer..acik dulu pun suka memanjat gak alisha..siap panjat pokok kelapa lagi tu..hehe
ShimaSalleh ShimaSalleh November 09, 2012
Ahoyyy mmg tinggi tu. Baik2 ye Alisha.. Adik afiq ni bak kan la pendek lagi kuikuikui... Tak padan ngan pendek nak jugak panjat. Lepas tu nanges kuat2 sebab tak berjaya hehehe... Besok jgn ajak adik panjat2 tau Alisha :))

Kiutnya dengan rambut kiting dia tuh!
UmmiAbi UmmiAbi November 09, 2012
Boleh jd atlet bl besar nanti...hehe
Cik Nur Cik Nur November 09, 2012
tingginya alisha panjat..!
xpe aka, kalau akak ade, akak tgk je.. yg risau kalau dia memanjat tapi xde org tgk..
nanakimie nanakimie November 09, 2012
hehe.....elok2 kakak alisha manjat tu:)
inazamri inazamri November 09, 2012
alahai cutenye alisha senyum sengih camtu.hati2 panjat2 ye
maszull maszull November 09, 2012
assalamualaikum intan...alamak tinggi juga tu nasib baik nampak dia panjat kalau jatuh susah juga nanti...;)
anitadiana anitadiana November 09, 2012
sama lah arisya pun suka memanjat bila tegur tu ada aje jawapannya..
wan nurul hezrina wan nurul hezrina November 09, 2012
nampak alishya mcm berisi plak.mmg lawa kalau alishya tembam cket=)hehe
fieda fieda November 09, 2012
alhai...naka dara ni...tggi jugak tu camne dia dpt panjat ye..
Myra Jay Myra Jay November 09, 2012
Hheee Alisha dah tau tau tu mesti kena marah sebab tu dia sengih, baru Ibu jadi cair hati :D
Riena Haiqal Riena Haiqal November 09, 2012
mak ai tingginya dia.. memang sama macam Haiqal.. suka panjat2..
Si Matatajam Si Matatajam November 09, 2012
Suka ya tengok rambut Alisha yg curly tu...cantik sgt..
dya bunga dya bunga November 09, 2012
aktif btl anak dara sorg ni..hihi
eita eita November 09, 2012
ganas nye alisha ni..
patut lah banyak gambo yg seksi ni..hehehe
sal ya sal ya November 09, 2012
sama la macam Azfar. pakaikan dia diapers je. bila pakaikan baju peluhnya macam org baru lepas mandi.
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief November 09, 2012
amboi anak dara ni tinggi beno manjat tu....siap senyum plak tu..alahai alisha kamu ni sweet la
Nora Karim Nora Karim November 10, 2012
Aip aip... turun! hihihi :p
iietamalek iietamalek November 10, 2012
aiyaaa...pakai pampers jer alisha..pastue main panjatpanjat pulak..hehe
Deq's Qienz Deq's Qienz November 10, 2012
eee tak malu la alisya xpakai baju..hikhik
NoEn NoEn November 10, 2012
ok...alya pun pandai panjat grill sampai atas tu...huhu
Tihara Tihara November 10, 2012
as salam

boleh tahan lasak jugak ni alisha hehe
Puan Kutu Puan Kutu November 10, 2012
wow boleh tahan lasak si alisha nie.berani jugak panjat tinggi2.hehe.
Mama Adam Mama Adam November 10, 2012
seksi la alisha.....
amboi... berani sungguh anak dara ni :)
Haryati Faizal Haryati Faizal November 10, 2012
smlah ngan fawwaz, tak suke pakai baju ngan seluar...suka pakai pampers je...
caliph shuriken caliph shuriken November 11, 2012
ank sdara sy x suka pakai baju kecuali nk bawa dia pegi jalan2, huh...
Ema Blog Ema Blog November 11, 2012
alisah...alisha...cekci tanpa baju tu..hehehe
lynn kamarul lynn kamarul November 12, 2012
d seksis alisha.. rambut alisha mahal la.. suka sgt tgk rambut budak mcm ni
shidaR shidaR November 13, 2012
hehheee^^ alisha alisha..hehee
9n0L4 9n0L4 November 15, 2012
hadoihhh la alisha ni. kussssss semangat menengok nye. hee.cepat die sampai atas tu ehhh. :)
Shasha Yacob Shasha Yacob November 17, 2012
lasak jugak alisha ni kan, hihi. ye dok.