Aqilah dapat lagi hadiah dari blogger (^_^)

Alhamdulillah... murah rezeki Aqilah... Kalau sebelum ni, Aqilah dapat hamper dari blogger Yana, tapi kali ni, Aqilah dapat hadiah lagi dari blogger Nurul pulak (",) Actually, saya dah terima hadiah ni minggu lepas.. Terima kasih sangat2 ye Nurul.. sanggup pos untuk Aqilah... (^_^)


Aqilah dapat romper.. 3 helai lagi tau.. saya suka dengan warna romper ni.. tak sabar nak tunggu aqilah besar sikit, nanti boleh bagi pakai romper ni.. (^_^) mesti cantikkan.. hihii.. yela, anak perempuan, macam2 pakaian cantik2 yang ada untuk dorang, belum campur aksesori lagi.. hehehhe


Selain dari romper, Nurul pun bagi kelambu moden jugak tau... Ini bukan setakat aqilah boleh tidur dalam kelambu tu, tapi boleh sumbat dengan ibu & kakak dia sekali... hahhahha... Kelambu ni besar tau... Gambar tu pandangan dari depan... 


Ini pulak pandangan dari tepi.. Alisha first time nampak kelambu camgini.. teruja bukan main.. dok bergelak ketawa dalam kelambu tu sambil tengok saya dekat luar kelambu... hahhahha


Ohya, dekat pintu kelambu ni pun cantik gak tau.. siap ada renda lagi.. tengoklah gambar dekat atas tu.. (",) 

Kelambu moden ni sangat2 bagus untuk kita yang tak suka digigit nyamuk ni.. hihiii.. Macam saya & alisha ni, bila kena gigit nyamuk, mulalah dia naik bengkak2.. lepas tu mulalah nak kena tempek dengan kapur pulak tempat kena gigit tu.. so, bila ada kelambu ni selamatlah sikit kan.. lebih2 lagi aqilah yang masih kecik ni haaa.. Lepas ni, bolehlah saya bawak kelambu ni balik kampung my dear.. takdalah nak kena gigit nyamuk or dengar nyamuk menyanyi dekat telinga saya lagi... hihii

Bukan setakat boleh elak dari nyamuk, tapi boleh elak dari serangga lain jugak.. bukan setakat serangga yang kecik tu, tapi kucing yang besar tu pun boleh dielakkan... hihi.. Yeayyyy lepas ni, kucing dekat rumah MIL dah takda peluang nak tidur tepi saya lagi... hahhahahhah... U all bayanglah, saya ni takut sikit kucing, boleh pulak, tengah2 saya tidur, dia boleh tidur atas saya.. lagi hebat, dulu, kucing pernah terjun atas dada saya.. hihiii.. Lepas ni, kucing tu takda peluang nak tidur dengan saya or alisha or aqilah.. muahhahhaha

Selain tu jugak, kelambu moden ni sangat senang diusung ke sana ke sini.. ala2 dah macam khemah gitu.. (^_^)... Lagi satu, rumah kita pun tetap maintain cun.. yela, tak perlu nak ketuk2 paku dekat dinding tu haaa... kalau kelambu dulu2, nak kene letak tali & ikat dekat paku or tiang... kelambu moden senang.. keluarkan dari beg, bukak terus boleh baring dalam kelambu.. hihi

Kelambu ni sangat2 bagus.. bila u all nak tido, lapiklah tilam dekat kelambu tu... (",) Ohya, harga kelambu ni murah je tau, kalau saiz king, RM55 & saiz Queen RM50.. Jika u all berminat untuk dapatkannya jugak, bolehlah order dengan Nurul... Elok pakai kelambu jika banyak nyamuk.. lebih2 lagi takut ada nyamuk aedes.. Lebih baik mencegah dari merawat.. cewahhhh... (^_^)

P/s : Abaikan alisha yang hanya pakai pampers di malam hari.. hihii

{ 68 comments.. read them below or add one }

umialya umialya November 05, 2012
sexynya alisha..
(yg tu jer akak nampak..)
Kesuma Angsana Kesuma Angsana November 05, 2012
wah bestnyer kecik2 dh dapat byk hadiah
Mrs Lurve Mrs Lurve November 05, 2012
awalnya rezeki aqilah dh smpai..alhamdulillah...
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief November 05, 2012
cantik romper tu :)..murah rezeki aqilah...baik hati nurul hehe
syawalsimpsons syawalsimpsons November 05, 2012
seronokkan dapat hadiah...walaupun bukan untuk diri sendirikan,,
Kakcik Nur Kakcik Nur November 05, 2012
Syukur Alhamdulillah atas rezeki yang didapati. :)
ayut ayut November 05, 2012
cantik la..pink...alisha pon comel je duk dlm tu.hahahaha..excited la tu dpt bnda baru yg tak pernah ada..hihihi :)
nur anis nur anis November 05, 2012
waa..murah rezeki aqilah..alisha pun boleh tump[ang sekaki..:)
emma emma November 05, 2012
Pasni mesti takde nyamuk yg berani datang kat kak ina lagi :-)
nini nini November 05, 2012
kelambu macam ni senang.....boleh bergerak ke mana2...hehe
nanakimie nanakimie November 05, 2012
heee,bestnya dpt kelambu tu:)

dasyat tu sis,kucing datang lompat tgh tido,kalo nana mau xmenjerit..^-^
adyna adyna November 05, 2012
alisha posing cantik.. aqilah nama macam kakak amni ler.. ;)

rezeki aqilah tue ;)
Riena Haiqal Riena Haiqal November 05, 2012
murah rezeki Aqilah ye.. siap dapat kelambu lagi.. sukanya tgk kelambu tu... sesuai sangt nak pakai kalau takut digigit nyamuk
NaZiRaH... NaZiRaH... November 05, 2012
wah..bestnya akak dapat hadiah...;-)
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha November 05, 2012
phewitttttt kt yg dlm kelambu tu..nak sign!.hahaha XD
Puan Kutu Puan Kutu November 05, 2012
murah rezeki baby..rezeki ibu aqilah gak kan.hehe..
Mrs Velentine Mrs Velentine November 05, 2012
tahniah..rezeki tue...wah suka kakak yea dpt masuk kelambu
Cik Nur Cik Nur November 05, 2012
senangkan kelambu tu..mmg boleh letak tilam dalam tu...

sepupu nur, anak dia buat main masak2 lagi dalam kelambu tu....hihih
wan nurul hezrina wan nurul hezrina November 05, 2012
alahai dah up entri plakni,...wat susah2 jer promot..ina..tang kucing2 jga2 tau..umah mil nurul kucik dia cakar2 kelambu bis koyak sudah..mmg dia suka cakar2 kn..nmpk kucingjer halau tau..hihihi
Sally Yatiey Sally Yatiey November 05, 2012
Cantik! Hee.
Murah rezeki aqilah.. :)
Haryati Faizal Haryati Faizal November 05, 2012
eii..beshnye...kelambu tu...besar dan selesa ye...
QasehnyaRania QasehnyaRania November 05, 2012
sexy nya itu anak dara..
rezeki aqilah..

betul tu, tp su tak suka tido dlm kelambu..rimas..susah nak napas.. hihi
izan mama mia izan mama mia November 05, 2012
ish terbekenan pulak kat kelambu tu..kalau balik kg mmg byk nyamuk..
deno deno November 05, 2012
rezeki tu akak... syukur alhamdulillah... mesti alisha suke sgt kan main dlm tu :)
C'Jai C'Jai November 05, 2012
Murah rezeki Aqilah dan juga rezeki yg memberi...:-)
mia izzati mia izzati November 05, 2012
murah rezeki dapat hadiah lagii...syok lerrr...hehe sy penah le sekali hehe..
Tihara Tihara November 05, 2012
as salam

alhamdulillah, murah rezeki baby dan ibunya :)
LYAfrina LYAfrina November 05, 2012
murah rezeki aqilah. ;-)
jaakechik jaakechik November 05, 2012
oo bagus nya... tahniah la dapat hadiah.... hihi....

p/s : jaa cam ekin mawi? alamak x mandi la aii pasni...kikiki....0.0.0.0.0.0.0.0.0.0
+03
jaakechik jaakechik November 05, 2012
oo bagus nya... tahniah la dapat hadiah.... hihi....

p/s : jaa cam ekin mawi? alamak x mandi la aii pasni...kikiki....0.0.0.0.0.0.0.0.0.0
+03
Pn. Sheila@CC Pn. Sheila@CC November 05, 2012
wow... bestnyer... rezeki jgn ditolak... tak gitu... hehe
Papa Mifz Papa Mifz November 05, 2012
alhamdulillah...murah rezeki Aqilah yer....
UniMeOw UniMeOw November 05, 2012
wooo bgga yer kak intan,xnk kucg kaco ye..hehe

uni pn ada gak klmbu jenis 2,tp ritu rosak sb kucg uni ckr2 then tdo ats klmbu 2..tp skg dh ok,,abh dh 'repair'..hik3~~

uni pn bgkak2 gak kalo kne nyamok..grrrr
NugRuL SakuRa NugRuL SakuRa November 05, 2012
Wah... comelnyer kelambu....
Pink kaler gituwww....nnti alisha n aqilah besar skit mesti wat main masak2 dlm tuh..hehheehh
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ November 05, 2012
cantik kelambunye,, hihi..seronokla mama aqilah dpt hadiah rompers..

tq 4 sharing...blh la beli klu nk nnti :)
mama_umar_maryam mama_umar_maryam November 05, 2012
murah rezki baby aqilah,nnt Ina join GA kt blog zt ye,mane tau rezki dpt voucher shopping AEON atau produk kleenex,hehehe
Aju Mohit Aju Mohit November 05, 2012
alahai bestnya dapat hadiah beshh ye baby aqilah, krlambu tu mmg besarlah, muat seisi keluarga
◕ Kawaii D Y S H A ◕ ◕ Kawaii D Y S H A ◕ November 05, 2012
betsnya alissha.. teringin gak nak beli.. senang dorang pun kalau bagun tido xda la merayap p mana2
eita eita November 05, 2012
sekarang nimusim hujan bagus kalau guna kelmbu ni..
taknak guna leh tutup..

alishaaaaa....sunguh kurang sopan tu..
hahahah
Zie Zie November 05, 2012
seksinya kakak alisya... wah rezeki baby tu..
Suhendri Mr Suhendri Mr November 05, 2012
Lucunya... hehe selamat atas hadiahnya ya ^_^
ieda ieda November 05, 2012
alhamdulillahh
rejeki dari kawan2 ..
untung aqilah , kecik2 lagi dah dpt adiah nie ;)

aah cantik lak kelambu nie , akak pernah ada satu , tapi x ingat letak mana dah .. huhu
sal ya sal ya November 06, 2012
kelambu yang mmg moden. ngeee...
fieda fieda November 06, 2012
wah...rezeki..untungnyer aqilah dapat romper..kelambu dpt la guna satu family duk dlm..
shahdiana shahdiana November 06, 2012
murah rezeki aqilah...dapat kakak alisha & ibu tumpang sekali...hehehe
Dylla Abas Dylla Abas November 06, 2012
mmg nmpk si Alisha tu yg excited lebih kan..huhu :p
NoEn NoEn November 06, 2012
alhamdulillah rezeki
besar betul kelambu tu
syiela syiela November 06, 2012
seksinya alisha hari ni :)
Ibu Lala Ibu Lala November 06, 2012
suke la tgk kelambu tu...anak anak mmg suka klw tido dlm kelambu ni. maklum lah, zmn skrg mn nk pakai kelambu sgt. derang wat main je.
anitadiana anitadiana November 06, 2012
wahhhhhhhhhh..bestnya dapat hadiah untuk aqilah ..murah rezeki....best lah kelambu tu..kak ita ada beli yg kecil..tapi tak pernah guna..duk tingkat 12,nyamuk pun tak larat kot...
Azi Azi November 06, 2012
murah rezeki aqilah. kelambu tu klu pakai xlemas ker
mama aryan mama aryan November 06, 2012
wah..comel gitu..model kelambu tu..hihi
alhamdulillah rezeki aqilah
✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ ✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ November 06, 2012
Best aqilah dpt hadiah...alisha sooo sexy xD
azizah :) azizah :) November 06, 2012
seronoknya dapat hadiah kelambu..boleh guna di masa akan dtg.. pergi mana2 pon boleh bawak.. senang!
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda November 06, 2012
wah..dpt kelambu.. bestnye...

done adidas...
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat November 07, 2012
besar jugak kelambu tue ya...cantik pun cantik...
PinkUmmi PinkUmmi November 07, 2012
Alhamdulillah murah rezeki aqilah...
PinkUmmi PinkUmmi November 07, 2012
kak ina skang dekat chemor lg ke? sy nak pos brg nti....kak de kat chemor smpi abis pantang ke?
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin November 07, 2012
hahaha baru solehah tau akak takut kucing.lawakla akak ni :D
Si Matatajam Si Matatajam November 08, 2012
M pun dah beli dua dr Nurul..mmg bagus la kelambu ni..
Si Matatajam Si Matatajam November 08, 2012
Murah rezeki Aqilah..bertuah Ina..
Myra Jay Myra Jay November 08, 2012
Rezeki alhamdulillah ;)
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan November 08, 2012
bukan main seronok lagi alisha main dalam kelambu tu :)
Nora Karim Nora Karim November 08, 2012
bestnya dapat hadiah laggggiiiii weeee...
lynn kamarul lynn kamarul November 09, 2012
syoknya dapat kelambu camni
9n0L4 9n0L4 November 09, 2012
untung alisha dpt tumpang sekaki. hehe. besor ye kelambu tu. ;)