Update hadiah yang diterima sebelum bersalin (^_^)


Dah lama dapat hadiah tapi baru nak update... Ingat sempatlah update sebelum bersalin rupanya tak dan.. hihii... Perfume HAIKU ni saya dapat dari Myra sebab jadi top komentar dekat blog dia... Actaully myra suruh buat pilihan apa yang saya nak.. so, saya pilihlah perfume ni... telah saya katakan yang saya ni kan peminat perfume.. hihii

Perfume HAIKU ni bagi saya memang wangilah.. saya berkenan dah lama.. dari zaman belajar dulu.. tapi tak pernah beli.... kah kah kah... sekali dah kawen dapat free.. orait lah tu kan... muahahhaha.. Ohya, Myra ni tokei AVON tau.. kalau u all nak beli apa2 produk AVON... jangan segan silu, order dengan Myra.. (",)


Lagi satu, saya dapat keychain dari DQ @ Mama Qhayra.. Pemberian ni sebagai tanda perkenalan.. (",) Ohya, selain dari saya, alisha pun dapat jugak tau.. alisha dapat kepit rambut warna biru... cute je.. (^_^) Kebetulan pulak yang si alisha memang takda lagi aksesori warna biru walaupun baju ada je warna biru.. hihii...

Apa2 pun, saya nak ucapkan terima kasih dekat Myra & DQ... (",)


{ 61 comments.. read them below or add one }

nita nita November 11, 2012
wa seronoknya dapat hadiah..tahniah ina ^_^
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief November 11, 2012
dulu2 time sek men suka pakai perfume haiku tu hihihihi....
murah rezeki kak ina dgn anak2..Alhamdulillah :-)
Aju Mohit Aju Mohit November 11, 2012
tahniah ina!! akak pun suke perfume haiku tu sweet and tak kuat sgt
Cik Nur Cik Nur November 11, 2012
Wah..Haiku..mmg wangi..! nur suka bau haiku.. :)

dari DQ tu, nur dapat juga.. baik hati DQ kan.. :)
Nora Karim Nora Karim November 11, 2012
seronoknya dapat banyak hadiah... (^_^)
Haryati Faizal Haryati Faizal November 11, 2012
tahniah ina, byk manfaatnye kan bila ada rakan blog ni, mcm2 bley dapat, mcm2 bley join...
sal ya sal ya November 11, 2012
alhamdulillah... rezeki2.
Norzie hany Norzie hany November 11, 2012
Best hadiah tu....tahniah.
NaZiRaH... NaZiRaH... November 11, 2012
nanti saya nak try guna haiku plak la..;-)
misshannajr misshannajr November 11, 2012
murah rezeki akak anak beranak :)
Ema Blog Ema Blog November 11, 2012
bestnyer..dapat banyak hadiah dr blogger.
intanfirdaus247 intanfirdaus247 November 11, 2012
Wah seronoknya dapat hadiah..tahniah ye
LYAfrina LYAfrina November 11, 2012
wahh...murah rezeki ina...
Deq's Qienz Deq's Qienz November 11, 2012
sama² kak ina..hope alisha suka adiah sepit tuh..
sisR sisR November 11, 2012
Tahniah...lama dah tak ziarah sini..
sisR sisR November 11, 2012
Tahniah ina...lama tak ziarah sini..
◕ D Y S H A  S A H H I R ◕ ◕ D Y S H A S A H H I R ◕ November 11, 2012
wahhh, besk kan dpt gift dr blogger.. saya kalo dapt sy simpan dalam kotak buat koleksi
shahdiana shahdiana November 11, 2012
perfume haiku tu best...lembut sangat....
Anum Shukri Anum Shukri November 11, 2012
Akak pun suka bau Haiku ni tp cm ina jujgak..tak pernah beli..hihihi...
ct kektus ct kektus November 11, 2012
syoknya kak dapat hadiah. :)
bertambah koleksi perfume.
NORSHAHFEZA HAMSAN NORSHAHFEZA HAMSAN November 11, 2012
saye pun suke bau haiku ni tau,,dulu pkai,,hehe wangi
mia izzati mia izzati November 11, 2012
untungnyee dapat hadiah..ishhh bila nak dapat dari geng bloggers nihhh hehe
Mrs Lurve Mrs Lurve November 12, 2012
rezeki...alhamdulillah..
Ibu Lala Ibu Lala November 12, 2012
Tahniah. Murah rezeki tu.
Riena Haiqal Riena Haiqal November 12, 2012
wah banyknya dapat hadiah.... rezeki..
aizu's life aizu's life November 12, 2012
sronok la cmtu.. adiah yg dtg cari kite.. heheh
izan mama mia izan mama mia November 12, 2012
ooo..belum pernah try perfume tuu
PinkUmmi PinkUmmi November 12, 2012
tahniah kak ina....murah rezeki
miz ruha miz ruha November 12, 2012
waaa.. seronoknya dapat hadiah...
perfume haiku tu memang wangi... :)
ayut ayut November 12, 2012
alhamdulillah..org memberi kite menerima ye kak..hihi :) best2x..
ieyda ieyda November 12, 2012
BESTLAH DIA DPT HADIAH TU...KITA JGK LAH KENE MINTAK NGAN HUHSBAND HADIAH, BARU DIA KASI...NIE PUN BARU DPT HADIAH YG MENARIK DARI HUSBAND. TU PUN KITA SENDIRI YG BELINYA.TP DIA YG BAGI DUIT..HIHIHIII
fieda fieda November 12, 2012
alhamdulillah...kak fieda slow dah bab2 hadiah la ni...
Deqla manjew Deqla manjew November 12, 2012
keychain tu sama la..bentuk kaki gak... :)
fiza fiza November 12, 2012
Bestnya dapat hadiah.
TiranaAduka TiranaAduka November 12, 2012
seronoknya tak terkatakan. Ta tumpang gembira.
QasehnyaRania QasehnyaRania November 12, 2012
suke2..
lepas ni pakaikan tok aqilah skali..
hihi
semua wangi2 HAIKU ..
rieda_ffya rieda_ffya November 12, 2012
tahnia na...asyik dapat hadiah jee..
syiela syiela November 12, 2012
untungnya.. murah rezeki
Myra Jay Myra Jay November 12, 2012
Sempat lagi promote ye.. TQ dear..

Myra suka gak pakai perfume HAIKU ni ;D
Masya Masya November 12, 2012
patutlah wangii mai sini.. dapat perfume yer...
NoEn NoEn November 12, 2012
sonoknya dia dpt hadiah lagi
lynn kamarul lynn kamarul November 12, 2012
perfume.... i like.. hehe ina, seronok sy tgk awk. ramai org sygkan awk
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan November 12, 2012
setuju dengan lynn kamarul. ramai orang sayamgkan akak & anak2 :)
azizah :) azizah :) November 12, 2012
tahniah kakk!! rezeki sungguh :)
eita eita November 12, 2012
rezeki yg melimpah ruah kan....
Azi Azi November 12, 2012
rezeki lagi... best best..
jaakechik jaakechik November 12, 2012
rezki melipah ruah....beruntung betul k.ina jadik blogger....hihi...
Puan Kutu Puan Kutu November 13, 2012
banyaknya hadiah..sy ni dh lama tak terima hadiah2 nie..:)
shidaR shidaR November 13, 2012
shida dapat juga dr deqkyen keychain comel tu hehee :D
9n0L4 9n0L4 November 15, 2012
kiut nyeee sepit rambut biru ni. nmpk biru la alisha lps ni. :)
Shasha Yacob Shasha Yacob November 17, 2012
waaa, dapat hadiah lagi, untunglah lah. hihi