Hadiah dari Kawan rapat di alam maya (^_^)

Kawan rapat yang saya maksudkan adalah kawan yang bukan hanya saya berhubung melalui blog tapi jugak melalui telefon.. berkongsi2 cerita di belakang tabir... hihii.. Antara rakan yang saya anggap rapat di alam maya ni adalah Kak Fieda & Wanieys... (ada lagi rakan2 lain tau)

Kak Fieda ni saya kenal sebab kami dulu aktif join GA manakala Wanieys ni pulak, saya tak pasti macamana boleh kenal.. hihii... Tapi yang saya tau, sedar2 je wanieys dah selalu singgah blog saya & tinggalkan komen.. selalu tanya pasal saya & alisha.. so, dari situlah saya rasa macam mula nak kenal wanieys ni lebih rapat... tambah2 pulak, wanieys ni memang peramah..!! Pendek kata, 2x5 je lah dengan saya & kak fieda yang memang dah peramah sampai sembang dekat telefon, berebut2 2 2 orang nak cakap.. sampai tak tahu siapa yang nak dengar... ahhahahha

Haaa kan mukadimah dah meleret2.. hihii... Sebenarnya saya nak tulis pasal Aqilah dapat hadiah dari Wanieys & Kak Fieda... Ohya, hadiah mereka sampai pada hari yang sama tau.. hari Jumaat baru ni (",)



Hadiah baju & beg dari Wanieys... Tak sangka Wanieys bagi bag sebabnya memang saya sendiri terpikir lepas balik sungai petani nanti, nak ajak hubby pergi beli beg untuk isi pampers or pe2 je barang aqilah ketika kuar jejalan.. Rezeki kan.. Macam ada connection je saya & wanieys ni.. cewahhh... hihii



Kak Fieda pulak bagi saya kerongsang sebab jadi top komentar dekat blog dia.. alisha pun dapat jugak kerongsang.. tak lupa jugak aqilah.. Opsttt Aqilah bukan dapat kerongsang tapi angpau.. hihii.. Saya suka sangat kerongsang dari kak fieda ni.. memang cantik + lagi suka sebab batu dia warna merah... warna fav.. ada ong.. hahah... 

Apa2 pun, terima kasih sangat2 dekat Kak Fieda & Wanieys... (",)


{ 48 comments.. read them below or add one }

Rai Ourkizuna Rai Ourkizuna November 19, 2012
murah rezeki dari berblogging kan ina.. kawan pun ramai..
shahdiana shahdiana November 19, 2012
aqilah kumpul koleksi baju lagi....cantik kerongsang untuk alisha tu.....ada dora lagi...
Masya Masya November 19, 2012
beg simpan barang untuk pampers, cantik sesuai bwk berjalan nanti senang ade baby kalau bawak beg gini... cantik kerongsang kak fieda bg tu...
ayut ayut November 19, 2012
keronsang doora..!1st time nmpk..hihihi..mmg sgt best berblog mcmni.. :D
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey November 19, 2012
cntik la kerongsang dora the explorer tu :)

Alhamdulillah.. rezeki :)
Deqla manjew Deqla manjew November 19, 2012
byknye hadiah...murah rezeki awak dar...comel2 pulak tu hadiahnya...
maszull maszull November 19, 2012
assalamualaikum intan....bestnya dpt hadiah lagi...:)
Nurul Husna Nurul Husna November 19, 2012
byknya dpt hadiah kak...rezeki kan kak...keronsang tu pun comel je :)
fiza fiza November 19, 2012
Tahniah. Murah rezeki ina & anak2. Cute kerongsang dora tu ☺☺
Ibu Lala Ibu Lala November 19, 2012
wahh cantik cantik belaka.
pinky pinky November 19, 2012
cantik sangat brooch yg batu merah tu...=)
Si Matatajam Si Matatajam November 19, 2012
Tahniah Ina..murah betoi rezeki Ina..Syukur pada Allah..
nanakimie nanakimie November 19, 2012
suka kerongsang alisha dora tu,hee...kerongsang ibu alisha pun suka jugak:)
intanfirdaus247 intanfirdaus247 November 19, 2012
wah bestnya..beg tu santeknya..kerongsang pon cantik..senang kata semuanya cantik..tumpang gembira juga tgk..hehhehe
rieda_ffya rieda_ffya November 19, 2012
wah tahniah ina...cantik keronsang tu kan..
N i e Z a N i e Z a November 19, 2012
Alhamdulillah..murah rezki..rezki anak2 kan..
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa November 19, 2012
tahniah dear .. ctk nya kerongsang tu
Tihara Tihara November 19, 2012
as salam

alhamdulillah murah rezeki ibu dan anak-anak..:)
♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ November 19, 2012
Salam Ina..br sempat singgah disini.Sht?Alhamdulilah,rezeki ina,Alisha & Aqilah sentiasa ada....
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ November 19, 2012
cantik2..
rezeki tu..
tahniah :)
Cik Nur Cik Nur November 19, 2012
comel kerongsang dora tu.. :)
alhamdulillah, murah rezeki akak dan ank2...
anitadiana anitadiana November 19, 2012
bestnya kawakan bloger bagi hadiah..tahniah ina...
sisR sisR November 19, 2012
comel jer gaun budak pompuan..
PinkUmmi PinkUmmi November 19, 2012
tahniah kak ina murah rezeki
Ena's Palace Ena's Palace November 19, 2012
tahniah..alhamdulillah..rejeki..
cantik keronsang merah tu..suka tengok ape tah lagi kalu dapat kan..hehehehe
lizz lizz November 19, 2012
waa sangat cantik...
syiela syiela November 19, 2012
murah rezeki.. untungkan berblog ni
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief November 19, 2012
sama2 kak ina...cewahhhh wani mcm tau2 jer kak ina nk beli bag utk brg2 baby haha....brooch yg kak fieda bg pun cantik sgt..yg dora tu 1st time tgk jenis brooch...

*wani start kenal kak ina masa join 1st GA kak ina la...pastu terus syoq baca entry2 kak ina tambah2 psl alisha...skang ni lg syoq nk baca sbb ada kisah aqilah skali*
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha November 19, 2012
bestnya Qila byk dpt baju :D
NORSHAHFEZA HAMSAN NORSHAHFEZA HAMSAN November 19, 2012
tahniah kak,,cantik kerongsang wane merah tu,,=)
Aju Mohit Aju Mohit November 19, 2012
alahai sweetnya semua hadiah tu ina, tahniah rezeki anak2
Izan Ishak Izan Ishak November 19, 2012
rezeki tak putus2 sejak baby aqilah lahir ye ina...
azizah :) azizah :) November 19, 2012
rezeki kak... Alhamdulilah..
fieda fieda November 20, 2012
alahai...ctknyer keronsang tu..mmg menepati kaler blog ni kan...kikikiki...tahniah ina dan anak2..murah rezeki..mmg pun kelakar kite ni berebut rebut nk berckp kan.
QA's ~ mamapapa QA's ~ mamapapa November 20, 2012
cantiknya baju n brooch tu...akak pn tringin nk get closer ngan kawan2 di alam maya cuma blm trkejar masa,uhuhuh!!!
Myra Jay Myra Jay November 20, 2012
Alahai cantiknya keronsang..

Myra tak sabar nak tunggu Ina balik SP, boleh p melawat + jumpa Ina sekali ;D
ShimaSalleh ShimaSalleh November 20, 2012
rezeki tuh!
mmg cantik keronsang merah tu
9n0L4 9n0L4 November 20, 2012
wanieys ni mmg pandai bagi hadiah. mengena je bile die beri. :)
Puan Kutu Puan Kutu November 21, 2012
rezeki tak pernah lekang ina nie kan..:)btw kerongsang n beg tu sgt kiut..gown tu jugak..:)
shidaR shidaR November 22, 2012
dora pun ada..agak2 pe reaksi alisha dapat brg2 tu hehee :D