Memuatkan ...

PEPLUM yang tengah hot!!!

U all ada tak baju Peplum? or pernah tengok tak peplum ni?? Bagi saya peplum ni memang cantiklah... cantik yang amat.. Tengah pemes sekarang ni.. (",) Eh, sebenarnya kan, saya baru je tahu pasal peplum ni dua minggu lepas... ahhahahhah... Saya tengok dekat blog Naylisha Boutique.. tengok je peplum ni, terus jatuh cinta sampai saya rasa.. Nak beli... nak beli... nak beli.... ekekkekkek.. 


Tengok gambar dekat atas tu... ada antara u all yang jatuh cinta tak dekat peplum ni??.. hihii.. Ohya, peplum tu, baju je tau, tak termasuk dress.. kiranya baju yang warna oren kosong tu la dipanggil peplum...(^_^)


Warna biru ni pun cantikkan... Seriuslah.. memang saya rasa nak je guna jugak peplum ni... tapi tu la... sabar ina.. sabar.. awak tengah berpantang lagi tu... hihiii


Peplum ni, cantik jugak kalau kita pakai nak pergi majlis apa2.. kalau kenduri kawen ni pun orait gak ni.. yela, dah ala2 kurung moden jovian gitu... hihii.. Dengan reka bentuk dia tu memang cun habis lah..!!!

Ini antara contoh pemakaian peplum ni... Dekat dalam, u all boleh pakai dress & dekat luar sarungkan dengan peplum... Ohya, dekat blog Naylisha Boutique jual sehelai peplum + sehelai dress dengan harga RM 85 tidak tidak termasuk kos pengeposan...


Jika u all tak nak pakai dengan dress, u all boleh jugak pakai dengan skirt kembang... 1 set Rm 84...

Apa diaa..?? U all tak berminat dengan peplum tanpa corak??.. Jangan risau yer sayang sayang saya ni... sebabnya Naylisha Boutique jugak ada menyediakan peplum yang ada corak bunga2.. (",)... So, u all boleh pilih mana satu yang berkenan.. samada yang kosong or berbunga2... hihi




Jika u all nak beli semata2 peplum saja pun boleh tau.. harganya cuma RM 45 untuk yang kosong & RM 49 untuk yang bercorak.. U all boleh jugak pakai dengan palazzo or apa2 je.. mengikut kreativiti u all yang u all rasa cantik.. (",)... 

Meh sini saya nak tambah sikit lagi maklumat untuk u all.. (^_^)

Material :  High Quality Lycra 

Free Size : S till L

Peplum ni jenis kain yang "jatuh" & terletak cantik je dekat badan kita... (",)

Peplum ni melepasi punggung

Yang paling penting... Peplum di Naylisha Boutique adalah murah...!! Harga Pasaran RM 55 - RM 70, sedangkan di Naylisha Boutique hanya RM 45 (tanpa corak) RM 49 (bercorak).. Sangat murah hokay!!

So, apa lagi u all.. Jika u all berminat nak beli, bolehlah order dengan Naylisha Boutique... pergi ke blogshop Naylisha Boutique or boleh jugak tengok lain2 warna lagi untuk peplum ni di Facebook Naylisha Boutique (",)

Opstttt lagi satu nak tunjuk dekat u all...


TELEKUNG TRAVEL.. Sekali pandang macam handbag kan... Sangat2 cantik!! Kalau kita bawak pergi jejalan, orang yang tengok kita pegang pun ingat kita pegang handbag,... padahal telekung.. hihii.. Telekung travel ni pun sangat murah tau.. hanya RM 30 sahaja!!.. Murahkan... Jika tak nak bawak beg besar2 isi telekung, beli je telekung travel ni.. senang... hihii.. Eh, kalau dijadikan hantaran pun sesuai jugakkan... sape2 yang nak bertunang tu, bolehlah beli (^_^)



66 orang suka berlian:

rieda_ffya berkata...

waqh...sy suke..sy suke..harga murah..bole beli nih..

Mrs Velentine berkata...

wah cantik2..

Dayana Bahar berkata...

memang lawa la... hehe murah lak tu...

Mrs Lurve berkata...

baru je duk cari2 sal peplum nie...memg cantik, memg tingin nak beli...ari2 dh pk nak tempah ke tailor pun hehehehe

anitadiana berkata...

cantik-cantik..org kurus sesuai lah ina..he..he...kak ita yg terlebih comel ne tak sesuai..he..he

permatabiru berkata...

peplum mmg tgh hot skrg..rasa mcm nak grab juga nanti...hehe sesuai ke??dgn saya ekk

Kakzakie berkata...

Cantik-cantik Ina. Tinggal pilih aje mana suka. Sekarng meamng tengah tred ini.

aizu's life berkata...

mmg sweet je tgk..tp kne abeskan pantang dlu.. baru boleh melawa.. hehe

umialya berkata...

akakpun tergoda, jap lg nak lawat...

Mira Adzlia berkata...

sy pun suke peplum..hihi

intanfirdaus247 berkata...

cantik2 belaka...:) sabar ina, pas pantang boleh pakai ..hehehe

nur anis berkata...

cantiknyaa...saya pun suka..:)

nanieybarnieylurviey berkata...

cntik la peplum ni kak ina :)

Eca Dwinky Asha berkata...

perghhhhhhhhhhh...xde size daku..hahaha.kena maintain kuruskan makan cmne.hahaha

Cikgu Ma berkata...

kurang berminat lah...hehehe

maszull berkata...

assalamualaikum intan...yer la cantik2 suka tengok..:)

Azi berkata...

memang peplum ni tgh glamor org pakai skrg, btul kata intan sesuai tuk g kendurila.. tp klu ibu tgh nyusu baby susahla kan..

sal ya berkata...

mmg cantik. takde yg lagi labuh ke?

Rai Ourkizuna berkata...

oo..camni peplum.. selalu gak nampak..

shahdiana berkata...

baru tau pasal ni...peplum ek...unik nama...sapalah yang cipta....teringin jugak nak beli tapi ada ke saiz..hehehe...maklumlah ina memang kecik tapi yana ni besar sikit...hahahahha

Riena Haiqal berkata...

memang glemer dah peplum sekarang ni.. tu ar teringin sangat nak beli tapi tunggu la lepas bersalin nanti..huhuhuhuhuh tahan2 hati jer ni

ayut berkata...

ingt baju fesyen ni nk bt bju nikah..tp tak tahula nk bt tak..hahahaha :p

PinkUmmi berkata...

wah cantik cantik la kak ina

fiza berkata...

Sekali tengok tak cantik, dua kali tengok cantik plak ☺☺

Si Matatajam berkata...

Berkenan plak M tgk telekung tu sb adik M nak kawin thn dpn..bleh buat hantaran..

nanakimie berkata...

1st time ngk,hee...nana ni kuno cket sis,heee....cantik2x!dua cantik:)yg penting lepas pd pgng kan sis:)

pinky berkata...

tak boleh pakai baju mcm ni....nt nmpk muncit,...hehehe...

mia izzati berkata...

cantiknyee baju tu kak..telekung tu pon cantikk beg dia..

sHaRiNa eLyaNa berkata...

wah bergaya sungguh..hehe..

done aiskrim tuk aqilah..

Tihara berkata...

as salam

berkenan kat telekung tu:)

ieda berkata...

cantik2 ... hurmmm utk akak x der saiz koot huhuh

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

cantiknyeeeeeee... blh try ni :)

eintan nurfuzie berkata...

ooo.. cik en baru tau sal peplum ni.. oooo...ehhehe

CikNana berkata...

bah..aku pun mahu satu jgk nie..:)

lizz berkata...

cantik...nak gak membelinyer hari tu teringin baju jovian tak der saiz sampai kesudah tak beli lagi..

syiela berkata...

boleh jengah sana nanti.. mmg tengah fofular fesyen ni kan

Papa Mifz berkata...

Ingat sejenis buah pelum tadi,haha

Fifi Nadhrah berkata...

cantik baju die.. ala2 skirt tu.. hihi.. tapi telekung travel tu yang lagi best kot sebab senang.. tinggal je dalam kerete kan..

Kesuma Angsana berkata...

wah best dan menarik ni !

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

semua cantik la.....terjatuh hati pulak tgk hikss

Haryati Faizal berkata...

Cantiklah ina bj tu...

Ema Blog berkata...

cantik..tp entah padan tak dgn akak..takut belikan..singkat..

LYAfrina berkata...

a ah.. lya pon suka sgt... mmg cantik

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

cantiknyer peplum ni,,
yg pling cntik wane kuning mustard,,=)

eita berkata...

ada tengok orang pakai baju ni masa kenduri kawen hari tu...
ingat baju retro..
hehhehehe..jankun nyer....




Izan Ishak berkata...

cantik peplum ni ina... tapi kalau nak bf bby mcm susah sikitlah...

azizah :) berkata...

wah kak! suka nya tengok... rasa nak grab satu je ni..teringin nak pakai ladies gini..

fieda berkata...

alamak..kak fieda dh terberkenan dah ni..

-meeSUPERGIRL- berkata...

cantik ... :)

izan mama mia berkata...

sk tgk..cantik laa juga

Marya Yusof berkata...

As salam IB,

Mmg cantik2 semuanya... Harga pun berpatutan! Kalau kat Msia lama dah rembat ni..hiks... suka baju peplum tu & dah ada satu! Taklah sebiji tapi ala-ala lah...hehehe...

Baby sihat?

QasehnyaRania berkata...

a`aa..cantik2 je kan..minat yang atas2 tu...corak2 kureng sikit..mcm clouded je..hihi

mornink bb ;D

QA's ~ mamapapa berkata...

wah!mmg cantikkan..tp utnuk yg slim molim mcm inala kot,..mcm akak ni tntu2 akan nmpak lg kembang,huwaaaa!!!

teratak hati berkata...

Cantik2..tp utk yg berisi tu tk sesuai kot..sbb ada potongan gitu kan..

Myra Jay berkata...

Myra pun baru kenal dengan Peplum ni..
Tengah dok ushar2 gaklah :D

ShimaSalleh berkata...

cantik klu org lain yg pakai hahahaha... tidak bagi diriku cewahhh

Telekung tu adik shima ada.. hihihi tumpang pakai jelah hahahaha

jaakechik berkata...

ohh peplum nama bju ni ek? bru semalam tgk rakan jaa pakai kat fb, ada gak terdetik, cantiknya baju dia... ohhh pasni dah tau la nama dia...tq share!

Cik Nur berkata...

warna biru dan warna pink tu cantiklah..!

telekung tu nur ade satu..hihihi

9n0L4 berkata...

kiut jugak telekung tu. material die kain licin agknye ye. :)

Puan Kutu berkata...

baju lajovian nie mmg tgh meletop skang nie.namanya peplum ekk?baru tahu.hehe..entah bila sy dpt pakai baju cmnie lor!

shidaR berkata...

oo ni la baju tgh hot skg heheee :D

lynn kamarul berkata...

nak melaram macam ni jugak tp kena struggle turunkan berat badan dulu

noor berkata...

mcmana nak order?

Aju Mohit berkata...

mmg hot fesyen peplum ni kan ina, akak pon berkenan!!!

Athirah Nisrina berkata...

adayg lg murah yg sy beli.. 45 ringgit termasuk pos.. beli online jugak ..kain cotton.. sesuai utk muslimah cam kita ni.. lycra tu melekat.. labuh dia ats lutut sikit je.. memang cantik.. klau nk.. pergi ke ladyfazshop.blogspot.com/

Ngan berkata...

cantiknyaa...saya pun suka..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...