Luangkan masa beberapa minit, sedekahkan AL FATIHAH..

Saya nak mintak u all luangkan masa sedekahkan AL FATIHAH untuk arwah ayahanda sahabat alam maya saya, NURUL HEZRINA @ MY LITTLE HONEY DEW.. Saya baru bermesej dengan Nurul selepas baca entry Nurul berkenaan abah dia yang koma, lepas tu, saya terlena... Bila terjaga, saya terpandang di bloglist, ada entry dari Shima dengan tajuk TAKZIAH WAN NURUL....(Saya terlena sambil laptop terbukak)

Ya Allah Ya Tuhanku... dah lah saya tengah mamai.. sekali baca entry macam tu pulak, tengah2 malam pulak.. Ya Allah.. sayunya hati... Teringat abah sendiri... Apa2 pun, sekali lagi saya mintak u all luangkan masa HANYA BEBERAPA MINIT, sedekahkan al fatihah untuk arwah... & salam takziah untuk Nurul... Moga Nurul tabah hadapi dugaan ni... & semoga arwah ditempatkan bersama mereka2 yang beriman...

AL FATIHAH

Luangkan masa beberapa minit, sedekahkan AL FATIHAH..

{ 55 comments.. read them below or add one }

intanfirdaus247 intanfirdaus247 November 29, 2012
Al Fatihah (saya dah sedekahkan jap tadi) Moga arwah ditempatkan dalam kalangan org2 yang beriman...
Nora Karim Nora Karim November 29, 2012
innalillahi wa innailaihirojiun... moga Nurul tabah menghadapi ujian... Moga ayahnya di tempatkan bersama golongan solehin... Amin...
nanakimie nanakimie November 29, 2012
takziah buat sis nurul sekeluarga....

hu......sedehnya:( tetiba je hujan pulak tengah malam ni...

tula teringat mak abah dekat umah....apapun semoga arwah ayah sis nurul ditempatkan dikalangan para solihin....amin...al-fatihah...
◕ D Y S H A  S A H H I R ◕ ◕ D Y S H A S A H H I R ◕ November 29, 2012
takziah buat akak nurul.. tadi ada baca jugak pasal arwah ayah beliau kena dikejarkan ke hospital.. moga roh arwah ditempatkan di kalangan org2 yg beriman
Cik Nur Cik Nur November 29, 2012
al-fatihah...!
takziah buat nurul...
Allah lebih sayangkan ayahdanya..

moga nurul tabah....

#sedihnyaa...!
Si Matatajam Si Matatajam November 29, 2012
Al Fatihah..tadi dia wassap kata ayah dia koma..rupanya dah meninggal yek..Innalillah..
Shasha Yacob Shasha Yacob November 29, 2012
al - fatihah. ya allah , semoga di tempatkan orang orang yang beriman.
azizah :) azizah :) November 29, 2012
Alfatihah.. semoga rohnya di cucuri rahmat Allah...
Marya Yusof Marya Yusof November 29, 2012
As salam IB,

Innallillah... Al-Fatihah...

akak pun baru tahu dari shima di FB & baca diblog Wan ttg ayahnya yg koma... Wan, kwn akak masa belajar dulu...
sal ya sal ya November 29, 2012
setiap yg hidup pasyi kembali kepada penciptanya. selalu ingatkan diri sendiri tentang itu.
lynn kamarul lynn kamarul November 29, 2012
alfatihah ....sedih ngan berita pemergian ni. moga arwah ditempatkan dikalangan org yg beriman
Norzie hany Norzie hany November 29, 2012
Al Fatihah...semoga rohnya dicucuri rahmat.Takziah untuk Nurul dan keluarga.
DuNia KeBaHaGiaaNKu....... DuNia KeBaHaGiaaNKu....... November 29, 2012
al fatihah....hezrina nie budak opiz bonda.....baru perasan dia ada blog...apapun takziah.....
Joanna Yunus Joanna Yunus November 29, 2012
Al Fatihah....semoga Rohnya ditempat kan bersama-sama mereka yang soleh
aizu's life aizu's life November 29, 2012
innalillah..
smoga arwah ditempatkan di kalangan org2 yg beriman. Amin...
salam takziah buat nurul sekeluarga..
al fatihah
Mrs Lurve Mrs Lurve November 29, 2012
takziah kpd keluarga arwah...al fatihah
Myra Jay Myra Jay November 29, 2012
Salam takziah buat arwah abah Nurul, moga roh arwah dicucuri rahmat..




Deqla manjew Deqla manjew November 29, 2012
Al-fatihah...deqla br dpt tau pagi ni..tp mlm td nurul ada bgtau pasal ayah dia..sedeh rasanya.. teringat masa arwah ayah deqla pergi...huhu :(
syiela syiela November 29, 2012
Al Fatihah.. takziah untuk keluarga nurul
lizz lizz November 29, 2012
al fatihah untuk arwah...moga rohnye dicucuri rahmat...
ayut ayut November 29, 2012
takziah bt keluarga...al-fatihah bt arwah..
NORSHAHFEZA HAMSAN NORSHAHFEZA HAMSAN November 29, 2012
takziah utk keluarga beliau,,alfatihah
dEdEQ dE wIshEs dEdEQ dE wIshEs November 29, 2012
AL-FATIHAH .. TAKZIAH UNTUK PAMILY KAK NURUL ..
Cinta Misteri Cinta Misteri November 29, 2012
Alfateha..moga Nurul tabah.
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa November 29, 2012
takziah..tu ja mampu sha katakan,,masa cpt berlalu..sha perna mngalaminya..moga tabah ya nurul :(
Dylla Abas Dylla Abas November 29, 2012
al-fatihah..moga rohnya sentiasa dicucuri rahmat Allah selalu
Haryati Faizal Haryati Faizal November 29, 2012
salam takziah...al fatihah
emma emma November 29, 2012
Al Fatihah.. Semoga roh arwah sentiasa di cucuri rahmat..
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief November 29, 2012
Al-Fatihah dan salam takziah untuk nurul dan keluarga..sebelum ni pun dok msg dgn nurul dia ada gtau keadaan abah dia....semoga arwah ditempatkan dikalangan org2 yg beriman
Masya Masya November 29, 2012
al-fatihah moga rohnya dicucuri rahmat... takziah..
N i e Z a N i e Z a November 29, 2012
Al fatihah..mg rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalanagan org2 yg beriman..amin
mama aryan mama aryan November 29, 2012
akak pun terbaca kat blog deq la td..moga rohnya dicucuri rahmat
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ November 29, 2012
innalillahiwannaillahirajiun..
salam takziah buat keluarga beliau..
Riena Haiqal Riena Haiqal November 30, 2012
Al-fatihah...semoga arwah ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman
deno deno November 30, 2012
salam takziah.. al-fatihah
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan December 02, 2012
al-fatihah.. moga arwah berada di kalangan orang beriman.. amin..
shidaR shidaR December 02, 2012
salam takziah buat keluarga hezrina~
QasehnyaRania QasehnyaRania December 04, 2012
Al-fatihah buat arwah

terbaca kat blog deqla n waniey hari tu
wan nurul hezrina wan nurul hezrina December 06, 2012
terima kasih ina krn sudi buat entri pemergian abah..nurul masih sedih dan sibuk menguruskan pencen abah tuk transfer ke mama..mmg buat masa nie nurul tak bape minat nak berblog.tentang semua komen nurul ttg 1 juta nuron otak n ikan tongkoltuh nnt2 nurul reply n comment.terharu nurul ina share ngan blogger
9n0L4 9n0L4 December 06, 2012
al fatihah buat arwah.