Rakan blogger datang melawat adik alisha (",)

Tiba2 rasa teruja orang datang melawat time berpantang... boleh gitu... hihii.. Actually hari Ahad baru ni kalau tak silap blogger Yana datang rumah saya.. Opsttt rumah my parent dekat chemor.. hihii.. Rumah Yana ni sebenarnya dekat je dengan rumah parent saya.. tak sampai setengah jam lebih kurang.. (",)

Tak sangka pulak yana nak datang jumpa... Ni first time kami jumpa tau.. Yana ni sangat2 peramah tau.. macam dah lama kenal.. Eh, rasanya blogger yang saya pernah jumpa, semuanya peramahlah... hihii... Yana dengan mak saya pun, rancak je menyembang.. sampai saya tak dan nak mencelah... hahhaha... Opsttt sebenarnya, kalau saya perasankan diri yang saya ni peramah... tapi mak saya terlebih lagi tau... sebab tu saya tak dan nak mencelah... muahhahahhah


Tadaaa inilah yana... Blogger blog Tinta Hatiku... (",) Yang dekat sebelah yana tu, sapa lagi, sayalah tu... dengan muka tak semegah... dengan pucatnya.. dengan tembamnya.. semua cukup lengkap.... hahhahhahah... Eh, normallahkan... ibu yang tengah berpantang... mestilah tak semegahkan.. pas habis pantang barulah cantikkan diri balik... muahahhahhahha


Yana pun ada bagi hamper dekat adik Alisha... Terima kasih yer yana.. (",) InsyaAllah, panjang umur mesti kita akan jumpa lagi... Ohya, jika u all nak baca pasal perjumpaan kami ni, u all boleh terjah blog yana.. Nanti bacalah apa yang dia coretkan pasal perjumpaan kami ni.. hihii... Yana ni peramah tau.. so, jangan segan silu nak berkawan dengan yana... heheh


{ 57 comments.. read them below or add one }

nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI November 01, 2012
pasni leh la sis yana jumpa yui lak..hihih.
Mrs Velentine Mrs Velentine November 01, 2012
rezeki adik alisha..PSSST kak dah ada nama tak?
Deqla manjew Deqla manjew November 01, 2012
wahh bestnye rkn blogger dtg melawat...itu la persahabatan ni tiada batasnya...di alam maya pun boleh jadi real!! :)
nanakimie nanakimie November 01, 2012
xda nampak pucat pun,berseri ada la sis,hee:)
mamavogue mamavogue November 01, 2012
Eh berseri je muka ibu dalam pantang nih :)
izan mama mia izan mama mia November 01, 2012
seronok bila ada kawan melawat kan..hihiih
Rai Ourkizuna Rai Ourkizuna November 01, 2012
kebanyakan blogger ni peramah kan.. lagi bila kita da biasa pergi baca dan komen kat blog dia..rasa macam da lama jumpa..walaupun pertama kali..
DAIRI FARISHA DAIRI FARISHA November 01, 2012
mmg xsgka kan blogger blh dtg rumah..kite xknl pn,,mmg bgus kak yani ni :)
Tihara Tihara November 01, 2012
as salam

jumpa jugak yana dengan ina, alhamdulillah..bila la nak jumpa korang..jauh tapinya..:)
PinkUmmi PinkUmmi November 01, 2012
baru j bace entry yana nih
QA's ~ mamapapa QA's ~ mamapapa November 01, 2012
Untungla yana dpt kenal2 ina ngan anak2 skali :)
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha November 01, 2012
wah..bestnya adik dpt hadiah..hehehe...
fieda fieda November 01, 2012
wah...syoknyer dia..kalau la dpt join sekali...hai yana...dapat gak tgk yana...huhuhu...nok jugak gi sana tp jauh la...
Si Matatajam Si Matatajam November 01, 2012
M dah baca semalam kat blog Yana...bertuah dia dapat jumpa Si kecik tu...murah rezeki adik Alisha dapat hadiah..
Cik Nani Noraini Cik Nani Noraini November 01, 2012
rajin akak update even tgh brpantang..hee.. be a gud mom! :)
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa November 01, 2012
Xsemgah pun xpa..jnji sihat hehe
NaZiRaH... NaZiRaH... November 01, 2012
muka akak tetap berseri walaupun dlm pntang...;-)
mama aryan mama aryan November 01, 2012
seronok dpt berjumpa kawan2 kan..akak setakat nih x penah lg jumpa kawan2 dr dunia maya ni
deno deno November 01, 2012
kalau la dekat bleh juga deno pergi :)
Cik Nur Cik Nur November 01, 2012
walaupu dalam pantang, akak masih kelihatan berseri.. :)

murah rezeki adik alisha.. :)
ayut ayut November 01, 2012
adik alisha dpt lawatan la...hihihihi :)
aimi adilah aimi adilah November 01, 2012
ahhhhhh seronok nye dpt melawat =)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ November 01, 2012
terujanya... :)
seronok bila kenalan yg x pernah bersua kita jumpa.. :)

selamat berpantang kak :)
KhaiZa KhaiZa November 01, 2012
erm... ada blogger melawat.. ok la tuh
Mrs Lurve Mrs Lurve November 01, 2012
wahh...best bila dpt jumpa rakan blogger nie...adik alisha dpt hadiah besarnya...


p/s: adik alisha nie xde nama lagi ehh
shahdiana shahdiana November 01, 2012
hahaha...ina ni jangan puji lebih-lebih ...ni pun yana dah cukup kembang..karang kembang lagi... :D
dya bunga dya bunga November 01, 2012
dya nk dtg melawat tpi jauh..huhu..
Sue Lynnda Sue Lynnda November 01, 2012
hehe..takpe, klu amik shaklee Insya Allah lepas nih muka pun dah berseri-seri. Saya dulu lagilahh...pantang mcm tak pantang jew tapiii balik keje ramai ckp muka berseri-seri. ^^
iietamalek iietamalek November 01, 2012
bestnyer jumpe rakan blogger
✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ ✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ November 01, 2012
Intan..nak tanye cikit..intan tak on mobile view eh..nieza slalu bw thru fon..bile bukak blog intan..lambatnyer la hai nak loading sbb loading yg web view
Deq's Qienz Deq's Qienz November 01, 2012
Dekat ek tinggal..kalo dekat senang la g mlawat.hihii
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda November 01, 2012
bgusnye ade blogger dtg jenguk, hehe..
sy nie jauh la dr Ina, huhu~..
kalo x, mmg sy dtg gak...hehe..

done White & lifebuoy..
Cik Nani Noraini Cik Nani Noraini November 01, 2012
kat chemor katne kak? sy pun chemor jgk.. :)
zachflazz zachflazz November 01, 2012
kalau saya tinggal di dekat situ, pasti juga melawat tengok adik alisha. regards ya untuk adik aisha.
Nora Karim Nora Karim November 01, 2012
terujakan bila org dtg melawat kita masa berpantang.. heheh
shidaR shidaR November 01, 2012
eh muka kak yana mcm senior sya dekat skolah la kak....
shidaR shidaR November 02, 2012
btul lah kak..kak yana senior saya msa skolah raja perempaun ipoh..saya dak hostel sama dgn dia..msh cam lg muka dia hehee..dunia kecik alih2 jmpa heheee :D
sal ya sal ya November 02, 2012
wah... blogger lagi dtg melawat ek...
azizah :) azizah :) November 02, 2012
Alhamdulilah rezeki adik alisha pulak... seronoknya...
fiza fiza November 02, 2012
Bila nak jumpa saya....hehehe...
anitadiana anitadiana November 02, 2012
best seronok kekawan datang melawat...
QasehnyaRania QasehnyaRania November 02, 2012
hihi..bestnya..
bila la turn ciksu nk p melawat..
hari tu tak sempat nak nyinggah ..huhu
teruih blk keyel..jem bangat
lori pala putuss dekat terowong..
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief November 02, 2012
best kan dpt jumpa rakan blogger ni....murah rezeki adik alisha dpt hadiah....ok japg nk p baca entry yana ni pulak :-)
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan November 02, 2012
yang penting akak kena pantang betul2 :)
wan nurul hezrina wan nurul hezrina November 02, 2012
kalau nurul dekat confirm datang lawat ina=)nak tgk n pegang aqilah=)oklah tak lah teruk sangat rupa2 walau dlm pantang=)
Ummu Muhammad Ummu Muhammad November 02, 2012
wah alhamdulillah intan nampak berseri mcm bukan org dlm pantang je..
Puan Kutu Puan Kutu November 03, 2012
kenapa sy tak kenal pun siapa yana nie?hehe npk sgt malas bw.hehe..

syoknya aqilah dpt hamper...:)
ieda ieda November 04, 2012
seronok bila ada rakan blogger menjenggah kan dik ..
hurmm kalau dekat akak pun akan terjah ina ;)

ps : done milkAdeal !
Azi Azi November 04, 2012
seronok kan org melawat kita... yelah kita tak leh nak jln time pantang2 ni...
org dtg tu bwk rezeki :)
Dylla Abas Dylla Abas November 06, 2012
bestnye dpt jumpa kwn blogger...sy tak pernah ada peluang lagi..
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat November 07, 2012
Kalau cr dekat mungkin jenguk jugak ina...seronok ada orang datang melawatkan...
lynn kamarul lynn kamarul November 09, 2012
kita je belum ada rezeki bersua muka kan
9n0L4 9n0L4 November 09, 2012
tak balik tranung dah ke? hehe. nnt bile bile dtg tranung, jumpe saye pulak ehhh. :)
TiranaAduka TiranaAduka November 21, 2012
salam
Singgah pg rabu.pekabar?