Ciuman seorang kakak (^_^)

Cerita lama baru saya nak publish.. adehhh.. Ni sebenarnya aksi alisha sebelum kepala Aqilah tu dibotakkan.. kira dah lama jugaklah kan.. hihi Aqilah dibotakkan pada hari yang ke 10, sedangkan hari ni dah hari ke 30.. (",) Ni antara aksi2 Alisha ketika nak kiss Aqilah... (^_^)


Alisha dekatkan diri dia dekat adik dia..


Pastu, slow2 nak kiss aqilah..


Muahh, dah dapat kiss pipi aqilah sebelah kiri.. hihii


Dah puas sebelah kiri, alisha duk belek2 pulak mencari ruang untuk kiss pipi sebelah kanan.. hehhe


Tapi disebabkan adik dia terlentokkan kepala ke tilam, so, alisha tak bolehlah kiss pipi sebelah kanan.. so, alisha kiss dekat area dagu je la... janji dapat kiss... hahaha


{ 68 comments.. read them below or add one }

Mizz ErMa Mizz ErMa November 20, 2012
bestnya dapat adik..kata alisha dlm hati..hehe
Saya Disini Saya Disini November 20, 2012
wah..syg betol dia kt baby
izfanora izfanora November 20, 2012
oloh2.. comel.. berhati2 je dier yer.. anak buah iza, kalau suruh kiss, mmg bersungguh2.. huhu..
intanfirdaus247 intanfirdaus247 November 20, 2012
Kasih seorang kakak kepada adiknya..muahhhh! hehehe
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief November 20, 2012
alolololo betapa suwitnyerrrr si kakak nk kiss adik...eh rasa cepat jer kak ina hr ni dh hr ke 30...hehe wani rasa cpt la kak ina mesti rasa lambat nk abis pantang kan hikss
Fazlinil Irma Fazlinil Irma November 20, 2012
sayang sungguh kakak dgn adik dia..

kalau sy jumpa ni, maunya sy sakat.

'pinjam adik boleh..?'

suka tgok reaksi budak bila kena sakat dgn soalan kat atas..

kdg sampai nangis sy sakat.

:P
NaZiRaH... NaZiRaH... November 20, 2012
lama tak tinggal jejak,ashik walking ja.sibukla kononnya kan..hihihi...sweet la alisya ni, tetiba asa teringin nak baby gurl,hihihi...
NaZiRaH... NaZiRaH... November 20, 2012
lama tak tinggal jejak,ashik walking ja.sibukla kononnya kan..hihihi...sweet la alisya ni, tetiba asa teringin nak baby gurl,hihihi...
Falsya Falsya November 20, 2012
hehehe...alisha sgt3 sweet..;)
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey November 20, 2012
alolo.. sygnye kat Aqilah.. :) bagus kakak Alisha ni sayang adik..
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey November 20, 2012
alolo.. sygnye kat Aqilah.. :) bagus kakak Alisha ni sayang adik..
lizz lizz November 20, 2012
bagus alisha ni...sayang sungguh kat adiknyer tu....
Mrs Lurve Mrs Lurve November 20, 2012
nk jgk kiss tue hihihihi
ieda ieda November 20, 2012
alor2 .. so sweeettt
wangi tak alisya bauu bb aqilah ?
ciumm utk aunty sekali yeee ;)
maszull maszull November 20, 2012
assalamualaikum intan...so sweetnya kakak sayangkn adiknya...:)
NORSHAHFEZA HAMSAN NORSHAHFEZA HAMSAN November 20, 2012
alololo sweetnyer alisha ngn aqilah ni,hehehe meh auntie peeja nk kiss pulak due2
azizah :) azizah :) November 20, 2012
hehee alisha2.. janji dapat kiss adik kan..
Nazayiena Nazayiena November 20, 2012
Alahai Alisha,sayang ya dgn adik tu....
Tihara Tihara November 20, 2012
as salam

penuh kasih sayang alisha ni:)
nini nini November 20, 2012
amboi....sayang tul dia ngan adik dia na...
Kakzakie Kakzakie November 20, 2012
Nampak dia punya sayang pada adik tak terkata. Bila besar dua-dua kan Ina mesti mereka ketawa tengok gambar ini. Sweet kan:)
rieda_ffya rieda_ffya November 20, 2012
wa...dia geram tengok adik dia kut..kecil molek..
Rai Ourkizuna Rai Ourkizuna November 20, 2012
hehe..penyayang sungguh alisha..

tak dapat bayang macam mana aqil dengan damia gomol adik dia nanti.. skang pun sibuk kejap2 nak cium kejap2 nak peluk perut..
Zie Zie November 20, 2012
hehe sayang adik selalulah kan....
emma emma November 20, 2012
suke tengok Alisha, xmcm umo 2taun, nmpk mcm kanak2 dah 3-4 taun..

kak ina, kejap je dah 30 hari kan.. ase cam baru je akk bsalin ri tu :)
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat November 20, 2012
Hai! ina...nak tanya...kalau dorang minta gambar traffic nak print yg mana ya...
QA's ~ mamapapa QA's ~ mamapapa November 20, 2012
ololol!!!tayangnya allisha pd baby aqilah :)
Pwincess sarah Pwincess sarah November 20, 2012
sweetnye dia... hehe.. sayang adik ea.. :)
teratak hati teratak hati November 20, 2012
Dh 30 hari dh aqilah ye..sekejap je kan..
teratak hati teratak hati November 20, 2012
Dh 30 hari dh aqilah ye..sekejap je kan..
teratak hati teratak hati November 20, 2012
Dh 30 hari dh aqilah ye..sekejap je kan..
ieyda ieyda November 20, 2012
bagusnya asyik nak cium adik dia...
Myra Jay Myra Jay November 20, 2012
Mesti Aqilah rasa bahagia dapat kakak yang penyayang :D
ShimaSalleh ShimaSalleh November 20, 2012
Alisha nanti kiss auntie pulak yer hihihihi
Dayana Bahar Dayana Bahar November 20, 2012
hihi ekcited dpt adik tu.... adik kata : "nak tido pun tak senang kakak ni"... hiihi
jaakechik jaakechik November 20, 2012
bila awilah besar esok2 mesti dia terharu ngn layanan alisha tu kan?
Cik Nur Cik Nur November 20, 2012
hehehehehe..sweetnyer kakak alisha.. :)
eita eita November 20, 2012
alolololo..bukan main lagi duk mengkiss tu...
rimas lah aqilah tu...
9n0L4 9n0L4 November 20, 2012
hihi. nnt besar, mesti protective ni. penat adek nak lyn. :)
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha November 21, 2012
anty eca xnak kiss ke?hahaha
Si Matatajam Si Matatajam November 21, 2012
Aloloooo cayang sungguh kat adiknya tu..penyayang sungguh Alisha ni..
sal ya sal ya November 21, 2012
mmg rimas. budak dua beradik ni masa dpt azfar mcm tu la. hahaha...
Deqla manjew Deqla manjew November 21, 2012
mmuahh.. hihi.. syg sgt2 kat adiknye...mesti seronok sgt alisha kan..hari2 ngadap muka adiknya.. :)
Haryati Faizal Haryati Faizal November 21, 2012
comeinye...
syg betul dia kat adik dia ye...
Ema Blog Ema Blog November 21, 2012
sayang kakak pada adik
wan nurul hezrina wan nurul hezrina November 21, 2012
ina brooch dah sampai tapi tak wat entri nnt bila dan n abis jejak komen2nie nurul wat kay..

alahai alisya yang baik sangat..sejuk mata pandang..
mama aryan mama aryan November 21, 2012
sweetnye kakak alisha nih..
fieda fieda November 21, 2012
alahai...sweet la..kalau la maira pun mcm ni..hihihi..tp mgkin kalau adik sendri baru maira mcm ni kot..kalau anak org lain tak nk dia kiss2..
ayut ayut November 21, 2012
adehhh..alisha ni..cium2x manja la ni yer..Aqilah gak jd mangsa..hihihi
Nora Karim Nora Karim November 21, 2012
hahahah pandai dia cari port muka adik dia yang boleh dicium!!
sweetmama@eija zaquanziqry sweetmama@eija zaquanziqry November 21, 2012
sweet sgt, sejuk hati kita tgk diorg camni kan,

tp nnti bila dia dh besar sikit jd kawan gaduh, tp gaduh2 pun tetap syg..:)
Puan Kutu Puan Kutu November 21, 2012
kakak sedang menunjukkan kasih sygnya pada adik,layan!hehe
shidaR shidaR November 22, 2012
amboi merata-rata dia cium hehee...alish..alisha..:)
lynn kamarul lynn kamarul November 22, 2012
bila la sy nk ada bby pulak kan.. teringin sgt nak ada anak sendiri
shahdiana shahdiana November 22, 2012
secara tak langsung aqilah akan rapat dengan alisha sebab dia dah rasa kasih sayng kakak dai dari lahir lagi....