Cashout Nuffnang kali ke 6


Hari ni dah 29hb, so, haruslah cashout.. earning pun dah mencukupi untuk cashout.. Saya bukan jenis yang nak tunggu ratus2 baru nak cashout, asal lebih dari RM50, terus cashout... hihii.. Yela, nak dapat cek pun sebulan lebih jugak.. (",)

So, untuk bulan ni, dapatlah saya cashout dengan earning RM 81.08.. RM 2.33 hasil dari CPUV di blog GA yang tak aktif tu & selebihnya hasil dari CPC.. Alhamdulillah.. sedikit sebanyak, hasil berblog, dapatlah bantu suami.. Alaaa bantu untuk perbelanjaan anak2 je pun.. macam susu, pampers.. Oklah kan walau tak banyak.. (",)

Ohya, nak ucap TERIMA KASIH dekat u all yang rajin masuk blog saya ni... sebab u all lah, earning BE saya makin meningkat (",).. Alhamdulillah jugak, hasil BE @ CPUV DIGI PREPAID SMARTPLAN ON... yang saya dapat baru ni, jumlahnya dah cecah RM 21.55 dalam masa 8 hari.. dulu takdalah earning laju macam ni.. maybe sebab dah 2 anak, so, earning pun jadi double jugak..*tibe2.. hihii (^_^)

P/s : Harap ianya dapat bagi semangat untuk u all yang ada impian macam saya untuk tolong suami melalui blog... maklumlah, suri rumah... (^_^)


{ 72 comments.. read them below or add one }

UmmiAbi UmmiAbi November 29, 2012
Bestnyerr..ummi lagilah xtahu bab2 nuffnang ni. Tahu org bt,kte bt..tp xpernah dpt. Dia automatic dtg ke kt blog yg active?Huhu,lgpun ummi x active sgt...
Rezeki alisha n aqilah sntiasa ada kan..?x byk, sikit..tp berterusan..Itulah rezeki anak2..:)
L L November 29, 2012
waaa. bnyak nye... cane eh nk kasi bnyk ye akak.. huhu

Jom singgah baca sekejap =)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/11/7x-umur-dunia.html
Cinta Misteri Cinta Misteri November 29, 2012
Wah...bestnye. Leh la blanja eskrim mesia mcm ni
mselim3 mselim3 November 29, 2012
bagus2 pape pun tahniah sbb dapat earning tu...lps nie earning lagi lebat...k

mselim3
mselim3 mselim3 November 29, 2012
bagus2 pape pun tahniah sbb dapat earning tu...lps nie earning lagi lebat...k

mselim3
lynn kamarul lynn kamarul November 29, 2012
syoknya ina.. hehe tak pernah merasa lagi duit blogging ni...
Myra Jay Myra Jay November 29, 2012
Tahniah ye Ina :)

Myra peram dulu kot :)

Ok petang ni nampak hotlink :)
umialya umialya November 29, 2012
tahniah.. akak tak sabar2 nak tunggu cek sampai..
Mrs Velentine Mrs Velentine November 29, 2012
tahniah kak..sya blm pena cashout nuffnang lagi...done fear factor & hotlink
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ November 29, 2012
tahniah :)
earning cma masih x cukup lg.. hew hew hw..

*done astro fear factor*
Aisy Nasiha Aisy Nasiha November 29, 2012
bestnya.. Tumpang gembira
Mas Zull Mas Zull November 29, 2012
assalamualaikum intan...bestnya selalu dapat payment dr nuffnang...

mama nak tahu gak ni n cuba kongsi rahsia tu mcm mana nak tambah BE ni...teringin gak dpt cash dr nuffnang ni..:)
syiela syiela November 29, 2012
bestnya.. akak ringit2 je hehehhe
Sally Yatiey Sally Yatiey November 29, 2012
Bestnyaaaaa dah banyak kali cash out nuff. Saya tak pernah lagi. Hee. Tahniah
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey November 29, 2012
nk tunggu cek smpai pun amik masa.. :) hehe
fiza fiza November 29, 2012
Tahniah. Saya nya dah bley cash out, tapi nak tunggu dulu ☺☺
mama aryan mama aryan November 29, 2012
alhamdulillah..murah rezeki ina & anak2
Shasha Yacob Shasha Yacob November 29, 2012
wah tahiah dah cash out. orang disnni masih berjinak jinak dalam nuffnang nih. hihi
Cik Nur Cik Nur November 29, 2012
Kali ke -enam dah..hebatt..!

Nur baru sekali hari tu..ni tgh tggu cek kali kedua...

Deq's Qienz Deq's Qienz November 29, 2012
Wahhh best la..tahmiahhh.
Si Matatajam Si Matatajam November 29, 2012
Alhamdulillah..semoga makin murah rezeki lps ni..
Aju Mohit Aju Mohit November 29, 2012
tahniah ina. smgt nk blogging kan
nita nita November 29, 2012
wow..dah 6 kali dah Intan, kita sekali pun tak pernah pasal tak sampai2 lagi 50 huhu..nanti bolehlah mintak tolong clik2kan ye..hihihi :P
Dayana Bahar Dayana Bahar November 29, 2012
Buat perniagaan online pun boleh gak.. blog dah ada follower sendiri tinggal cari produk untuk djual je.. boleh tambah prndptn gak..
Nazayiena Nazayiena November 29, 2012
Tahniah,murah rezeki....
lizz lizz November 29, 2012
banyaknyer tahniah2...
Nida Mohd Nida Mohd November 29, 2012
murah rezeki anak-anak..saya sekali pun tak pernah cash nuffnang..baru berape hinggit je..hihihi
~emi~ ~emi~ November 29, 2012
Waa...sy tak pernah dapat BE. Earning sy takla banyak sgt sekarang ni...tp klu nak cashout dah boleh dah. Tapi ingat nak tunggu kasi banyak sikit la.bia seratus lebih ke..hehe
Nieyxzha Hassan Nieyxzha Hassan November 29, 2012
Bestnye inaa...rezeki masyukkk...nieza tak dpt2 lg be tu
izfanora izfanora November 29, 2012
untung r dia.. sy xpnh pun dpt gini.. RM6 xpnh naik2.. huhu..
QA's ~ mamapapa QA's ~ mamapapa November 29, 2012
alhamdulillah..rezeki allisha & aqilah :) dh terima tau address ina tu :) nti akak dh post akak bgtau,ye :)
NugRuL SakuRa NugRuL SakuRa November 29, 2012
Alhamdulillah...rezeki si comel Alisha & Aqilah hehehe
ct kektus ct kektus November 29, 2012
cepat2lah dapat yg ketiga pulak. nanti jadi triple kak. hihiii :)
NaZiRaH... NaZiRaH... November 29, 2012
saya ni ada ja iklan nuffnang kat atas tu tapi tak faham sangat...hihi
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa November 29, 2012
wah bestnya..sha xpena ngee..
Mama Adam Mama Adam November 29, 2012
Bestnya!!!!!! Harap2 tahun depan saaya dpt cashout dengan kerap juga
ieda ieda November 29, 2012
tahniah dik
rejeki anak2 nie ;)
Si Matatajam Si Matatajam November 30, 2012
Singgah malam klik DIGI n Standard Chartered..
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI November 30, 2012
tahniah akk..toi tu..dlm earning yui, yg byk mbntu adalah digi..suke2..
Riena Haiqal Riena Haiqal November 30, 2012
Alhamdulillah rezeki anak2.. saya ni susah benar nak naik earning tu.. sedih sngat
emma emma November 30, 2012
tahniah kak ina.. rezeki Alisha & Aqilah tu :)
Jaa Jaa November 30, 2012
tahniah.. masyuk!!!
ayut ayut November 30, 2012
alhamdulillah..tahniah kak..blh bli pampers nnt :)
ayut klik dh digi akak lg :)
Deqla manjew Deqla manjew November 30, 2012
rezeki anak2 la ni... alhamdulillah... :)
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat November 30, 2012
rezeki anak...done maxis ina...tahniah..
deno deno November 30, 2012
WAHHH... rezeki tu kak... tahniah! :)
azizah :) azizah :) November 30, 2012
tahniah kak.. rajin akak cashout bila dah rm50.. jijah nak beratus2 dulu baru cashout..senang dapat sekali gus beli brg2 mahal sikit..ngeee~~
Noraziha Noraziha November 30, 2012
Tahniah.. Kami pun tak reti sgt bab nuffnang ni
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief December 01, 2012
tahniah kak...ni wani nak tanya kalau nk cashout nuff waktu mana sesuai sbb wani xpenah cashout lg...ni baru nk cashout kali petama
jaakechik jaakechik December 01, 2012
tahniah3x.... bgus laa earning meningkat sokmo. semoga pasni dapat cashout tetiap bulan yer kak.. jaa doakan!
Haryati Faizal Haryati Faizal December 01, 2012
tahniah ina, byk dah cashout duit nuffnang ye...rezeki anak2...
Tihara Tihara December 01, 2012
as salam

alhamdulillah, congrats ina..in shaa Allah akak akan klik kalau ada ads utk anak2 ina dan ina juga:)
Nora Karim Nora Karim December 02, 2012
tahniah ina... moga rezeki berblog bertambah... ^_^
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan December 02, 2012
tahniah kak! boleh beli baju baru tu untuk alisha & aqilah :)
Azi Azi December 02, 2012
su bru sekali cash out... huhu..
emma emma December 10, 2012
tahniah kak ina..
iklan nuffnang kt blog sy tu skadar hiasan je :p tgk blog org lain ade sy pn letak gak tp x de mkne pape pun, hahah..
wan nurul hezrina wan nurul hezrina December 18, 2012
tau tak ina nurul 3 kali cashout tak dapat wat..nie sebelum arwah abah meninggal..barunie tanya nuffnang kenapa..dia kata nama nurul wan nurul hezrina sahaja tanpa binti abd halim.dah 3 x mcm2....adakan itu petanda arwah abah nak pergi?sedihnya
kakipromo kakipromo November 17, 2014
tah iah, earning nuffnang sy pula sikit sgt,