Bukan rezeki saya nampaknya.. (",)

Memang bukan rezeki saya untuk buat amal dengan kerjasama KLEENEX...


 Ini emel yang saya dapat pada 19/10/2012... Saya baca je emel ni.. tapi silap saya hanya baca sepintas lalu... Lebih2 lagi tulisan omputih, lagi malas nak baca... hihii... Entah macamana, semalam tergerak hati saya untuk baca semula emel tu... & saya download apa yang dia attach dekat emel tu....


 Inilah yang dia attach kan dekat emel tu... Tiba2 rasa macam menyesal... kenapalah saya tak download + baca betoi2 emel tu... Emmmm frust jugaklah... U all baca lah apa yang dia tulis dekat atas tu... Tapi saya hantar jugak emel dekat dia semalam, walaupun saya tahu dah hampir sebulan emel tu saya terima... (^_^)


Inilah balasan emel yang saya dapat.. Rugikan tak baca awai2.. kalu tak, boleh kita sama2 buat amal... (^_^).. Takpalah.. mana tau kot2 untuk lepas2 ni ada rezeki kan.. hihii

Ohya, saya pun tak tahu macamana saya boleh terpilih untuk Kleenex 2012 Year End Festive Blogger Challenge for Charity ni... Saya jugak tak tahu macamana mereka tahu emel saya.. saya jugak tak tahu apa syarat2 untuk terpilih.. pendek kata, semuanya saya tak tahu... ahhahha.. Yang saya tahu, saya dapat emel ni... & bila google.. ada je blogger yang dah anjurkan GA @ Contest ni.. Dengan kata lain, mereka diantara 20 RSVPs yang terawal.. (",).. 

Jika u all nak join Contest or GA ni, boleh pergi blog Zetty.. Dia antara 20 yang terawal.. hehheh


{ 59 comments.. read them below or add one }

Dunia Wilma Dunia Wilma November 12, 2012
Takpa :-)
Next time pasti ada lagi peluang bah tu :-)
syiela syiela November 12, 2012
sayang.. harap ada lagi lepas ni
Mrs Velentine Mrs Velentine November 12, 2012
takpe kak..next time rezeki utk akak pasti ada
PinkUmmi PinkUmmi November 12, 2012
takpe kak ina...insyaALLAH ada rezeki lain yg tggu kak ina lepas nih
umialya umialya November 12, 2012
akak ada gak terjumpa GA ni di laman kawan2..
rieda_ffya rieda_ffya November 12, 2012
xpe..rezeki sentiasa ade..
fiza fiza November 12, 2012
Lorrr...tak der rezeki. Mana tau next time ada lagi.
Myra Jay Myra Jay November 12, 2012
InsyaAllah mudah-mudahan ada rezeki lain ye Ina... :)
Aisy Nasiha Aisy Nasiha November 12, 2012
nak buat macam mana, kan tak sengaja tak baca betul2.. takpe, banyak lagi peluang lain selepas ni... ina dh sihat ke? apa kabar si comel?
ct kektus ct kektus November 12, 2012
tak pe lah kak. nanti ada lagi lah rezeki nya. :)
Cik Nur Cik Nur November 12, 2012
xpe kak..terlepas satu, berderet lagi rezeki yg datang..insyaALLAH.. :)
Nazayiena Nazayiena November 12, 2012
xpe,semoga lps nie ada lg peluang camni.
wan nurul hezrina wan nurul hezrina November 12, 2012
gluppp..nurulpun takdok rezeki inaaa..huaa nurul lagilah tak baca langsung email yang kleenex bagi.ada dapat jugak tapi terus delete..tak baca langsung...uhuhuh
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief November 12, 2012
Insyaallah lepas ni mana tau ada rezeki lg...
Kakzakie Kakzakie November 12, 2012
Kalau tak boleh kakak masuk GA ina tu mana tahu dapat kan hihi...

Masa itu kan Ina sarat. Memang malas nak concentrate ini semua.
Deqla manjew Deqla manjew November 12, 2012
itu la..kalo dah nama bkn rezeki kita..tetap bkn...huhu..lain kali boleh cuba lagi ye. :)
intanfirdaus247 intanfirdaus247 November 12, 2012
Xper next time…IntanBerlian, apapun Intan tetap nak ucap tahniah sebab blog awak menjadi perhatian pihak Kleenex
Deq's Qienz Deq's Qienz November 12, 2012
lorr xpalahh kak cuba lagi la mana tau yg lain kali ada rezeki lagi kutt
Ema Blog Ema Blog November 12, 2012
INSYAALLAH akan ada rezeki yg lain..
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ November 12, 2012
huhu...insyallah.next time rezeki akak plak :)
lynn kamarul lynn kamarul November 12, 2012
xpe mungkin ada hikmahnya kak... adalah rezeki lain nk dtg tu
Mira Adzlia Mira Adzlia November 12, 2012
xpe....insya-Allah mst ader rezki lain pasnih
JunAina JunAina November 12, 2012
Tu la kita ni kadang2 suka ambik mudah dan sambil lewa sesuatu perkara. Jadikan pengajaran. Dah bukan rezeki untuk kali ini.
Riena Haiqal Riena Haiqal November 12, 2012
rezeki ada kat mana2... kena bersabar.. tu lah tak baca btul2.. heheheheh
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan November 12, 2012
insya Allah lepas ni mesti ada lagi :)
Haryati Faizal Haryati Faizal November 12, 2012
takpe pasni mungkin ada rezeki yang lebih baik lagi...
sal ya sal ya November 12, 2012
akak pun termissed out Kleenex punya contest 3 hari lepas dia emel. tapi dah lambat so takde rezeki jugak.
adyna adyna November 12, 2012
tak pe ina ada rezeki lain :)
mama_umar_maryam mama_umar_maryam November 12, 2012
its okay Ina, confem next time diorg akan contact utk event2 yg best!

tq sgt2 promot GA kt blog zety!!
NORSHAHFEZA HAMSAN NORSHAHFEZA HAMSAN November 12, 2012
heheh xpelah kak,,ade rezeki lain nnt join ye=)
azizah :) azizah :) November 12, 2012
rezeki akak sentiasa ada.. InsyaAllah pasti ada lepas ni yer...
Cik Nurul Siezuka Cik Nurul Siezuka November 12, 2012
X per.. InsyaAllah lain kali ade lagi rezeki.. :)
Karukord Jagau's Karukord Jagau's November 12, 2012
x dak rezki tu nk buat cemana....len kali lah. len kali email baca bg habih hehehee
eita eita November 12, 2012
mana lah tau ..
kot2 ada rezeki lain plok kan..sapa tau
ieedaz @ mama_isha ieedaz @ mama_isha November 12, 2012
Takde rezki kali ni kan.. insyAllah akan dtg pasti ade lg.. takmo sedey2 tau
Aju Mohit Aju Mohit November 12, 2012
ina pasni baca emel habis2 tau, takpe next time ada peluang lain plak :)
dya bunga dya bunga November 12, 2012
xpelah..mana tahu lepas ni dpt lgi..:)
Azi Azi November 12, 2012
xpela, mgkin pas ni ada rezeki yang lain pula. jgn lupa baca semua email bebetul...hi3
jaakechik jaakechik November 12, 2012
len kali kena check betul2 tu, rugi... smoga len kali ada rezki yg lebih murah yer...
Mama Adam Mama Adam November 13, 2012
Mana tau, dtg rezeki yg lebih baik lg....
UniMeOw UniMeOw November 13, 2012
xpe lah kak..lain kali kot tu...:)
Puan Kutu Puan Kutu November 13, 2012
bukan rezeki apa nak buat.ada lg rezeki lain menyusul,Insyaallah..)
shidaR shidaR November 13, 2012
takpe kak mgkin rezeki lain mndtg kn :)

sihat kak ina? maaf lama xjln2 blog kak ina..baru habis mlayan perasaan hehee :D
QA's ~ mamapapa QA's ~ mamapapa November 13, 2012
hrrrmmmm....insyaAllah..rezeki yg lebih baik menanti :)
maszull maszull November 13, 2012
Assalamualaikum intan....bestny8a tapi syg x ada rezeki...:)
Cikgu Ma Cikgu Ma November 13, 2012
x pe kak, next time kalo ada peluang cuba lagi...
Nora Karim Nora Karim November 13, 2012
tak pe... ada rezeki lagi akan datang... insyaAllah...
Si Matatajam Si Matatajam November 13, 2012
Takpa Ina..Rezeki yg Akan datang ni Insyaallah lebih murah Lagi....jgn susah hati yek..
C'Jai C'Jai November 14, 2012
betul la Ina , kalau dah bukan rezeki kita ...ada je aral, halangan nya..
ayut ayut November 14, 2012
kdg2x rezeki nk dtg kite sndri tak tahu kan kak ina :) yg ni dh tlpas mgkn ada yg len...keep +ve..insha Allah ada :)
shahdiana shahdiana November 14, 2012
takpe ina...sure ada rezeki lain lagi nanti tu kan....
ieda ieda November 15, 2012
x per , dah bukan rejeki kan .. kalau ada x akan kemana .... insyaallahhh adalah lah next time tu nanti ;)
9n0L4 9n0L4 November 15, 2012
mesti ade offer yg lagi best lps ni. :)
Shasha Yacob Shasha Yacob November 17, 2012
xpa lek lek dulu, kalau ada lagi macam ni, terus lah masuk jarum hihi *drastik sungguh ayat aku ni. haha
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa November 18, 2012
kalau sha lg la mls nak bca..smuanya BI n cina..haha..tp rugi juga la kan kak..xpa bukan rezeki kot..heh