Pengumuman Mini Giveaway #9


Sekarang ni, setiap bulan, sebelum saya lancarkan Mini Giveaway, saya akan up entri pengumuman bila Mini Giveaway akan dilancarkan yer... Bukan apa, sebab kadang2 bila saya terus publish entri pelancaran, ada yang tak sempat join... selalu saya dapat komen yang mereka terlepas... (",)

So, untuk bulan ni, saya akan lancarkan Mini Giveaway #9 pada hari Isnin (26/11/2012) ni... macam biasalah, dari pukul 7 pagi hingga 12 tengah malam je... (",)... Hadiah untuk bulan ni adalah seperti gambar dekat atas tu yer...

TUDUNG AIDIJUMA warna pink & lagi satu tu warna maroon kot..

Macam biasa, anak dara saya, si alisha akan memilih 2 orang pemenang... (",).. So, siapa yang nak dapatkan tudung Aidijuma, jangan lupa join Mini Giveaway #9 ni pada hari isnin ni tau.. (^_^)

{ 63 comments.. read them below or add one }

Unknown Unknown November 23, 2012
Nakkk join nnti ^^..alisha pilih mama nieza tau..
Unknown Unknown November 23, 2012
owhh... isnin ni kena komen kat entri tu la kan..trs jadi peserta?? mesti join ni... :)
Miss N™ Miss N™ November 23, 2012
InsyaALLAH...
Pasti nak join.. :)

isnin ye.. :)
Unknown Unknown November 23, 2012
insyaallahhh rajin ina buat GA ..
akak baru nak plan buat GA kali ke 2 ... insyallahh kalau ada rejeki kan ;)
Deq's Qienz Deq's Qienz November 23, 2012
insyaallah kalo ada kesempatan..hihii
Nora Karim Nora Karim November 23, 2012
cantik color dua2 tu... eh tak nak terlepas la... nak joiinnnn...
ayut ayut November 23, 2012
tu dia dh upgarde...sblm ni takde pengumuman skrg dh ni...big calp fo rKak Ina..mngikut khendak readers!hihihi ^___^
maszull maszull November 23, 2012
assalamualaikum intan....seronoknya mama pun nak join gak la nanti...;)
ieza ashaari ieza ashaari November 23, 2012
wah, tak tahu pula selalu wat giveaway.. bestnyer.. murah rezeki dia.. :)
Unknown Unknown November 23, 2012
nih yang I suke nih, nanti kompom join, jgn sampai saya lupa dah lah, mohon izin saya nak letakkan akak dalam bloglist saya :D
Myra Jay Myra Jay November 23, 2012
Suka tudung AJ ni, sedap pakai :D
sweetmama@eija zaquanziqry sweetmama@eija zaquanziqry November 23, 2012
tudung adijuma..nak join jgk..hope x bz la time tu utk dtg terjah & join..hehe
NORSHAHFEZA HAMSAN NORSHAHFEZA HAMSAN November 23, 2012
tak saba nak joinnnnnn , aidijuma tu sape xnk,hehehe
Ibu Lala Ibu Lala November 23, 2012
Bila la nak dapat hadiah cam gini. Asyik terlepas je..
Pwincess sarah Pwincess sarah November 23, 2012
auw.. dah lama dah x join GA akak.. ni yg nak join ni nnti.. hehe..
sisR sisR November 23, 2012
Wahh..aidijuma lagi...
Unknown Unknown November 23, 2012
haish,best2 kalo dpt tdg bawal,kena alert ni:)
fiqah hamed fiqah hamed November 23, 2012
wah..macam bestlah..ehh..memang best..insyaallah nanti fiqah join yer.. (":
mummyrinazone beauty mummyrinazone beauty November 23, 2012
Lawat ina tengah pantang malam2nie.hehe
ajumohit ajumohit November 23, 2012
ok pasti datang bg sokongan
Salina Mat Isa Salina Mat Isa November 23, 2012
Selalu terlepas utk join..isnin ni harap2 dpt join..
Unknown Unknown November 23, 2012
insyaallah nak join jugak kalau tak terlepas hihihi... Kdg2 xde masa nak ngadap blog.. sibuk layan anak2 aje hihihihi... malam turn ayahnya la pulok
insan_marhaen insan_marhaen November 23, 2012
heheee..cepat2 kena bersedia...
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra November 23, 2012
insya Allah akak,saya join..hihi
Unknown Unknown November 24, 2012
best nih..bole akak join nanti
iietamalek iietamalek November 24, 2012
nak joinnn,....hehehhe..

klikklik tabung mu
Si Matatajam Si Matatajam November 24, 2012
Wah! Tudung AJ tu..bestnya...
sal ya sal ya November 24, 2012
in shaa Allah... berkesempatan nk join jugak.
PERMATABIRU PERMATABIRU November 24, 2012
ok take noted.nk join nt.sbb saya peminat tudung AJ..hehe
ecadwinkyasha ecadwinkyasha November 24, 2012
alisha.kali ne cabut nma anty tau!
Unknown Unknown November 24, 2012
Waaa.. x sabo nak menunggu..
Tinta cinta Tinta cinta November 24, 2012
wah..inda sabar nak join dan dapatkan TUDUNG AIDIJUMA warna pink tu..
Unknown Unknown November 24, 2012
okeh.... insyaAllah akan join...hehe
Shida Radzuan Shida Radzuan November 25, 2012
insyallah shida join nanti jika x bz kak :)
ida =) ida =) November 25, 2012
Insya allah kalo smpt nk join!
syiela syiela November 25, 2012
mesti ramai yg join nanti
RedRose RedRose November 25, 2012
interesting nye!!! saya suka! saya suka! ^__^
mia izzati mia izzati November 25, 2012
selat bergiveway la ye....hehe
-meeSUPERGIRL- -meeSUPERGIRL- November 25, 2012
i'Allah ad kesempatan mee join :)
eita eita November 25, 2012
kalau net ok ni leh lah join jugak ni
dieyna dieyna November 25, 2012
Tak sempat join agaknya.. Selamat bertanding semua ye
Tie HT Tie HT November 25, 2012
as salam

fulaweii menarik ni..tp line tgh slow sgt, nk bw pun seksa..in sha Allah nak join jugak nt:)
Puan Kutu Puan Kutu November 25, 2012
itulah dah 9GA satu pun tak smpt join.hehe..Insyaallah esok klu ada rezeki sy join..:)
hnahdy hnahdy November 26, 2012
belum start GA dah ramai.. mcm xda harapan je.hehe
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief November 26, 2012
cantik tudung tu :-)...rzeki saper la
Cikrosecute Cikrosecute November 27, 2012
tak sempat join...rasa rugi pulak...
9n0L4 9n0L4 November 27, 2012
speechless. tak dan nak join lagiii. huhu.