Pejabat pos Chemor ni baguslah.. (",)



Boleh kalau saya nak cakap pejabat pos Chemor ni bagus?.. hihiii... Kan semalam saya ada post entry yang PinkUmmi @ Mimie bagi hadiah... Untuk pengetahuan u all, bungkusan yang saya dapat tu dah terkoyak tau, tapi dah tertampal seperti gambar dekat atas tu...

Nampak tak, Penyelia Serahan Chemor siap sign lagi.. bagitahu yang bungkusan tu dia dapat memang dah terkoyak & ditampal dengan rasminya oleh pihak pejabat pos Chemor.. (",) Macamana saya tak kata pejabat pos Chemor ni bagus, yela, selama ni, kalau dapat bungkusan terkoyak pun, takda pulak pejabat pos nak tampal semula...

Tapi bila dekat Chemor ni, alih2 siap dorang tampal + sign lagi..hihii.. baguslah kan... (",) Selama ni pun, saya duk dengar ada je blogger yang dapat bungkusan dari pejabat pos yang dah terkoyak... Ni yang tetiba nak "up" kan kawasan CHEMOR ni.. muahhahhahahh


{ 52 comments.. read them below or add one }

Mrs Velentine Mrs Velentine November 23, 2012
mmg perkhidmatan cemerlang
intanfirdaus247 intanfirdaus247 November 23, 2012
Penyelia pej pos yg bertanggungjawab dan amanah! Tahniah! Two thumbs up!
Aisy Nasiha Aisy Nasiha November 23, 2012
betul bertanggungjawab org yg tlg tmpas n bg notis tu...smoga berkat kerja n hdup dia
caliph shuriken caliph shuriken November 23, 2012
mmg bertuah pejabat pos tu ada staf cmtu ^^
sal ya sal ya November 23, 2012
bagus la kalau pejabat pos tu buat macm ni kan. tak ada la barang2 nak hilang ke apa ke.
umialya umialya November 23, 2012
camner buleh terkoyak ya..?
umialya umialya November 23, 2012
camner buleh terkoyak ya..?
nur anis nur anis November 23, 2012
bagus lah mereka..bertanggungjawab..:)
UmmiAbi UmmiAbi November 23, 2012
Rasanya terkoyak atas kecuaian kakitangan pejabat pos itu sendiri..Dats Y diorang bertanggungjawap.. Ini pendapat ummilah(berdasarkan pengalaman kerja sebagai staf gomen)huhu..
Rai Ourkizuna Rai Ourkizuna November 23, 2012
jom pakat pindah chemor.. hehehe..

teringat iklan budak kecik naik ketapi dulu..nak pegi chemorr.. kan kan..
PinkUmmi PinkUmmi November 23, 2012
terkoyak?apakah?huhu..
memg servis terbaik la pej pos Chemor nih
Ratu Hatiku Ratu Hatiku November 23, 2012
saya pun pernah dpt bungkusan mcmtu..diorang tolong tampalkan..ok la kalau mcmtu kan... :D
Tihara Tihara November 23, 2012
as salam

susah kan ina nk jumpa staff post office yg bagus mcm ni..mcm tu lah kalau nk jg kualiti service:)
SumeSakan SumeSakan November 23, 2012
hahahaha menunjukkan sifat tanggungjawab diorang le tuh...bagus2..yg lain pun kena amik cth nih...hheheheh
EmA EmA November 23, 2012
perkhidmatan yg bagus
ummiarissa ummiarissa November 23, 2012
oh macam tu ye pejabat pos buat kalau ada surat terkoyak...baru tahu nih...
Nora Karim Nora Karim November 23, 2012
wah.. bagus la macam tu... at least kita tahu barang tu mmg dijaga dengan baik... cayalah!!
ieda ieda November 23, 2012
bagusnya pej pos nie kan
kalau semua pej pos macam nie alangkah bagusnya
x perlu risau lagi ...
izan mama mia izan mama mia November 23, 2012
bkn semua penyelia pejabat pos seprihatin gitu...
Cik Nur Cik Nur November 23, 2012
baguslah kalau mcm ni, ada rasa bertanggungjawab...

yg lain patut contohi diorg ni.. :)
Deqla manjew Deqla manjew November 23, 2012
bagus la kalo beri perkhidmatan yg baik cam ni...org pun puas hati.. :)
ayut ayut November 23, 2012
siap sign..bgus2x. :)
maszull maszull November 23, 2012
assalamualaikum intan...bagusnyakan...:)
Myra Jay Myra Jay November 23, 2012
Myra pernah dapat macam ni, ada tampal cenggini then diorang tutup tempat terbuka/terkoyak tu..

Kita rasa happy kan :D
NORSHAHFEZA HAMSAN NORSHAHFEZA HAMSAN November 23, 2012
wah bagusnyer dieorggg kak,,heheh tempat saye jgn haraplah,
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ November 23, 2012
sorry klu komen byk kali masuk.. hihih..

good service :)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ November 23, 2012
sorry klu komen byk kali masuk.. hihih..

good service :)
wan nurul hezrina wan nurul hezrina November 23, 2012
Nurul tgah frust dgn skynet kajang.coklat online nurul xsmpi2 dr selasa..tensi.
C'Jai C'Jai November 23, 2012
ada sifat tanggungjawab...
Si Matatajam Si Matatajam November 24, 2012
Mmg prosedur pos Malaysia tu.. M pun dah dua kali dapat sampul yg ditampal camtu..mmg bagus khidmat pos Malaysia ni kan..
misshannajr misshannajr November 24, 2012
ni rasa nak mengundi kat Chemor ni haha
azizah :) azizah :) November 24, 2012
bangga tu..hehe bagus perkhidmatan mereka :)
Azi Azi November 24, 2012
kat sini xde buat camtu.. memang terbaiklah chemor..hihihi
shidaR shidaR November 25, 2012
baguslah mcm tu so far brg shida dpat xpenah koyak so xtahu la cmne kan heheee :D
Mama Adam Mama Adam November 25, 2012
Bagusnya! Pernah dapat parcel yang dah nk terburai isinya. Nasib x hilang
syiela syiela November 25, 2012
mmg bertanggungjawab.. selalunya dapat terkoyak je takde bertampal
9n0L4 9n0L4 November 25, 2012
service mcm ni lah harus jadi contoh utk kawasan yg lain. wangi la name pos msia lps ni. :)
eita eita November 25, 2012
bagus lah pejabat pos kalau gini...
ita selalu je hilang barang kat dalam
Dayana Bahar Dayana Bahar November 25, 2012
bertanggungjawab dgn plnggan mereka.. bagus :))
Puan Kutu Puan Kutu November 25, 2012
agaknya siapa yg koyakkan ekk?hihi
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey November 26, 2012
sgt respect yg bagi perkhidmatan tip top n jujur.. nk2 bile kite hantar brg semua..
emma emma November 26, 2012
wahh bagusnye, xde la kak ina risau barang hilang ke kan..
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief November 26, 2012
bagus la pejabat pos situ..bertanggungjawab..mcm tu la yg kita nk kan
Fifi Nadhrah Fifi Nadhrah November 26, 2012
bagus macam ni.. amanah.. saye pernah dapat parcel da terbukak.. siap hilang lagi bende kat dalam.. yang ade cume surat die je.. sedih je.. tak dapat buat ape da la kan.. sebab pos biase.. redha..
QasehnyaRania QasehnyaRania November 26, 2012
baguih penyelia tu..
ambil berat dan bertanggung jawab
barulah sronok nak berurusan kan ;D
lizz lizz November 27, 2012
bagus dierang ni kan...
mama aryan mama aryan November 27, 2012
bagusla mcm tu..menunjukkan diorg bertanggungjawabkan