Saya nak barut.. dia pun nak barut...


Tengoklah gaya alisha ni... baru ni dia tengah main drawer dekat bilik saya ni.. sekali dia terjumpa yang kita nak tutup mulut + hidung tu.. macam nurse guna dekat hospital tu... apa nama dia ek..tak tahu pulak saya.. hihii

Alisha boleh pergi ambik benda alah tu, lepas tu baring atas katil & selak baju, macam gambar dekat atas... u all tahu apa dia nak buat tu?.. dia nak pakai dekat perut dia... hehheh... benda alah tu kan macam bengkung.. ada tali2... 

Kiranya alisha ni selama ni duk tengok ibu dia buat macam tu.. duk pakai bengkung.. alih2 dia pun nak try jugak.. hihii

{ 49 comments.. read them below or add one }

QasehnyaRania QasehnyaRania November 08, 2012
alolo cutenya dia..
face mask pon jadi la yer alisha.. :D

done adidas
Mrs Velentine Mrs Velentine November 08, 2012
dia dlm proses pembelajaran..nampaknya alisha ni cepat tangkap juga
PinkUmmi PinkUmmi November 08, 2012
alahai sweet je alisha nak ikut ibu dia pakai barut jugak
Riena Haiqal Riena Haiqal November 08, 2012
hehehehehe.. Alisha yang bijak.. (^_^)
Mrs Lurve Mrs Lurve November 08, 2012
mask muka kan alisha pegang tue...alisha slim ag nak barut jgk ke hehehehe xnak bg perut kembung ehh
Rai Ourkizuna Rai Ourkizuna November 08, 2012
ala..tak muat dah la sayang.. hehehe..
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan November 08, 2012
alisha cerdik. cepat tangkap pe yang mak dia buat :)
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha November 08, 2012
ai ai..bakal doktor sorg ne..itu mask syg..pakai kt mulut..bukan kt badan.hehehe.lucu alisha ne.
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief November 08, 2012
alisha comelnyer dia....haha alisha ni mmg belajar drpd pemerhatian betol la..bijak2....
Kakzakie Kakzakie November 08, 2012
Hihi... melihat sesuatu oleh Alisha bukan dgn mata aje tau Ina tapi otak dia berfikir dan ingat, tu yg dia ikut nak buat.
lizz lizz November 08, 2012
klakar alisha...dah pandi nak pakai bengkung yer... siap guna mask lagik yer... pandai...
Tihara Tihara November 08, 2012
as salam

dia pun kemain lagi berbarut..luculah alisha ni :)
ieedaz @ mama_isha ieedaz @ mama_isha November 08, 2012
alololoo...comey je alisha ni... siap nak berbarut lagi tu..hihi
Myra Jay Myra Jay November 08, 2012
Hheee, Alisya pun nak pakai barut jugak macam adik ye :D
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ November 08, 2012
face mask klu x slh.. hehe..
alahai alisha...dah selim tu.. tolong ibu pakai barut eh.. :0
Nora Karim Nora Karim November 08, 2012
hahaha alisha ni... nak pakai mask kat perut pulak dia.. hihihi comel!
azizah :) azizah :) November 08, 2012
tu face mask namanya kak! hehe kelakar la alisha ni..dia pon nak jugak...
Ema Blog Ema Blog November 08, 2012
nak kempiskan perut ke dear...
ayut ayut November 08, 2012
hihihi..alisha ni.tgk2x apa dibt ibu,pastu dia pon follow :)
ieda ieda November 08, 2012
ahaha soo sweet ..
kena belikan bart jugalahh utk alisya nie ;)
Si Matatajam Si Matatajam November 08, 2012
Ha ha..barut jgn tak barut Alisha.. Hi hi comel dia..
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin November 08, 2012
haha lawak Alisha ni.yela kak, dh kain barut tu ibu dia yg pakai+besar,sbb tu Alisha guna penutup hidup tu utk buat barut.alolo Alisha igt benda tu sje2 kot :)
Cik Nur Cik Nur November 08, 2012
hahahahaha..cerdik betul anak dara akak ni..
dia perati je apa yg org buat ye.. cepat tangkap..senang nak ajar nanti...

maszull maszull November 08, 2012
assalamualaikum intan...comel nyer nak juga yer...:)
Haryati Faizal Haryati Faizal November 08, 2012
teringin la tu, sbb tgk adik dia pakai barut...
Puan Kutu Puan Kutu November 08, 2012
haha laak2.budak besar alisya ni mmg suka tiru apa yg kita buat.tu perkembangan yg baik.maknanya alisha kuat memori..:)
Noraziha Noraziha November 08, 2012
last2 ibu, kakak n adik pakai barut/bengkung ye.hehe
ShimaSalleh ShimaSalleh November 08, 2012
hihihihi... comelnya Alisha
abah khalisha abah khalisha November 08, 2012
si kecil memang suka tiru tingkahlaku orang dewasa
umialya umialya November 08, 2012
alahai alisha, mask pun mask le, janji leh barut perut
deno deno November 09, 2012
alahai alisha sayang.... :)
sal ya sal ya November 09, 2012
alahai alisha...


*done Australia*
Deqla manjew Deqla manjew November 09, 2012
haha..mcm2 alisha ni...dia nk gak merasa camne dibarut tu...
SumeSakan SumeSakan November 09, 2012
hahahaha budak2 mmg cepat benar nak d ikutnya...perkembangan yg baik tuh...hehehehe...chaiyok alisha chaiyok...ekekeke
lynn kamarul lynn kamarul November 09, 2012
lah.. sy ingatkan alisah tak sihat la tadi, hehe tgk perut mamcam berbalut je
Dunia Wilma Dunia Wilma November 09, 2012
Comelnya ^_^
Pintar Alisha nie...
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa November 09, 2012
done lifebuoy

hehe lucu gak alisha ni..
izan mama mia izan mama mia November 09, 2012
anak2 mmg suka tiru apa yg kita buatkan..hihih bijak dia
Izan Ishak Izan Ishak November 09, 2012
muahaha.. alisha... alisha. nak jadi cam ibu juga eh~
mama aryan mama aryan November 09, 2012
alisha pun nak kempiskan perut juga ke..hehe
nanakimie nanakimie November 09, 2012
hehe..penutup hidung pun jd ye alisha:)
shahdiana shahdiana November 09, 2012
bagus alisha ni...esok-esok bersalin senang ibunya nak suruh berbarut...gelagat budak-budak nila yang ceriakan hati kita kan..
wan nurul hezrina wan nurul hezrina November 09, 2012
hahhahaha nie mesti tgk ina berbarut,baby berbarut..hahaha
fieda fieda November 09, 2012
alahai alisha ni....
9n0L4 9n0L4 November 13, 2012
hihi. alisha ni belajar melalui pemerhatian die. ;)