Bulan kelahiran AQILAH dah menjelma

Hari ni dah masuk bulan 10.. Iaitu bulan kelahiran anak solehah bernama NUR AQILAH BINTI MOHAMAD SUKRI... 22/10/2013 nanti genaplah umur Aqilah setahun... Seperti yang saya pernah bagitahu u all sebelum ni, saya akan buat header yang bertema bila time bulan kelahiran anak2 saya kan... So, inilah header bertema untuk Aqilah.. (",)

IntaNBerliaN

Header ni akan bertempek dekat atas tu selagi tak habis bulan Oktober.. Macam biasa, header ni pun dibuat khas oleh PA saya.. si Eca tu haa... hihii.. Nak tempah header, roger la ECA yer... (",)

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 13 comments.. read them below or add one }

Aisy Nasiha Aisy Nasiha October 01, 2013
Cantik header baru ni... happy birthday aqilah.... cepat setahun kan?
Norfadhilah Abu Hassan Norfadhilah Abu Hassan October 01, 2013
Anak saya lahir 22 Okt jugak.. tp dia genap 2 thn 2013 nie..beza sthn anak kita...
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI October 01, 2013
wah kt sama bilan la aqilah..

beza 4 hari..hihih
syawalsimpsons syawalsimpsons October 01, 2013
fuyooo eca dah jadi PA ina ni.tahniah..kikikiki..sweet sangat headernya...sue pon egat nk buat header jugak kat eca..nnt la
Maria Firdz Maria Firdz October 01, 2013
rajin tul akk design ea... sy nih mmg x smpat nk desgin wpun minat... uhu... page bisnes kami pun x tertukar header... hehe
Joanna Yunus Joanna Yunus October 01, 2013
aqilah dan auntie mama lahir pada bulan yang sama la
Deqla Manjew Deqla Manjew October 01, 2013
wahh cantiklah header sempena bln kelahiran aqilah.. mesti hasil tgn eca kan..hihi..
Haryati Faizal Haryati Faizal October 01, 2013
setahun dah ye aqilah, jap je...
Mimi Azirah Mimi Azirah October 01, 2013
cantik header nih..pandai eca
azizah :) azizah :) October 01, 2013
tu yg perasan tu..cantik sgt!
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief October 06, 2013
bulan ni besday aqilah yer
cantik header