Aqilah gigit jari Alisha

Pada 08/03/2013 saya terdengar Alisha menangis tau.. saya cepat2 masuk bilik.. sekali tengok jari telunjuk Alisha dah berbekas 2 bentuk gigi Aqilah.. Alahaiiiii.. Kuat betoi si Aqilah ni gigit kakak dia nampaknya...

Saya rasa ni bukan sebab Aqilah tarik tangan Alisha & gigit tau tapi sebab Alisha suapkan makanan ke dalam mulut Aqilah.. Salah percaturan, tergigit sekali tangan kakak.. Bukan main lagi menangis si kakaknya.. duk ulang cakap "Aqilah gigit"... Aqilah?? Macam biasalah, maintain dengan muka comel dia tu.. duk senyum tayang gigi dia tu...
Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 13 comments.. read them below or add one }

Kakzakie Kakzakie October 23, 2013
Kira bukan sengajalah ye. Tapi kesianlah si kakak sakit kena gigit.
syawalsimpsons syawalsimpsons October 23, 2013
boleh bayang muka aqilah senyum tanpa rasa bersalah tu kan..sweetnya
Shima Salleh Shima Salleh October 23, 2013
Alololo cian kakak.. adik tak sengaja tuh..
Teringat dak afiq.. Kalau dia tak dpt mainan dr abg dia, dia pun geget huhuhuuuu...
Cik Nur™ Cik Nur™ October 23, 2013
hehehe...sian kakak alisha..!

tergelak nur baca entry ni, dapat bygkan cemana aqila yg comel tu duk gigit jari dia. nak2 pula gigit sambil terketar2 yg mcm selalu budak2 buat tu....hehehehe....
Rai Ourkizuna Rai Ourkizuna October 23, 2013
comel aqilah..biasa lah kes tergigit gini.. kena monitor je..kadang2 adik mmg saja suka suka test bite kakak dia..bila kakak nangis dia ingat kakak nak gurau..
Norlia Mohd Yusoff Norlia Mohd Yusoff October 23, 2013
Hahahahahaaha..kesian kakak....comel Alisya menangis..
Deqla Manjew Deqla Manjew October 23, 2013
alaa.. kakak.. adik x sengaja tu.. jgn marah adik ye.. ;)
QasehnyaRania QasehnyaRania October 24, 2013
alolo..sian dia..adik tak sengaja tu
Puan Kutu Puan Kutu October 26, 2013
wo tergigit tu bukannya digigit.sbb gigt ni tabiat tau,sekali buat nti dia sedap...tu yg usah.hehe
Shida Radzuan Shida Radzuan October 28, 2013
hamboiii..sakan alisha..ngis..mst sakit tu huhuuu..
Mimi Azirah Mimi Azirah October 28, 2013
alolo siannye alisha...btul2 skit tuh...kemain lg aqilah gigit kakak ye...