Aqilah & abah

Dulu sebelum mengandungkan Aqilah, saya g Tesco, terpandang budak kecik je.. dah pandai jalan.. comel je gaya jalan dalam Tesco tu haa... Sejak tu saya selalu duk imagine nanti anak saya pun mesti comel jalan dalam keadaan dia yang masih lagi kecik.. Saya memang suka tengok budak2 yang kecik molek ni berjalan.. alahaiii kiutnya...
 

Tak sangka pulak, alih2 bila lahir je Aqilah, umur 9 bulan dah start berjalan.. dengan dia yang kecik molek tu, bukan main lagi berjalan dalam Tesco... 


Ditambah pulak dengan aktif + tak takut dengan orang.. lebihla lagi.. gaya macam orang besar.. hihi

Tinggi Aqilah ni separuh peha my dear je.. Kalau berjalan, ada masa kita pegang tangan dia, ada masa dia pegang tangan kita, ada masa, kita tak boleh pegang tangan dia pun.. nak jalan sendiri.. (",)
Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 17 comments.. read them below or add one }

atien zuraidah atien zuraidah October 22, 2013
Hihii..bdk kecik jln mmg comel..geram tgk
Qashmere Qashmere October 22, 2013
Budak kecik kalau dah bole berjalan memang ligat. hehe
Fiza Rahman Fiza Rahman October 22, 2013
Cpt betul anak dara ni dpt kaki yer ina. Cute jer nengok. Anak nombor 2 memang aktif & berani. Macam qahirah juga. Tapi takut kucing ☺☺
syawalsimpsons syawalsimpsons October 22, 2013
sweet je jalan berdua kan..aqilah geng ngan izz kan...9, 10 bulan dah jalan kan
Mas Zull Mas Zull October 22, 2013
assalamualaikum intan...mmg comel kalau dah berjalan ni...:)
eita eita October 22, 2013
cepat nyer dah leh berjalan....
Teena Tna Teena Tna October 22, 2013
Alhamdulillah, progress positif nih. Sy suka tgok budak2 baru nak mula jalan. Dengan pampers lagi. Comell.
shahdiana shahdiana October 22, 2013
yana suka time budak-budak ni jalan jatuh...terkedek-kedek...sangat cute ciptaan Allah...
Cik Nur™ Cik Nur™ October 23, 2013
alololo..sure terketek2 je dia berjalan kan kak..hehehe

comel.!
Mama Adam Mama Adam October 23, 2013
Comel kan.... terkedek-kedek
Ummi Iman Ummi Iman October 23, 2013
Cepat juga dpt kaki. Mmg seronok tgk bdk kecil berjalan :)
Ema Johari Ema Johari October 23, 2013
time ni lah seronok diajak bermain-main..terkedek-kedek jalannya...hehehe
Deqla Manjew Deqla Manjew October 23, 2013
hihi..suka jugak tgk bebudak kecik jln.. mmg comei.. terkedek-kedek kan.. hihi...
Haryati Faizal Haryati Faizal October 23, 2013
tesco ni jugaklah yg selalu kami pi...hihihi...sebab senang nak parking klu ujan pun tak risau...
Shida Radzuan Shida Radzuan October 28, 2013
heheee..terketek2 dia jln hehee..
Mimi Azirah Mimi Azirah October 28, 2013
sweet je ank branak nih jln...wlupun muke abah eh totap xnmpak..hehehe