Roti sandwich dengan keju yang meleleh

Lama punya cite.. Saya duk tingin nak makan sandwich sardin.. so, gigihlah saya buat walaupun tak cukup bahan.. kalau ada sayur salad ke, tomato ke.. mesti lagi best ni.. tapi yang ni pun dah cukup best, sedap sebab ada keju yang meleleh .. (",)


Cara nak buat senang je... Tumis bawang merah + bawang putih, pastu masukkan sardin & hancurkan.. dah siap masak, ambik roti yang disapu mentega pastu letak la sardin tadi + keju cheddar & kapit dua... Nak bagi keju tu cair or meleleh, kita bakarlah roti tu.. saya bakar atas kuali yang tak melekat tu.. takyah guna minyak.. 

Makan panas2 memang sedap.. bertambah sedap sebab perut tengah lapar.. Time lapar, yang tak sedap pun jadi sedap.. hihii
Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 24 comments.. read them below or add one }

Mimi Azirah Mimi Azirah October 22, 2013
adoiiiii sedapnye...meleleh air liur tgk
Fiza Rahman Fiza Rahman October 22, 2013
Terbaik. Terliur plak tgk.
Nurul Ain Zulkarnaind Nurul Ain Zulkarnaind October 22, 2013
seronoknya..sya suka juga keje leleh mcm ni
syawalsimpsons syawalsimpsons October 22, 2013
adoi terus terasa lapar la pulok
azizah :) azizah :) October 22, 2013
pehhhh tengok pon dah melelehhh..dapnyaa..
JaSSNaNi JaSSNaNi October 22, 2013
SANDWICH MMG SEDAP..
LAGI LAGI LETAK CHEESE.. NYUM NYUM
Ummiarissa Mahdi Ummiarissa Mahdi October 22, 2013
akak terus ke dapur buat...hmmmm sedapnyaa....
Ayu Zan Ayu Zan October 22, 2013
uiii ..meleleh air liur tgok cheese.hehe
DYatie DYatie October 22, 2013
Sy klu buat sandwich xd nak letak daun2 bagai tu. HHahaha.
Puan Kutu Puan Kutu October 22, 2013
Terliur tgok,mmg tgh lapaq ni.terbayang sedapnya chees yg meleleh tu.
- AZIE - - AZIE - October 22, 2013
wuuu...bestnya, terliur
Shima Salleh Shima Salleh October 22, 2013
Byk betul komen Ina hihihi. Terima kasih :)
Gambar header tu kelapan2 adik beradik shima.. Gambar raya tahun lepas :)
Lori besar memang ada tempat tidur di belakang pemandu. Boleh la baring2 dengan selesa hihihi..
Roti Ina ni pun nampak sedap. Biskut fudge tu shima dah buat 2x kikikik
Nad MamaZN Nad MamaZN October 22, 2013
Ngidam saya dibuatnya :)
Aisy Nasiha Aisy Nasiha October 22, 2013
Dah lama tak buat..sedapnya...
shahdiana shahdiana October 22, 2013
resepi simple ina yang mabeles...
Cik Nur™ Cik Nur™ October 23, 2013
huuiii..!terliur nur tgk ni..hehehe
Deqla Manjew Deqla Manjew October 23, 2013
sedap kan roti sardin.. deqla suka gak buat..hihi..sbb hubby mmg suka.. ;)
Masya Masya October 23, 2013
Selalu jgk buat sedappp.. Terbaik
Shida Radzuan Shida Radzuan October 28, 2013
boleh cuba ni simple jer :)