Keberanian Alisha dekat lembu

Ni cite sehari sebelum raya korban.. Sebelum lembu tu disembelih.. Layanlah entry tertunggak ni yer.. Banyak lagi kat draft tu.. hahah

Anak bandar yang tak pernah tengok lembu dekat2.. Masa mula2 takut.. Last2 hambikkk... g dekat lembu siap cekak pinggang... Adoiii... Menjerit saya tau.. mahu taknya... saya ni penakut.. so, takutla lembu tu g "tanduk" Alisha guna tanduk dia yang secoet tu ke....

Terus saya suruh my dear cepat2 g ambik Alisha.. nampak tak muka Alisha tu.. dia tengah menangis... hihii.. U all tahu, lembu ni kan, masa sampai tu.. elok je baiknya.. jinak je gayanya... Tapi keesokkanya time nak kene sembelih tu.. Tiba2 dia jadi garang.. Hampir2 nak tanduk abah saya.. Maybe sebab dia tau orang nak sembelih dia kot.. Lagi satu sebab orang ramai...
Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 9 comments.. read them below or add one }

Fifi Nadhrah Fifi Nadhrah October 30, 2013
ufairah pon same.. tak tau takut.. kite yang takut tengok.. risau..
DYatie DYatie October 30, 2013
Budak2 gitu kan. Cepat aje jd berani. Hehehe.
Cik Nur™ Cik Nur™ October 30, 2013
berani betul yea alisha...
azizah :) azizah :) October 30, 2013
anak2 buah jijah baya alisha pun suka nengok lembu..

org cakap kalau xnk bg lembu mengamok jgn nmpk pisau/parang depan mata dia masa nak sembelih tu...
Puan Kutu Puan Kutu October 31, 2013
amboi di ingat lembu tu toy kot.berani betul.kena pijak kempis.haha
Deqla Manjew Deqla Manjew October 31, 2013
beraninye alisha.. lembu mengamok masa nak korban , dia x redha utk dikorbankan la tu. musykil ye kenapa ina selalu x bg nmpk muka hubby ina? hihi..
Mimi Azirah Mimi Azirah October 31, 2013
berani alisha..aunty mimie pun takut nk dekat..hahaha
Masya Masya November 01, 2013
gegegege ... amir yg lelaki pun berani² takut tau.. alisha²..