Akhirnya Aqilah dibebaskan

Sejak Aqilah dah pandai jalan, kami tak pernah lepaskan dia berjalan sendiri lagi time g shopping tau.. Pada 10/10/2013, adalah hari pertama Aqilah jalan sendiri dalam Tesco... Jenuh nak kejar dia u all... Yela, macam2 barang ada dalam Tesco, semua dia nak sentuh.. time ni nak ambik gambar dia memang tak dan la kan....


Tapi pada 11/10/2013, barulah saya sempat ambik gambar... tu pun luar Tesco.. dekat kedai sebuah2 tu..


Jenuh mengejar.. dia dah la kecik, risau takut kita yang besar ni tak perasan dia... kang terlanggar dengan troli plak..

Walaupun camtu, seronok tengok dia berjalan ke sana ke mari... Orang baru nak kenal dunialah katakan... hihi
Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 18 comments.. read them below or add one }

fieda fieda October 22, 2013
wah...aqilah kata aku bebas...hihihi
syawalsimpsons syawalsimpsons October 22, 2013
sama la izz pon...berjalan menonong je tak egat dunia tu...
Ann Ishak Ann Ishak October 22, 2013
seronok dia dapat explore kawasan ek :)
Fiza Rahman Fiza Rahman October 22, 2013
Seronok lah baru dpt kaki. Ibu lah yg penant nak mengejar ☺☺
JaSSNaNi JaSSNaNi October 22, 2013
YEAHHHHHH!!!!! MERDEKA.. MERDEKA.. MERDEKA.. jerit aqilah dalam hati.. hahaha
Mizz ErMa Mizz ErMa October 22, 2013
wah, baru setahun tapi dah laju berjalan..anak buah sy setahun 2,3 bulan kot baru boleh berjalan..hehe
azizah :) azizah :) October 22, 2013
subhanallah comelnyaa aqilah! cepatnya dah pandai jalan dah setahun pon..
Puan Kutu Puan Kutu October 22, 2013
Wah si kecik ni dh bebas.suka tgok dia hepy dpt bebas jln cmni
Shima Salleh Shima Salleh October 22, 2013
Beeeebasss berlari... ehh ternyanyi pulak hihihi
shahdiana shahdiana October 22, 2013
pengalaman baru dia tu...bak kata orang tengah gila nak berjalan...
Deqla Manjew Deqla Manjew October 23, 2013
hahaa.. kemain ligat lagi aqilah bila dah dpt kaki.. ;)
Mimi Azirah Mimi Azirah October 28, 2013
mesti die seronok sgt2 sbb dh bebas kan kak ina