Alisha dapat jugak merasa naik beca..

Nak bagi Alisha naik beca betoi2, maksud saya pusing2 bandar, tak tahulah bila... Nak jumpa beca pun payah.. Tapi lebih kepada kesian sebab yang bawak beca, biasanya orang2 tua.. sian tengok dorang kayuh untuk orang muda.. Masa kami balik Terengganu bulan 5 hari tu, kami singgah Noor Arfa batik, so, ambik peluang bagi Alisha duduk.. tapi time tu dia malu2.. so, macam tak excited sangat pun.. 

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 17 comments.. read them below or add one }

NurulAfiqah NurulAfiqah October 05, 2013
aritu masa kat singapore pun nurul sempat bergambar atas beca.. nurul pulak takut2 je waktu naik..hihihi
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra October 05, 2013
hihi, saya pernah naik kat penang, memng kesian akak tgk diorang kayuh...tak gamak nak bagi tambang murah...
Mas Zull Mas Zull October 05, 2013
assalamualaikum intan... wah !! seronoknya Alisha..:)
QasehnyaRania QasehnyaRania October 05, 2013
bawa alisha pi padang kota,penang..sambil amik angin laut.. boleh layan alisha naik becaa.kalau kt melaka ramai budak muda yg kayuh beca
umi alya umi alya October 05, 2013
sekali fikir berbaloi jika bayarannya mahal sbb guna tenaga 100%
azizah :) azizah :) October 05, 2013
hehehe bergambar pon jadi lah..hee
Cik Nur™ Cik Nur™ October 05, 2013
xpe..nanti ada rezeki pegi jalan2 melaka, boleh naik beca betul2 dengan aqila..:)
Haryati Faizal Haryati Faizal October 05, 2013
takpe dpt naik yg tu pun dah ok...merasalah jugak kan...
Pn Sheila Pn Sheila October 06, 2013
wah... seronok yer alisha dpt naik beca tu... hihi
shahdiana shahdiana October 06, 2013
alolo..alisha malu-malu pulak..kalo tak kan dah boleh pose kat beca tu...kaler pink lagi...
jaakechik jaakechik October 06, 2013
comenya beca ni, siap warna pink lagi tuh.. haha.. jambu molek!
Si Matatajam Si Matatajam October 07, 2013
Bestnya Alisha dapat gak dia naik beca yek
Puan Kutu Puan Kutu October 07, 2013
beca tak bergerak pun jadi la alisha kan.jambu lagi.hehe
lizz lizz October 07, 2013
seronok yer alisha dapat naik beca...await tak pandang kamera...tengah tengok aper tu...
Deqla Manjew Deqla Manjew October 07, 2013
alisha mcm xnk naik beca tu jek.. malu2 ke takot2?