Ibu, Alisha demam..


Sejak2 anak solehah saya ni makin lancar bercakap walaupun masih ada word yang dia pelat tapi DIA MEMANG BANYAK CAKAP... Panjang akai dia ni.. Tunggu dia lancar 100% siaplah saya kene melayan cakap dia.. (",)

Semalam Alisha ni ambik cool fever lepas tu datang dekat saya.. tangan sebelah kiri pegang cool fever, tangan sebelah kanan letak dekat dahi sambil cakap "Ibu, Isha demam..".. Saya peganglah dahi dia.. Saya cakap Kakak tak demam pun.. Dia pergi dekat abah dia plak, dia cakap benda yang sama jugak.. Abah dia pun cakap tak demam jugak... Last2 saya alih perhatian dia dengan benda lain...

Saya tengah baring2 dalam bilik, Alisha datang & ambik cool fever yang masa tu ada dekat sebelah saya.. Sekali lagi Alisha cakap "Ibu, Isha demam.. Siannnnnnnn Isha demam"... Tu diaaa... punya panjang dia punya siannnnnnn... hahah.. Actually, Alisha tak demam pun u all, tapi dia duk cakap camtu sebab nak main cool fever.. Saja suka2 nak tempek kat dahi dia tu.. Tu yang dia duk pujuk gak saya tu.. hihiii
Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 19 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons October 28, 2013
pandai dier pujuk ibu dier ajak main yee..layan cakap2 dier
Sweetmama Sweetmama October 28, 2013
igtkan alisha betul2 demam tadi,
owh pandai dia nak main cool fever ye..
lizz lizz October 28, 2013
hehe mesti comel n manja bila memujuk ibunyer tu...
kekonon demam yer...pandai isha ni tau...
DYatie DYatie October 28, 2013
Hihi. Bijak dak2 ni kan.
Mimi Azirah Mimi Azirah October 28, 2013
lor igtkan betul2 demam
Izan Ishak Izan Ishak October 28, 2013
ohhh... ingatkan dia betul2 demam. nak main kool fever rupanya ye.
permatabiru permatabiru October 28, 2013
untunglah suka pakai cool fever..klu bdk2 lain ssh juga nak lekatkan cool fever asyik nak buang aje..(anak saya)
Haryati Faizal Haryati Faizal October 28, 2013
hihi...bijak-bijak Alisha ni...
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin October 28, 2013
hehe pandai ye Alisha, gtau dy demam sbb nak pakai cool fever tu ye. Biasalah tu budak2 kak, mmg suka main dgn apa2 yg da disekeliling dy
Deqla Manjew Deqla Manjew October 28, 2013
hahahahaa... nak main cool fever rupanya.. alisha2....
Masya Masya October 28, 2013
lah hai boleh pulak dia suka tampal dekat dahi dia bende tu.. klu amir .. masa demam mmg payahlah jenuh nak pujuk tau.. tampal cool fever tu huhuhuhu ...
Fiza Rahman Fiza Rahman October 28, 2013
Qahirah plak jenis suka makan ubat. Klo tgk prg lain demam, mulalah dia pon cko dia demam sambil pegang leher dia tu. Pada hal sbb nak mkn ubat jer ☺☺
azizah :) azizah :) October 28, 2013
siannn alisha.ibu xlayan yer..hee
Cik Nur™ Cik Nur™ October 28, 2013
letak cool fever tu kan sejuk..agaknya dia panas kot...
jaakechik jaakechik October 29, 2013
akal kancil yekkk... bijak cari akal utk nk lepaskan diri @ nak kan sesuatu.. hihihi... bagus alisha!
Puan Kutu Puan Kutu October 31, 2013
tampal ajelah ina bg lega demam buatan da tu.hehe