Alisha & Aqilah nampak besar

Minggu lepas kami 4 beranak pergi Selama sebab nak order lembu sekor untuk raya korban.. Nanti baru cite pasal lembu tu yer.. Untuk entry ni nak cite pasal mak kepada tokey lembu @ mak kawan my dear.. makcik tu terkejut yang Alisha baru umur 3 tahun & Aqilah baru umur 11 bulan... Makcik tu duk ingat Alisha ni dah sekolah tadika.. kui kui kui... Si Aqilah pulak dia duk ingat setahun lebih..

Alisha ni memang dah selalu orang tegur camtu... Yela, dah spesis kaki panjang @ kurus tinggi cam ibu dia... camnelah orang tak ingat dia dah sekolah.. hihii.. pulak tu, ketinggian Alisha lebih kurang je dengan anak sulung kawan my dear tu yang berumur 5 tahun...

Aqilah ni first time orang cakap gitu.. maybe sebab nampak Aqilah ni dah teror berjalan kot.. Eh, tapi badan Aqilah pun nampak macam besar gak sikit kan.. Gaya dia pun macam orang besar.. Rasanya ada satu gambar dia yang saya share sebelum ni yang saya kata nampak macam dah umur setahun lebih...
Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 15 comments.. read them below or add one }

Mrs Velentine Mrs Velentine October 09, 2013
lain pulak kisahnya dgn wani...umur 3 tahun org ingat baru 2 tahun
Masya Masya October 09, 2013
Nampak matang dr usia, samelah amir pun org selalu ingatkan dia dah darjah 1
Deqla Manjew Deqla Manjew October 09, 2013
yup..ingat lagi gmbr aqilah yg nmpk mcm setahun lebih tu.. aliha? tertinggal huruf S la dear.. hihi...
Azi Azi October 09, 2013
aqilah sebijik cam husband ina.. pipi bulat. dr tengok gambarlah real tak tahu...
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief October 09, 2013
alisha tinggi aqilah mmg nampak mcm dh setaun lebih hihi
nita nita October 09, 2013
lain pulak dengan anak saya, si adik orang sangkakan kakak dan kadang2 ingat diorang kembar sebab si abang badan tak naik2..
Mama Adam Mama Adam October 09, 2013
Hihihi. Sama lah ngan adam. Selalu org ingat dh sekolah rendah. Mulut pun petah kan.
Ann Ishak Ann Ishak October 09, 2013
menjurus ke baka mak ni hiksss
azizah :) azizah :) October 09, 2013
hehe maknanya mereka da pandai berdikari..hee
Aju Mohit Aju Mohit October 10, 2013
owhh baru tahu yg maknya tinggi, nmpk dlm blog kecil molek je orgnya ;)
Puan Kutu Puan Kutu October 10, 2013
yelah depa nmpk matang,pandai plak tu,tu yg org kata umur byk dr sebenar.hehe

klu aiman org kata dah darjah dua tiga.badan besaq,ckp pandai sgt.haha
Dylla Abas Dylla Abas October 10, 2013
Alisha tu bkn sbb dia tggi je..tp dia nmpk bijak..sbb tu org fikir dia dah sekolah :)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda October 10, 2013
org slalu tegur Hannah camtue gak...padahal die xgi tadika lg..hehe
Mimi Azirah Mimi Azirah October 15, 2013
Matang dr umur sbnr kak ina...ank ank sy xde lak org ckp umur lbih atau kurg sbb diorg nih kcik cme tgi je