Ramai orang yang sayangkan ALISHA (^_^)

Saya rasa sangat2 lah terharu... Ramai rakan2 di alam maya ni sayangkan alisha... Ada yang mesej saya tanya khabar alisha la.. ada yang bagi hadiah la... Macam baru2 ni, Alisha dapat hadiah birthday dari Wanieys.. Semalam pulak, alisha dapat lagi hadiah birthday dari Eca.. Terharu saya + bertuahnya Alisha ramai auntie2 sayangkan dia.. (^_^)

Sebelum ni, kalau saya tak update je blog.. mesti ada yang hantar mesej ke, hantar emel ke.. hantar komen ke.. bertanyakan pasal perkembangan or kesihatan alisha... TERIMA KASIH SANGAT2... Jika Alisha memahami semua ni, mesti dia pun akan terharu... (",)


Alisha dapat hadiah bantal ni dari Eca... Eca buat sendiri.. tengok, lagilah saya terharu... sanggup bersengkang mata... *cewaahhh... buatkan untuk alisha.. hihi... Alisha suka tau bantal ni.. Semalam, abah alisha ni konon2 ambik bantal ni buatlah lapik kepala dia kan.. sekali alisha nampak, cepat2 dia pergi ambik.. hahahhah... Yang tak boleh tahan siap macam betul2kan balik tulisan atas bantal tu.... muahhahaha

Sebelum ni, eca pernah bagi hadiah aksesori rambut untuk alisha.. kali ni bantal hasil kreativiti eca pulak.. Alahaiiiii... Apa2 pun, saya ucapkan TERIMA KASIH sangat2 dekat ECA & dekat u all yang sentiasa ambik berat pasal alisha & sudi untuk baca coretan saya dekat blog ni berkenaan ALISHA... (^_^)


{ 54 comments.. read them below or add one }

eza miza eza miza October 10, 2012
wahhh..pandai juga eca ye.. hehhe..tgan kreatif betul cikgu ni..hikhik
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha October 10, 2012
lps ne boleh latih alisha eja nama dia dgn bantal ne.hehehe =)
izan mama mia izan mama mia October 10, 2012
bertuah alisha yer..cantik bantal tuu..pink color
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief October 10, 2012
wah cantik bantal alisha yg auntie eca buat hehehe...mesti penuh kasih sayang bantal tu sbb hasil tangan auntie eca sendiri hehehe.....mmg ramai syg alisha..bertuahnya alisha :)
fieda fieda October 10, 2012
wah..bertuah alisha ye..
Kesuma Angsana Kesuma Angsana October 10, 2012
wah cantik beruntungnyer alisha ye
Mira Adzlia Mira Adzlia October 10, 2012
untung alisha yer..hihi...ala..rugi mama sy xjd blogger dlu..klu x, mst sy dt byk hadiah cm alisha...hihihihi
Cikgu Ma Cikgu Ma October 10, 2012
wah...seronok la alisha ^^_
iietamalek iietamalek October 10, 2012
alhamdulillah rezeki alisha
syiela syiela October 10, 2012
cantik... bertuahnya alisha.. ramai yg sayangkan dia
Kakzakie Kakzakie October 10, 2012
Cantiklah kakak pun minat juga nak. Pandai Eca buat.

Kakak pun sayang Alisha...
lizz lizz October 10, 2012
comel warna pink lagik...
Riena Haiqal Riena Haiqal October 10, 2012
bertuahnya Alisha... semua aunty2 sayang dia termasuk aunty Riena juga.. hehehehe.cantiknya bantal dari Eca tu... kreatif la Eca ni
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey October 10, 2012
nnti Alisha da bsr mesti bc entri2 kak ina :) rmai yg cring kt Alisha :)

syg btul Alisha kt brg2 die. :) da ada adik kne blajar sharing plk :)

p/s: tinggi nani 168 :)
dya bunga dya bunga October 10, 2012
cantik bantal tu lah..
PinkUmmi PinkUmmi October 10, 2012
bertuah alisha ada org hadiahkan bantal comel..pink kaler gitu
QA's ~ mamapapa QA's ~ mamapapa October 10, 2012
untung allisha :) moga allisha kekal mbesar dgn penuh kasih syg :)
ros_reeza ros_reeza October 10, 2012
memang bertuah Alisha ni :) ramai yang sayang :)
cantiklah bantal tu :)
Rai Ourkizuna Rai Ourkizuna October 10, 2012
comelnya bantal ni..silap2 sampai besar jadi bantal bucuk alisha nanti..hehehe
ayut ayut October 10, 2012
untungla alisha...hihihi.acik ayut bg doa utk alisha ea. ;) nice la bantal eca bt..eca ayut nk jugakkk.boleh gitu? :p
Si Matatajam Si Matatajam October 10, 2012
Cantik bantal tu...bertuah Alisha...
GreenJade GreenJade October 10, 2012
lama tak jenguk alisha..Lehai comeinye sovenir dia..auntie like 2 3 4...:)
ieda ieda October 10, 2012
alhamdulillahh
memang blog nie blog alisya kan ..
soo memang ramai yg dah tahu kisah alisya sampai ramai yg dah mula sayang alisya ;))
Cik Nur Cik Nur October 10, 2012
bertuahnya alisha.. :)
murah rezeki alisha selalu hendakNYA..
amin..!
kak tini (umialya) kak tini (umialya) October 10, 2012
cantik bantal alisha, umialya pinjam bleh?
shahdiana shahdiana October 10, 2012
untung betoi anak dara ina ni...
Nurul Husna Nurul Husna October 10, 2012
amboi...bertuah alisha... :)
ShimaSalleh ShimaSalleh October 10, 2012
Alhamdulillah!
Padai Alisha jaga barang dia hihihi
Mrs Lurve Mrs Lurve October 10, 2012
wah bertuah alisha, lepas nie rezeki adik pulak
Asep Haryono Asep Haryono October 10, 2012
I think every one on this planet will love Alisha. Saya senang Alisha dapat banyak sekali hadiah, gift dan merchandise dari orang orang yang mencintainya. Tahniah Alisha. Salam dari Uncle Asep in Indonesia hiheiheihiehiheiheiheiee
Ema Blog Ema Blog October 10, 2012
selain kreatif design blog..keratif buatkan hadiah..memang tgn berseni si eca ni
fiza fiza October 10, 2012
Cute hadiah alisha ☺☺
~emi~ ~emi~ October 10, 2012
Alisha ni adorable..mmg patut la ramai yg sayang.. :)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ October 10, 2012
tahnaih alisha..comel bantal tu...

syg alisha ketat2 jgk.. :)
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha October 10, 2012
memula nak bgi alisha anting2..tpi xjpa tuk budak2...gpun time buat ne,da start dgn project craft..xupload je lgi kt blog.hahaha
azizah :) azizah :) October 10, 2012
tahniah alisha... alisha memang sgt2 bertuah :)

eca pon kreatif! cantik bantal tu..
azizah :) azizah :) October 10, 2012
tahniah alisha... alisha memang sgt2 bertuah :)

eca pon kreatif! cantik bantal tu..
C'Jai C'Jai October 10, 2012
bufday alisha ke..? Sanah Helwah untuk Alisha ye.... semoga jadi anak dara yang solehah yeee....

comey hadiah alisha...;) ♡
Azi Azi October 10, 2012
cantik... murah rezeki alisha ni...
Sally Yatiey Sally Yatiey October 10, 2012
Untungnya alisha.. Cantikkkkkkkk
Marya Yusof Marya Yusof October 11, 2012
Mmg cantiklah bantal tu... budak comel mestilah ramai yg sayang... Esok Alisha dah besar & baca balik tulisan ibu dia mesti dia gembira tau IB :)
sal ya sal ya October 11, 2012
rezeki tu ina. alhamdulillah...
Mrs Velentine Mrs Velentine October 11, 2012
bestlah alisha..hehe..boleh auntie pinjam bantal
Deqla manjew Deqla manjew October 11, 2012
comelnye bantal tu, tak sanggup nak tdo..hihi
Myra Jay Myra Jay October 11, 2012
Wahhh bestnyer Alisha ramai sayangkan dia :)

Cantik bantal handmade :)
shidaR shidaR October 12, 2012
kak simpan la brg yg dpt nnt besar blh tnjuk dkat alisha heheee :)
emma emma October 12, 2012
Alisha, Syirah nak pinjam bantal tu boleh tak? hehe..
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda October 13, 2012
byk peminat ALisha nie, hehe..
cntik aa bntal felt yg eca wat tue.. ^_^
Haryati Faizal Haryati Faizal October 13, 2012
beshnye alisha...dpt mcm2 hadiah...
Nora Karim Nora Karim October 15, 2012
untungnya Alisha... heheh
wan nurul hezrina wan nurul hezrina October 17, 2012
mmg cumil itu bantall.wa manyak shuke
9n0L4 9n0L4 October 31, 2012
tahu pulak die tu yg bantal die kemek bile lapik kepale. hehe.