Pengumuman & Hadiah Mini Giveaway #8

Untuk Mini Giveaway #8 @ Mini Giveaway bulan ni, saya akan lancarkan esok... Kiranya awallah kan.. pertengahan bulan saya dah anjurkan.. Normally, akhir bulan.. Memandangkan minggu depan dah nak sambut raya haji + saya akan balik bersalin @ berpantang di Chemor, Perak, so, eloklah saya anjurkan minggu ni.. takut tak sempat nak pos pulak nanti.. hihii

Mini Giveaway bulan depan, tak pasti ada or tak, sebab time tu saya dalam pantang.. apa2 pun, saya akan inform kemudian.. (",) Untuk Mini Giveaway bulan ni, saya akan bagi hadiah PERFUME JENAMA ESCADA untuk mereka yang bertuah... 


Actually ni perfume saya dapat hadiah daripada penaja IntaNBerliaN's First Giveaway yang dianjurkan awal tahun baru ni... Saya tak guna pun perfume ni.. sekadar ambik bau dekat penutup dia je... Ermmm kalau saya ada guna pun, maybe sekali spray je la kot... Ntah la, saya pun dah tak berapa ingat sebenarnya... hihii


Isi kandungan perfume ni pun banyak lagi tau.. tak caya tengok gambar dekat atas ni...  (",) 100ML lagi tau... puaslah u all guna nanti.. hihii... Mana tau rezeki u all, boleh guna time raya haji nanti.. hihiii

Saya saja je nak hadiahkan perfume ni untuk Mini Giveaway kali ni.. bukan apa u all, seperti yang saya pernah bagitahu sebelum ni, saya memang peminat minyak wangi.. tapi tu la, bila dah tak kerja ni, dah kurang guna.. Lebih baik bagi dekat u all kan.. heheh.. Lagipun saya baru dapat hadiah perfume dari rakan blogger.. (^_^) 

So, jika u all berminat untuk dapatkan PERFUME ESCADA ni, jangan lupa join Mini Giveaway #8 yang saya akan lancarkan esok tau.. (",).. macam biasa, Mini Giveaway tu bermula pada pukul 7 pagi hingga 12 tengah malam sahaja... Seorang pemenang yang di cari... Jari jemari alisha yang akan cabut undi.. (",)


{ 56 comments.. read them below or add one }

Mira Adzlia Mira Adzlia October 16, 2012
menarik..tertarik..menarik2 rse hati mau juin nnti..hihi
mama aryan mama aryan October 16, 2012
insyaAllah jika berkesempatan esok akak join
Deqla manjew Deqla manjew October 16, 2012
wahh... nk join laa... hihi...
Norzie hany Norzie hany October 16, 2012
Minyak wangi...bestnya.
AyueJean AyueJean October 16, 2012
tak sabar nak tunggu... =D
fiza fiza October 16, 2012
Ok. Saya tunggu ☺☺
rieda_ffya rieda_ffya October 16, 2012
erm..nak join..nak join..
Cik Nur Cik Nur October 16, 2012
harap2 esok dapatlah nur join.. selalu terlepas je.. :)

terima kaseh info awal.. :)
♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ October 16, 2012
salam Ina.Dah nk bersalin ke?Rasanya br jer ina pregnant(^_^).
K.atie doakn semoga semuanya slmt ya...chemor tu dkt ngan cheporkan?
hadiah minyak wangi?mmg best....
Nigina Nigina October 16, 2012
kali ini nak join ehehhehehehe
SumeSakan SumeSakan October 16, 2012
wahhh kena join nih...dah lama x join giveway dari Cik Intan kita nih...heheheheh
Myra Jay Myra Jay October 16, 2012
Banyak juga stok perfume Ina ye :)
Rasanya dah 2GA dapat perfume kan? Klau tak silap la ;D

Hopefully kali ni ada rezeki sebab tak penah menang lagi dari blog Ina :D
Cikgu Ma Cikgu Ma October 16, 2012
insyallah..nak join..hihihi
Kakzakie Kakzakie October 16, 2012
Wah... perfume pulak kali ini ye:)
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief October 16, 2012
wow oerfume...kena join ni haha
ieda ieda October 16, 2012
wahh x sabar nie ;)
are_lin@yu are_lin@yu October 16, 2012
wahh menariknya hdiah..hihi
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa October 16, 2012
sha pun pernah dpt hadiah perfume..tp sha xguna..jd sha bg ngn MR a..:)
ShimaSalleh ShimaSalleh October 16, 2012
Harus join ni esok :))
Baru nak survey2 minyak wangi biar cik abg bau kita wangiiii aje kikikik
Mama Adam Mama Adam October 16, 2012
Nk join!!!! Hihihi. Harap2 smpt ;)
Deq's Qienz Deq's Qienz October 16, 2012
ehh bila nak btolak balik perak..say baru nak poskan something minggu nih..tu pon kalo sempat la.
aimi adilah aimi adilah October 16, 2012
teringin nak nk wt mini giveway tapi takot xd org nk join je nt =)
caliph shuriken caliph shuriken October 16, 2012
perfume ni sesuai utk org pompuan ^^
zachflazz zachflazz October 16, 2012
minyak wangi buat wanitakah?
Si Matatajam Si Matatajam October 16, 2012
Harap2 la Ada rezeki nk dapat perfume best tu...mmmm..mesti wangi kan...
Done DIGI..
eita eita October 16, 2012
nak kena set masa ni takut terlupa..
heheheh
fieda fieda October 16, 2012
hrp2 sgt kali ni bertuah..
Qasey Honey Qasey Honey October 16, 2012
bestnya...hadiah yg mnarik

nti dlm tempoh berpantang tu akan cuti bblog ker??

C'Jai C'Jai October 16, 2012
OOOO..setiap bulan ke Ina wat GA ni...baru akak tau....moga murah rezeki Ina...
Nora Karim Nora Karim October 16, 2012
escada... tak pernah pakai ni.. nak cuba nasib juga lah
Nida Mohd Nida Mohd October 16, 2012
wah..wah..wah..sapekah yang bakal bertuah tu..
~emi~ ~emi~ October 17, 2012
Nak join. harap2 menang tadi..lately ni sy sangat sibuk dengan projek tahun akhir. klu dapat blogwalking pun tetengah malam pepagi buta time org dah tido..haha. hope sempat la join contest tu esok pagi :)
sal ya sal ya October 17, 2012
insyaAllah... join.


*done nestle*
adyna adyna October 17, 2012
boleh la akak join nnt ;)
lynn kamarul lynn kamarul October 17, 2012
da join... ina, hope sy ada luck =)
wan nurul hezrina wan nurul hezrina October 17, 2012
daaa join..hehe senangjer sayarat2..hehe dah join taw
NoEn NoEn October 17, 2012
wah bestnya dpt perfume..sape la yg bertuah tu ye
anitadiana anitadiana October 17, 2012
rezeki sapa lah tu kan ina..dah nak bersalin dah cepatnya lah masakan..semoga di permudahkan..amin...
Azi Azi October 17, 2012
sy tak suka pakai perfume sbb tak tahan bau asyik nak bersin tp still nak join...
jaakechik jaakechik October 17, 2012
insyaALLAH akan join nanti... nak perfume free katakan...hiks!
azizah :) azizah :) October 17, 2012
menarikknya.... dah join pon...
Riena Haiqal Riena Haiqal October 17, 2012
owh sungguh cantik botol perfume tu. terasa2 dah baunya yang wangi
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY October 17, 2012
Rajin Ina anjur mini GA..dh ke 8 pun ye, k.eija ni byk terlepas mini GA yg sebelum2 ni..

besh hadiahnya ni..perfume :)
N i e Z a N i e Z a October 17, 2012
nak juga..nak juga..heheheh
ayut ayut October 17, 2012
penuh lg...kompem tak guna ni..dh join! ^^
Mrs Velentine Mrs Velentine October 18, 2012
sya tak sempat join utk GA ni..
9n0L4 9n0L4 November 07, 2012
wahhhhh. nak buat jugakla GA mcm ni. hehe. boleh dak? ;)