Gaya Alisha tertidur dalam kereta (^_^)

Baru2 ni masa kami pergi GIANT.. Alisha macam biasalah, akan duduk dekat belakang tau.. Pada mulanya elok je dengar dia bersembang.. tiba2 diam.. sekali saya pusing ke belakang... Alahaiii anak saya dah tertidur... hihii.. 


Mula2 elok je tidur sambil duduk.. Opsttt muka alisha nampak bolat dekat gambar ni.. hihii.. Bukti yang menunjukkan alisha makan sama kuat dengan ibu dia... muahahhahha


Tiba2 dia terlentok ke arah kanan.. hihii


Lepas tu, pandai pulak dia bangun duduk balik, tapi tetap jugak dalam keadaan tertidur... hehhe.. Maklumla, dia sorang je duk belakang.. tu yang syok sangat tidur.. (",)


{ 58 comments.. read them below or add one }

KhaiZa KhaiZa October 04, 2012
erm.. comel.. mcm2 gaya ada.
Mira Adzlia Mira Adzlia October 04, 2012
nnti ada la peneman alisha kt blkg..alisha xley conquer da..hihi..
ShimaSalleh ShimaSalleh October 04, 2012
alolo comel aje.. ha'ah la dah tembam pipi hihi
syawalsimpsons syawalsimpsons October 04, 2012
kikikiki...kelakar lak alisha ni, boleh bangun ke posisi duduk balik dalam tido..kakakak...kalo syawal tertido kat seat blkg tu menonggeng dier...
Tihara Tihara October 04, 2012
cute nye dia tido :)
ieyda ieyda October 04, 2012
comelnye..smpi terlentok2 gitu
syiela syiela October 04, 2012
hehhehe ke kanan ke kiri ye.. takpe masih sorang2 lagi.. boleh konker seat belakang tu ^_^
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan October 04, 2012
amboi tidur pun ada gaya alisha ni :)
nita nita October 04, 2012
alolo.. tomeynye (^_^)

suka tengok muka anak bulat cam tu, geram rasa cam nak cubit jer hihihi..
izan mama mia izan mama mia October 04, 2012
cian..tak sakit leher ker dia nnt..
aimi adilah aimi adilah October 04, 2012
kihkih..... chomel nye dy tdo =)
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief October 04, 2012
hehehe kelakar tgk gaya alisha tido la...sat ke kiri sat ke kanan,,,telentok jer haha
Deqla manjew Deqla manjew October 04, 2012
hahaha... kelakar.. tp comel sgt...
Sally Yatiey Sally Yatiey October 04, 2012
Comelnya alisha tertidur dalam kereta.. Hehe
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey October 04, 2012
hehe.. mcm2 gaya Alisha.. Tak skit leher ke Kak Ina :)

P/S: 2 3 thun lgi die kena share la ngan adik2 kt belakang tu
Riena Haiqal Riena Haiqal October 04, 2012
hahahahahahahhaa.. comelnya gaya dia tidur.. hahahahahaa. suka nya tgk dia tidur.. (^_^)
Saleha Saleha October 04, 2012
kesian Alisha terlentok2.. apelah ibuni.. baringkanlah saya..hukhuk
Nazayiena Nazayiena October 04, 2012
Alahai t'tido plk anak dara sorang nie.
PinkUmmi PinkUmmi October 04, 2012
alolo...tomeinya alisha tido...
Penyuluh Perikanan Penyuluh Perikanan October 04, 2012
wah ternyata tidurnya Alisha itu lucu banget yah..hehe
sangat menarik kawan
Penyuluh Perikanan Penyuluh Perikanan October 04, 2012
wah ternyata tidurnya Alisha itu lucu banget yah..hehe
sangat menarik kawan
Penyuluh Perikanan Penyuluh Perikanan October 04, 2012
wah ternyata tidurnya Alisha itu lucu banget yah..hehe
sangat menarik kawan
fiza fiza October 04, 2012
Alahaiii...terlentok2 tido >_<.
Rai Ourkizuna Rai Ourkizuna October 04, 2012
ehehehe..comel..kesian..lenguh tengkuk nanti tidur gitu alisha..
Azi Azi October 04, 2012
sebijik macam sofea.. klu dh ngantuk xsedar apa dah
shidaR shidaR October 04, 2012
hahhaaa..comel jer dia tdo hihih :D
Zie Zie October 04, 2012
enjoy jer gayanya... ank zie mesti kena baring baru tidur lena
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P October 04, 2012
alahai, kenapa tak baring je Alisha.. sampai terlentok lentok. hihi
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ October 04, 2012
Salam kak ina..
rinduunye cma nk singgah ni..huhuh..

lama x tgk alisha..mmg semakin gebuss..

alahai alisha..comel je..mcm2 gaya...
^^_
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha October 04, 2012
apasal comel sgt ne?!..geram lak tgk.hahahaha
Nurul Husna Nurul Husna October 04, 2012
hehehe...comel...mcm2 gaya dia tido yer...
UmmiAbi UmmiAbi October 04, 2012
hehe..kelakarlah..lau ummi kt situ mesti gelak pelan2....heh~
pinky pinky October 04, 2012
alalala...comel jer alisha...=)
ayut ayut October 04, 2012
alahaiiii...nk jgk duduk ye alisha...skit tengkuk nnt :)
Si Matatajam Si Matatajam October 04, 2012
Ala comelnya..tapi kesian plak tgk last pict tu terkeleh ja kepala dia..
Ema Blog Ema Blog October 04, 2012
sian alisha tidur sambil duduk... si ibu pula duk ambil gambar..nape tak betulkan biar dia baring elok-elok..heheheh
Cik Nur Cik Nur October 04, 2012
nak2 pula kena ekon eh..tu yg sedap dia tidur..hihihi
iietamalek iietamalek October 04, 2012
alololo...shiannye dier...
fieda fieda October 04, 2012
ololo..sian pulok dia...tapi time tido pun comey jugok..
fieda fieda October 04, 2012
ina..kak fieda dpt doh sambal itam tu..fuhh....sedaknyer ina kalau kita mkn dgn nasi panas2 ni..
sal ya sal ya October 04, 2012
hahaha... comel je kalau tengok budak2 ni tidur.
lizz lizz October 04, 2012
comelnyer alisha tidur ...tidur duduk pun boleh jadi yer...
Haryati Faizal Haryati Faizal October 04, 2012
alisha tido dengan penuh keayuan...
Nida Mohd Nida Mohd October 04, 2012
mesti terlentok ke kiri ke kanan tu..hehe..comel jer
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat October 04, 2012
hihihi...comelnya alisha tido....
eita eita October 04, 2012
letih sangat lah ni..lentuk bukan main lagi hah...
QasehnyaRania QasehnyaRania October 05, 2012
hehe..suke tgk budak2 tido..
suci murni je air muka dorang kn
nur anis nur anis October 05, 2012
hehe..comel je..tapi tak lenguh ke tengkuk dia tu kak...
C'Jai C'Jai October 05, 2012
hehe..comel la sangat Alisha dengan aksi camtu...bebudak buat macamana pun ttp nmpk cumel..cuba orang tua..hehe.
wan nurul hezrina wan nurul hezrina October 05, 2012
hahahah gaya nie sama cam merah tapi bukan dalam keta sbb dalam keta dia terus baring bila dok belakang tapi masa jenjalan kat giant duk dlm troli..nurul tak snap pic sbb both nurul n hubby mati betri dah.huhu rugi sungguh..
Myra Jay Myra Jay October 08, 2012
Alahai siannya smpai terlentok ha, letih soping ye sayang? :)
9n0L4 9n0L4 October 30, 2012
hehe. nnt berkongsi tempat dgn adek die pulak. ;)