Senyuman Adik Alisha... (",)

Baby kan selalu je senyum secara tiba2 kan.. saya ni kadang2 rasa tak puas nak tengok adik alisha ni senyum... so, semalam, dengan gigihnya saya duk standby pegang kamera semata2 nak snap gambar adik alisha senyum.. ahhahhah

Nak jugak saya tempek gambar adik alisha senyum ni dekat sini... dapat snap 3 keping... (",)




P/s : Seronok sangat bila ada baby lagi... barulah terasa yang Alisha tu dah besar rupanya.. hihii

{ 79 comments.. read them below or add one }

Mrs Velentine Mrs Velentine October 29, 2012
rindu pula nak ada bby tp kena tgu wani besar..sebab tak yg nak jaga kesian je kecik2 dh ke taska..comel adik alisha.
Kakzakie Kakzakie October 29, 2012
Kakak pun suka juga tengok baby senyum. Intan bagilah Alisha baring sebelah adik dah tu snap dua-dua. Kakak sukalah..:)
fiza fiza October 29, 2012
Alololo...tomeinya. Sedapnya bau baby. Apa nama adik alisha ni ina?
Tentang Kita Tentang Kita October 29, 2012
tenang rasanya klu dpt tgk baby sendiri tersenyum
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief October 29, 2012
alolololo comelnyer dia senyum...geram tgk..kiss sikit hehehe...kak ina dah letak nama belum...rindu kat alisha :)
Cik Nur Cik Nur October 29, 2012
alolololo..comeinya..!
mcm muka alisha.. :)

akak,apa nama adik alisha..?
Mrs Lurve Mrs Lurve October 29, 2012
alahai comel...dh ada nama belum nie utk adik alisha?
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ October 29, 2012
alahai...sweetnye...mewarisi keayuan senyuman kakak alisha & ibunye :)
Deq's Qienz Deq's Qienz October 29, 2012
aloloo cumeiinya.sy pon trigin nk ada bb..tapi belum ada rezeki la.
Deqla manjew Deqla manjew October 29, 2012
wahh....tdo dalam iman..senyum je...comel la!!
UmmiAbi UmmiAbi October 29, 2012
Alolo...supercutenyerrr... Comel sgt... Geramnyerrrr...besar nt mesti cantik...:)
mama aryan mama aryan October 29, 2012
comelnya adik alisha ni..mmg seronok ada anak kecik kan..
iietamalek iietamalek October 29, 2012
alololo, tiut miutnyerrr
Bie Bie October 29, 2012
alalala..geramnye tengok anak kak ina ni

orang tua cakap uri baby tu dok main2 dengan dia tu yang tiba2 senyum, tiba2 nanges...

wallau-a'lam
rieda_ffya rieda_ffya October 29, 2012
wah...sgt comei...tido pon cenyum ye..
ShimaSalleh ShimaSalleh October 29, 2012
comel sangat! Muka merah!
Ibu Lala Ibu Lala October 29, 2012
alah geramnye..memang seronok klw ada bb kan. kejap kejap belek, kejap kejap belek. eiii jeles tau..
zachflazz zachflazz October 29, 2012
ini pertanda alisha akan ada pesaing dalam theme blog mamanya, hehe..

tahniah, Intan, bayinya sehat dan cantik.
Ctie Anis Nisa Ctie Anis Nisa October 29, 2012
comelnyee...geram nisa..mcm nak cium2 je bby akak nii....
ieda ieda October 29, 2012
alor2 comelnyaaa bb alishaa nie ... payah nak tgk bb senyum tau ..
haaa tgk tu bukan main layie ;)
geram lak ..
dak-eiza dak-eiza October 29, 2012
alahaiii comelnye baby
Tahniah ye
Selamat berpantang, take care :)
syawalsimpsons syawalsimpsons October 29, 2012
bak kata MIl sue kata..bb ni selaloo tgk kawan dlm peyot dier...mmm
izan mama mia izan mama mia October 29, 2012
senyuman dia persis alisha juga...
Kesuma Angsana Kesuma Angsana October 29, 2012
he he he suka comey sgt specially bila senyum hehehe
emma emma October 29, 2012
comeynyeee adik Alisha ni...
inazamri inazamri October 29, 2012
alahai comelnye.senyum sambil kenyit mata lagi tu.
Joanna Yunus Joanna Yunus October 29, 2012
akak rasa macam rupa alisha le....geramnya akak....nanti bila balik ke rumah info akak ye
-meeSUPERGIRL- -meeSUPERGIRL- October 29, 2012
alahai comel nyeeeeeee ;)
Cik Nani Noraini Cik Nani Noraini October 29, 2012
tahniah! alisha ada adik baru.. :)
S! M4T4 C0KL4T S! M4T4 C0KL4T October 29, 2012
wah baby dh pandai senyum ekk...
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha October 29, 2012
comel betul..nama apa ne?hehehe
aimi adilah aimi adilah October 29, 2012
wah dh kuar..........

tahniah kak =)

best nye ade bby =D
shahdiana shahdiana October 29, 2012
bila anak dah besar sikit memang teringin nak ada anak kecik balik kan...
fieda fieda October 29, 2012
olololo...cumilnyer.tetiba teringat maira masa kecik..comel kan bile baby tetiba jer dia senyum..klik2 astro on the go..
fieda fieda October 29, 2012
macam muka alisha jugak la..
Falsya Falsya October 29, 2012
Wahhhh...comelssssssss sgtssssass...congrats ina..comel tau adik alisha..;)
Norzie Norzie October 29, 2012
Baby senyum....cute.
azizah :) azizah :) October 29, 2012
Ya Allah comeynya kak! teringinnya nak ada baby jugak..huhuhu
C'Jai C'Jai October 29, 2012
Ina akak tumpang kegembiraan Ina ye..
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa October 29, 2012
sama la rupa ngn alisha..cute..hehe..
izan mama mia izan mama mia October 29, 2012
ok,..stop dulu banner tu,...tq ina bg peluang bertempek kat cni... :)..selamat berpantang ina,....dah ada nma ker adik alisha tuu?...
adyna adyna October 29, 2012
tumpang gembira sebab akak dah xboleh mengandung lagi :)
Zie Zie October 30, 2012
muka macam alisha lah... cute jer...
LYAfrina LYAfrina October 30, 2012
alahai..comelnyer..keck2 dh pnda snyum....

tahniah ina
Noraziha Noraziha October 30, 2012
Alala..tomeinya dia sukeee. Ternaik pipi tu ha. Best tgk org ada bb kecik, cam nak lg je.hehe
jaakechik jaakechik October 30, 2012
pandai senyum dah..hehe..comel jer. tetiba teringat masa fikri kecik2 dulu..hihi.
Nora Karim Nora Karim October 30, 2012
comeinya... ala... ni yg teringin nak baby lagi ni... alisya pun dah 2 tahun... macam dah boleh tambah je kan?! hehe
sal ya sal ya October 30, 2012
aisey... tak keluar pulak pic.
misshannajr misshannajr October 30, 2012
comelllll!!! gerammmm hehehe
lynn kamarul lynn kamarul October 30, 2012
sengih2 lagi tu.. hik hik comelnya adik alisha ni ina.. geram la aunty tgk.. nk cium2
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin October 30, 2012
solehah dtg jenguk sini,hehe tahniah akak sbb dpt baby girl.comeynya anak akak senyum ye.mcm kak Ina :)
aizu's life aizu's life October 30, 2012
nui bkn senyum, tp sengih.. heheh
NoEn NoEn October 30, 2012
comeynya..
rindu nak ada baby juga
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI October 30, 2012
ololooo..comelnya dia snyum..
QasehnyaRania QasehnyaRania October 30, 2012
comeynya..
bila la nk p tgk live yer ;)
ayut ayut October 30, 2012
hihihi...senyum dh adik alisha ni :)
syiela syiela October 30, 2012
comelnya... geram tengok
wan nurul hezrina wan nurul hezrina October 30, 2012
mcm muka alisha masa pic num3..tapi muka dia cam boy lahkan?sama cam sofia mcm muka boboi..

kita sama dah 2 org gurl
iEdA iEdA October 30, 2012
comelnyer...suka tgk ^_^
PinkUmmi PinkUmmi October 30, 2012
adik alisha senyum mcm alisha jugak...comel...
Tihara Tihara October 30, 2012
as salam

tadi baru je g melawat cucu sedare..agaknye lebih kurang besar adik alisha ni kut..ske je tgk muka baby ni..sejuk hati :)
Aisy Nasiha Aisy Nasiha October 30, 2012
rasa lega dpt tgk muka anak2 kita, lg2 yg kecil mcm adik alisha ni... sape nama? bila la nak diumumkan?
jeles ina dpat baby girl....
QueeN TerataI QueeN TerataI October 30, 2012
comelnya baby.. x sabar gak rasanya nk dapat baby baru...
Ema Blog Ema Blog October 30, 2012
ni geram nak preggy lagi ni..hehehe
eita eita October 30, 2012
waaa...dah pndai senyum....kiut nyer
Azi Azi October 30, 2012
comelnya masa mata dia terpejam...
shidaR shidaR October 31, 2012
alahai kak ina comelnye hehe..tgk gaya mcm muka alisha juge heheee :D
anitadiana anitadiana October 31, 2012
amboi pandainya gelak-gelak depan kemera ya...gelak sakan..comelnya ina...geramnya..lebat rambutnya..
Masya Masya October 31, 2012
cepatnya baby dah pandai senyum... ape name adik alisha ni...
Myra Jay Myra Jay October 31, 2012
Alahai comellllnyerrrrr...
Geram tengok :)
Si Matatajam Si Matatajam October 31, 2012
Ala Sweetnya.....Tenang ja hati bila tgk baby senyum...Lena pun dia senyum gak yek..
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat November 07, 2012
Bila tengok baby...rindu pulak nak ada baby...
9n0L4 9n0L4 November 08, 2012
ni senyum mahal nih. hehe. mestilah kene rakam. kalau ade video, mesti lagi kiut. :)