Saya nak offer dekat u all... (^_^)

Saya nak bukak offer dekat u all yang link blog dia, masih belum ada di bloglist saya dekat sidebar tu, untuk submit link dekat entry ni... Bukan apa u all, saya perasan, ada je antara u all yang selalu singgah blog saya, tapi saya tak masukkan lagi dalam bloglist... adehhh

Yela, ada yang selalu singgah & komen.. sangat rugi jika saya tak masukkan u all dalam bloglist... Tapi tu la u all... saya takut ada yang saya terlepas pandang.. macam tak syok la kan... so, u all jangan segan silu bagi link u all dekat saya tau.... (",)

Pada u all yang dah ada dekat bloglist saya tu, tak payah lah bagi link lagi yer.. hihii.. Ohya, u all boleh check link blog u all di sidebar bahagian BERLIAN GRAFF PINK & BERLIAN FLAWLESS BLUE
Saya nak offer dekat u all... (^_^)

{ 58 comments.. read them below or add one }

adyna adyna October 14, 2012
akak nyer..

www.myadyna.com ;)
Cikgu Ma Cikgu Ma October 14, 2012
saya rasa link saya tak der kan kak...sebenarnya tak kisah pun..tp sebab akak offer, saya letak je la kat sini...hihi

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/

***saya ada satu bloglist khas, jadi link akak memang dh saya masukkan dlm list ^_^
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief October 14, 2012
link wani dkt berlian graff pink :)
fizafantagirO fizafantagirO October 14, 2012
lama xsinggah sini sejak blogspot kene block di ofis :(
NoEn NoEn October 14, 2012
rasanya xde kot..tp xkesah sebenarnya.. tp alang2 nk letak jugak la link sy kat sini..hehe

http://wanznoen.blogspot.com/




Aju Mohit Aju Mohit October 14, 2012
akaknya dah ada, seronok singgah sini byk berlian ;)
Tihara Tihara October 14, 2012
akk pn kdg2 terlepas pandang bab2 ni..aduii
iietamalek iietamalek October 14, 2012
http://konspirasiteori.blogspot.com

mcm xder jer sy punye link..hehe
Si Matatajam Si Matatajam October 14, 2012
Alhamdulillah Ada Ada ^_^v
◕ Kawaii D Y S H A ◕ ◕ Kawaii D Y S H A ◕ October 14, 2012
rasa nya xda oleh itu saya menyerah diri>.<

http://kawaiidyshastudio.blogspot.com/
Mrs Velentine Mrs Velentine October 14, 2012
sya nk..ni link sya.msvelentine.blogspot.com
Farah Shamsudin Farah Shamsudin October 14, 2012
farah nak kena letak juga ke dear?tak payah kot kan..:))
Myra Jay Myra Jay October 14, 2012
ada bloglist ni senang untuk blogwalking kan :0
caliph shuriken caliph shuriken October 14, 2012
sy ok jaa yg penting hepi blogging ^^
Ctie Anis Nisa Ctie Anis Nisa October 14, 2012
nisa nak jugak lah..hihi.. ^___^

http://ciknisa89.blogspot.com/
Cik Nur Cik Nur October 14, 2012
nur punya ada laa...
terima kaseh akak.. :)
pinky pinky October 14, 2012
kita punya...

akulerpinky.blogspot.com
Norzie hany Norzie hany October 14, 2012
Dah ada...tq.blog satu lagi ingin sekali berada di blog list ina.http://inspirasinorzie.blogspot.com/
aimi adilah aimi adilah October 14, 2012
teharu nye name sy ade .. =) hihiihihih
Aynahusna Aynahusna October 14, 2012
Nakkk :D
http://teenagersareawesome.blogspot.com
nazirah (^_^) nazirah (^_^) October 14, 2012
akak..ni saya nyer link..

http://nazirahnyerr.blogspot.com/
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa October 14, 2012
sha ada d BERLIAN FLAWLESS BLUE hehe..pink xda :( hahah
shidaR shidaR October 14, 2012
2lah sama lah dgn shida selalu tlepas pndang huwaaa ;(
nita nita October 14, 2012
Wah.. link saya dah ada dalam BERLIAN FLAWLESS BLUE

Thanks Ina ^_^
eita eita October 14, 2012
nasib baik kite punye ada...

klik sunsilk untuk alisha
Karukord Jagau's Karukord Jagau's October 14, 2012
kita pun nk heheeheee ^_^


http://karukordjagaus.blogspot.com/
Falsya Falsya October 14, 2012
Yeayyy!!!..dh ade..*padahal dh tau lama dh..saje he propa..hahahahha*
QA's ~ mamapapa QA's ~ mamapapa October 14, 2012
xsurela dh ada ke belum,ina..takpela..tambah jela eh ..

http://theqas.blogspot.com :)
Nora Karim Nora Karim October 14, 2012
terima kasih... akak dah ada dalam bloglist ina :D
azizah :) azizah :) October 14, 2012
jijah rasa ada kot..hehehe
C'Jai C'Jai October 14, 2012
Akak pulak takde bloglist kat blog akak..hehe..
NugRuL SakuRa NugRuL SakuRa October 15, 2012
Dah ade...

thnx kak ina :)
zachflazz zachflazz October 15, 2012
bagi saya, blogging ini yang terpenting silaturahim menambah kawan dan berbagi pemahaman, itu saja. tak begitu memikirkan apakah bloglist perlu or not.
~emi~ ~emi~ October 15, 2012
Kita punya takde lagi :)

http://rosniemilindamatyamin.blogspot.com
lynn kamarul lynn kamarul October 15, 2012
tenet ni prob so ssh nk semak. sy pny ada ker ?
UniMeOw UniMeOw October 15, 2012
baru pasan n3 ni..

cayangmeowmeow.blogspot.com
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI October 15, 2012
pasti ramai yg nak ni..hihi.. eh2..yui ada lg tak =p
emma emma October 15, 2012
Cam xde je hehe..

segalaluahanhati.blogspot.com/
Kesuma Angsana Kesuma Angsana October 15, 2012
kalau sudilah
http://kesumaangsana.blogspot.com/
sal ya sal ya October 15, 2012
jgn lepaskan peluang ye...
Riena Haiqal Riena Haiqal October 15, 2012
saya punya jangan lupa.. heheh rienahaiqal.blogspot.com
ieedaz @ mama_isha ieedaz @ mama_isha October 15, 2012
sy punyer ade kat berlian flawless blue...:)
tq ina...
kak tini (umialya) kak tini (umialya) October 15, 2012
ader2... Berlian Flawless Blue
ieda ieda October 15, 2012
akak nyee dah ada kan .. :))
fieda fieda October 16, 2012
nk masuk jugak...kikikiki...
lina lilo lina lilo October 16, 2012
http://luvlina.blogspot.com/

add me!!
wan nurul hezrina wan nurul hezrina October 17, 2012
ada ada di berlian graff pink..tq muuaaah!
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY October 17, 2012
link k.eija di bloglist berlian graff pink..suka2..tq ina :))
ayut ayut October 17, 2012
ayut ada tak ek? :p
Masya Masya October 17, 2012
tq ina masukklan link saya kat sini (^___^)v
DuNia KeBaHaGiaaNKu....... DuNia KeBaHaGiaaNKu....... October 19, 2012
bonda punya

duniakebahagiaanku.blogspot.com
9n0L4 9n0L4 November 03, 2012
rsnye ade kot. hehe. mekasihhh ina. ;)