Update hadiah dari membe2 blogger... (",)

Firstly saya nak mintak maaf sangat2 pada yang memberi hadiah2 ni... untuk pengetahuan u all, hadiah ni dah lama saya terima tau.. tapi tu la, baru sekarang saya update... bila kemalasan melanda, macam ni lah jadinya... adehhh.. sekali lagi saya mintak maaf...


Set kerongsang ni saya dapat dari Yana.. Yana bukan je bagi kerongsang tapi siap ada "kotak" yang ada cermin lagi.. tak tahu saya nak panggil apa, tapi u all boleh tengok dalam gambar dekat atas tu.. suka lah "kotak" tu.. cantik... (",)


Yang ni pulak hadiah dari IzanMamaMia.. yang bentuk love tu cantik.. suka je bila dapat.. hihi.. tapi tak guna pun lagi.. biasalah, bila dah cantik, mulalah sayang pulak nak guna.. hahhaha... Yang beg warna pink tu, alisha memang berkenan lah kan.. dia duk main bukak tutup bukak tutup zip beg tu.. heheh


Yang ni pulak saya dapat hadiah dari Eca.. bukan untuk saya sorang tapi jugak untuk alisha... U all nampak tak pin Blogger tu.. itulah saya punya.. suka sangat.. sekurang2nya ada gak benda alah yang boleh mengatakan saya blogger... hahhah *poyo ;p... Set perhiasan untuk rambut alisha tu.. alisha dah selamat guna pun.. cantik.. warna pink.. (",) Ohya, pin blogger tu saya dapat sebab saya menang GA yang Eca anjurkan...

Untuk pemberi hadiah yang lain, nanti saya update lagi yer... sorry tau, lambat update.. sekarang ni baru mood ok sikit.. tu yang rajin je blogwalking sekarang.. hehheh... Terima kasih tau bagi hadiah ni semua... (",)


{ 43 comments.. read them below or add one }

Cik Nur Cik Nur September 09, 2012
waa..byknya hadiah.. untuk alisha pun ade gak.. :)

samalah kita kak, kalau org beri tu xguna, bukan tak sudi tapi sayang nak gunakan..hihih
Wanieys Wanieys September 09, 2012
wahhhh murah rezeki kak ina dan alisha...alhamdulillah....semua hadiah2 tu sangat-sangat cantik la :)
♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ September 09, 2012
Salam Ina.Tahniah..murah rezeki..macam2 dpt ya.Tak lupa tuk Alisha juge...
aimi adilah aimi adilah September 09, 2012
best nye dpt bnyk adiah.....
Awesomeness Awesomeness September 09, 2012
tahniah...bnyaknye hadiah kakak dapat..
azizah :) azizah :) September 09, 2012
seronoknya... tahnniah kak yer..
eza miza eza miza September 09, 2012
wahhh..bestnya... da byak dapat ye...
Myra Jay Myra Jay September 09, 2012
Cantik semua hadiah especially kaler pink, nampak come je :D
✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ ✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ September 09, 2012
Byknye dapat hadiah...bila la nieza nak dpt jugak..hehe..dah lame tak jalan sini almaklumla bz sket

NUR AIN AZMAN NUR AIN AZMAN September 09, 2012
Cantik hadiah2 tu semua :)
Pn. Sheila@CC Pn. Sheila@CC September 09, 2012
wow... cantik... kiut miutnye semua hadiah tu... tumpang suka... hehe
syiela syiela September 09, 2012
wah banyaknya hadiah.. bertuah sungguh

alisya mesti sangat suka ni dapat juga :)
zareliqa afiqa zareliqa afiqa September 09, 2012
seronoknya dapat hadiah.. :) cun lar pin blogger tu ^^
eita eita September 09, 2012
dapat hadiah lah yang paling best sekali
jaakechik jaakechik September 09, 2012
byk dapat hadiah dari alam maya.... hehe...bgus blogging ni kan?
izz iizza izz iizza September 09, 2012
yg bekas ada cermin tu bekas lipstik kalau x silap..iza dulu pernah dpt kawan bagi..:)

best dpt banyak hadiah..semakin seronok berblogging camni kan..:)
fieda fieda September 10, 2012
wah..kak fieda dh lama tak dpt hadiah..
Si Matatajam Si Matatajam September 10, 2012
Alhamdulillah murah betoi rezeki Ina ni yek...Rezeki anak tu..
Gen2Merah Gen2Merah September 10, 2012
wahhhh, seronoknya mama.... saya pun kagum dengan kak Intan ni sebab peramah dengan semua blogger.. itu sebb banyak blogger suka dan beri mcm2 gift.. tahniah mama alisya
QasehnyaRania QasehnyaRania September 10, 2012
cute..pink colour semuanya..hehe
mm..hadiah ina hari tu pon su blom upload..huhu

sal ya sal ya September 10, 2012
best kan dapat hadiah...
lynn kamarul lynn kamarul September 10, 2012
bekas lipstik tu cantik & tahniah ina dpt byk adiah ...


** sy alah pd lipstik so mmg x boleh pakai langsung.sedih kan bibir tak cantik mcm org lain
Mira Adzlia Mira Adzlia September 10, 2012
bestnye dpt mnyak adiah..hihi
shidaR shidaR September 10, 2012
cantikk..tahniah kak :)
MamaEma MamaEma September 10, 2012
cantik hadiah-hadiahnya..
fiza fiza September 10, 2012
Murahnya rezeki. Tahniah. Suma hadiah cantik2.
shahdiana shahdiana September 10, 2012
suka tengok orang dapat hadiah banyak-banyak...rezeki murah mak buyung ni...
nur anis nur anis September 10, 2012
tahniah kak..banyak rezeki..:)
Sally Yatiey Sally Yatiey September 10, 2012
Banyaknya dapat hadiah..
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda September 10, 2012
byknye hadiah Ina dpt.. utk Alisha pun ade eh..hehe..

tue la, kdang2 rs syg lak nk gne hadiah2 tue kn.. jealous aa ngan pin blogger tue..
Haryati Faizal Haryati Faizal September 10, 2012
banyaknye hadiah ina menang...
9n0L4 9n0L4 September 10, 2012
wahwah banyaknyeeeee. hee. utk alisha pun ade skali. ;)
Deq's Qienz Deq's Qienz September 10, 2012
wahhh byknyer dapat adiahh..sy punya pinbunga² tuh dah dapat kew???lupa nak tanya..hikhik
Azi Azi September 11, 2012
CANTIK SET KERONGSANG TU... BEKAS PN XCLUSIVE...
Puan Kutu Puan Kutu September 12, 2012
byk dpt hadiah,mmg ina murah rezeki..:)