Hadiah Hari Jadi dari rakan blogger untuk Alisha.. (^_^)

Baru2 ni, saya dapat satu bungkusan tau.. Mula2 pelik jugak, tapi bila bukak, rupanya HADIAH HARI LAHIR UNTUK ALISHA... heheh.. Terkejut saya tengok... rupanya hadiah dari WANIEYS.. Alahaiii segan betul saya dengan Wanieys ni.. Time raya hari tu, wanieys dah bagi gaun dekat alisha.. ni bagi pulak hadiah lagi.. Moga Tuhan murahkan rezeki untuk Wanieys... (",)


Inilah bag galas yang Alisha dapat... gambar SMURFS lagi... Cantikkan.. Beria Alisha duk pakai masa dapat tu... hihii


Selain dari beg galas, Wanieys pun ada bagi Alisha DUIT RAYA.. Actually, time raya raya baru ni, wanieys dah mintak no akaun tapi saya tak bagi.. seganlah saya.. macam2 benda dah wanieys bagi. tapi tu la, tak sangka pulak, wanieys pergi letak sekali dalam sampul hadiah ni.. (",).. Ohya, selain tu, wanieys jugak ada bagi surat untuk Alisha tau.. panjang isi kandungannya.. hihii.. Tapi sayalah yang tolong baca untuk alisha... hehehhe

Selain untuk Alisha, Wanieys pun ada bagi kerongsang untuk saya... Baiknya hati wanieys ni... (",).. TERIMA KASIH SANGAT2 TAU WANIEYS... WALAUPUN KAMI TAK PERNAH JUMPA TAPI SAYA RASA RAPAT JE DENGAN  WANIEYS.. (",)

Bila saya dapat tahu yang Qalief @ anak wanieys tiba2 je tak sedar diri & sampai keluar buih dekat mulut.. serius, saya dekat sini pun rasa risau sangat... Yela u all... terbayang2 wajah qalief... apatah lagi saya pun ada anak.. so, dapat bayangkan perasaan wanieys time tu.. tu yang saya terus call wanieys tanya perkembangan Qalief... Emmm sedih la pulak... u all baca sendirilah kisah Qalief ni.. KLIK SINI.. 

SAYA NAK MINTAK TOLONG DARI U ALL, DOAKAN KESIHATAN QALIEF YER.. KITA IBU2 MESTI MEMAHAMI PERASAAN SEORANG IBU BILA ANAK KITA TAK SIHAT KAN... BILA RESULT DAH KELUAR NANTI, HARAPNYA TAKDA APA2LAH.. MOGA IANYA ADALAH YANG TERBAIK UNTUK QALIEF.. WANIEYS PUN  JAGA DIRI TAU.. JIKA WANIEYS TAK SIHAT, SIAPA NAK JAGA QALIEF... MOGA KEHIDUPAN WANIEYS SEKELUARGA SENTIASA DI BAWAH LINDUNGANNYA....



P/s : Kepada ANONYMOUS, terima kasih sebab sudi jugak singgah blog saya walau awak bosan dengan entry yang sama... (",) Untuk pengetahuan awak, blog saya ditubuhkan memang untuk cerita pasal ALISHA.. sebab tu kebanyakannya, cerita alisha je dalam blog saya ni... InsyaAllah start next month, akan ada cerita ADIK ALISHA pulak.. (^_^)

P/s : Lepas balas jejak u all baru saya publish komen u all yang masih berbaki tu yer.. tenet saya sangat slow + perut yang kadang2 mengeras ni, susah untuk saya mengadap komputer.. lebih2 lagi, dah tak sampai sebulan due date saya...

{ 51 comments.. read them below or add one }

QasehnyaRania QasehnyaRania October 05, 2012
alhamdulillah..
murah rezeki alisha...dan jug waniey
ya..sama2 doakan tok qalief ;)
Aisy Nasiha Aisy Nasiha October 05, 2012
untung alisha ni, ramai org sayang..... smoga adik qhaliff cepat sembuh ye...
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail October 05, 2012
alahai sweetnya,, suka sangat la,, nanti ada anak nak buat blog khas untuk anak gak,,, hahaha,, berangan,, kawin pun blum,, btq,, beg tu lawa sangat amat :D
Mrs Velentine Mrs Velentine October 05, 2012
utung alisha ada mama yg berblog..hehehe...wah awak pun dpt hadiah dr wanieys..jealousnya..hehehe..semoga qhalief cepat sihat.,amin
Cik Nur Cik Nur October 05, 2012
nur pun ade dapat cendrahari dari waniey..
walaupun dalam kedaan sibuk mjaga qalief. smpat lagi kirimkan hadiah2 ni kan..

nur sentiasa doakan kesihatan qalief, mogaALLAH makbulkan doa kita..amin..!
Falsya Falsya October 05, 2012
bestnye alisha dp adiah..mesti suke dak tecik tuh..hehehe..

moga anak waniey sihat seperti sediakala..amin2..
aizamia3 aizamia3 October 05, 2012
comel beg smurf tu.. ;) ai tengah kenen2 en. suami mintak belikan anak patung smurf tu.. hikhikhik..

psstt: moga semuanya berjalan dengan lancar..
Riena Haiqal Riena Haiqal October 05, 2012
baik nya Waniey.. semoga Qalief cepat sembuh ye.. Kuatkan semangat ye Waniey.. mungkin dia dah anggap Alisha seperti anak dia juga..
Cho Zila Cho Zila October 05, 2012
Alhamdulillah ada yang sayang.. dan menghargainyerkean...Alisha selamat hari jadi sayang...
moga Wanieys diperbanyakkan rezeki dan hidup diberkati..
Mrs JemariSuri@mama QiSha Mrs JemariSuri@mama QiSha October 05, 2012
ameen...moga anak wanieys cepat sembuh..

**hurmmm..bestnye alisha dpt hadiah...hihi
ayut ayut October 05, 2012
mudah-mudahan sentiasa dilindungi Allah keluarga kak waniey.Baru tahu kak.ayut tak perasan pon sbb lame gak tak ke sana....
fiza fiza October 05, 2012
Cute bag alisha. Dah baca pasal qalief...dugaan untuk wanieys. Smoga qalief cepat sembuh.
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI October 05, 2012
murah rezeki alisya.. itula, yui sedih gak apa jd pd anak sis wanieys.. moga cpat sihat hendaknya...
Tihara Tihara October 05, 2012
alhamdulillah murah rezki alisha...moga murah juga rezeki wanieys..walaupun bukan ibu2 tapi tersentuh juga bila tengok gambar qalief hari tu...alangkan kucing pun kita kesian, inikan pula anak2 yg comel ni...moga diberi kesihatan kpd nya dan kekuatan kepada wani, supaya kejadian tu tak berulang lagi...
izan mama mia izan mama mia October 05, 2012
waniey mmg baik..hari saja dah berapa org buat entry pasal hadiah dari waniey...mg waniey bertambah murah rezeki dan kesihatan Qhalief bertambah baik..aaminn..cantik beg tuu....
nita nita October 05, 2012
wah..seronoknya dapat hadiah.. comel jer hadiah tu..
erm akak dah melawat blog waniey dan akak doakan moga Qalief cepat sembuh..
Haryati Faizal Haryati Faizal October 05, 2012
beshnye...alisha dpt hadiah!

sape tu yg tak puas ati ngan ina?, kalau dia meluat, takmo baca blog ina, takyahlah kecoh... blog ni kan hak masing2...alamak! ter'emo' pulak hihi...
iietamalek iietamalek October 05, 2012
ala....chumellnyer beg smurf tu..
baiknyer waniey..ingatan tu penting..hehe

biasala intan, anonymous ni suke beno menyibok, tapi sibuk juge nak tahu hal orang..kalau die kate bosan dgn entry yg sama, bermakna die sentiase follow kamu kan..hehe

blog kite suka hati kite la nak update apekan?kan?

hehe
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha October 05, 2012
lawa...hadiah eca nxt week ye
aimi adilah aimi adilah October 05, 2012
untuk nye jadi alisha =)
Deq's Qienz Deq's Qienz October 05, 2012
Murah betul rezeki ank branak nih..hehee..trbaikkk..knpa la ade jugak yg asek dengki ek..suka hati kita la cite ttg apa pon..nibblog kita la..sabo jelahh..
Deq's Qienz Deq's Qienz October 05, 2012
**eh mcm typo plak. .suka hati kita la ini kan blog kite..sabo jelahh..hikhik
Mira Adzlia Mira Adzlia October 05, 2012
cumilnya....untung alisha..hihi
kak tini (umialya) kak tini (umialya) October 05, 2012
hurmmmm.. ader jugak yg jeles,opssssss... (melatah pulak..)

xper lah.. lgpn blog kita mmg khas ntuk anak2, terpulang le nak baca tidak, tiada paksaankan!!

apa2pn jaga diri & kandungan tu baik2
mama aryan mama aryan October 05, 2012
semoga qalief sihat2 saja
~Cik Sweety~ ~Cik Sweety~ October 05, 2012
baik hati wanieys tu.. moga anak waniey kembali seperti sediakalaa...

sape la cik anon tu..jelesla tuh kot2 dia xde ank kan..xpee..sweety tetap setia dicni menanti crita adik alisya pula..hehe
wan nurul hezrina wan nurul hezrina October 05, 2012
waniey mmg baik.semoga Allah membalasnya...anymouse nie adajer..takper dia pwruihatin2..huhu sbb mungkin dia tak tahu tujuan ina bukak blog mmg cerita pkmbgn anak...mcm blog pnyusuan org kta nk tunjuk2 tp mmg bukak sbb nk kutip info penyusuan...biasalh dh nmapun org non perfecto.huhu..


takpe kite shuke blogni
~emi~ ~emi~ October 05, 2012
Semoga Qalief cepat sembuh..
syawalsimpsons syawalsimpsons October 05, 2012
jaga diri ye ina...mmmm...pedulik la sama anon tu...mmm...murah rezeki alisha kan..
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief October 05, 2012
alahai kak ina hr tu lupa nk psn jgn wat entry..termalu pulak bila baca ada nama wani ni hahahaha....tima kasih yer atas doa2 utk qalief...

kak ina anonymous tu ada kata apa2 kt entry ker shoutbox...wani kena dkt shoutbox tp ignore jer...shida pulak ada ajar cara nak baned si moon tu...wani pulak malas nk nk fikir sbb rasa xder mslh dgn saper2...xtau la pulak si moon tu rasa dia yg bermasalah dgn wani kan....ala lantak la wat xtau jer

(tepanjang pulak komen huhu)
fieda fieda October 05, 2012
amboi...syoknya alisha ye dapat hadiah dari auntie waniey...rejeki tu...hihi..ina...ape2pun cik anon tu naikkan traffik ina jgk kan..kelakar plk tak suka tp tetap masuk sini baca..pelik betul la..
ShimaSalleh ShimaSalleh October 05, 2012
Alhamdulillah murah rezeki ibu dan anak hihihi...
Cantik beg tu bleh buat gi jenjalan nti bubuh bekal Alisha hihi...

Semoga adik Qalief cepat sembuh
Azi Azi October 05, 2012
cantiknya kerongsang tu... beg alisha pn cantik jugak...

tak lama dh ye intan nak brsalin, semoga smuanya selamat...
Si Matatajam Si Matatajam October 05, 2012
Alhamdulillah murah rezeki Ina & Alisha..Wanieys ni mmg baik kan...Lega bila dengar Waniey habaq kat M kata Qalief dah sembuh..
Sally Yatiey Sally Yatiey October 05, 2012
Bestnya alisha dapat hadiah..hehe
shidaR shidaR October 06, 2012
wahhh..bestnyer alisha dpt hadiah dr auntie waniey hehee :)
shidaR shidaR October 06, 2012
itulah sma la sya pun tkejut dgr brite qalief..cepat sms kak waniey tnya..naseb ok skit skg huhu..hope xde pape lah..
C'Jai C'Jai October 06, 2012
Semoga keluarga waniey diberi keceriaan kembali...dan semoga ibu alisha dipermudahkan sewaktu proses melahirkan nanti....
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ October 06, 2012
baik hati blogger wanies tu..insyallah..muda2an ..amin..semoga qalief cpt sembuh.

sonok la alisha dpt byk hadiah... heee..

x abes2 lg cik anon ni ye..hahaha..pesal la die tu..haihhh

sebulan je lg kak? nebessnye... ^^_
azizah :) azizah :) October 06, 2012
alisha ramai org syg.. untunglah rezeki alisha kan..

semoga adik qalief sihat, sembuh seperti dahulu...semoga Allah melindungi dia.. Amin..
eita eita October 06, 2012
comel nye...
patutlah alisha teruja nak guna...

rezeki tu..
moga2 murah lagi rezki kak waniey...

harap sangat Qalief cepat sembuh
dEdEQ dE wIshEs dEdEQ dE wIshEs October 06, 2012
KAK WANIEYS SGT BAIK KAN ? HEHE .. REZEKI ALISHA .. COMEI DAK ALISHA NIH ..
sal ya sal ya October 07, 2012
ada lagi yang komplen ek?
Myra Jay Myra Jay October 08, 2012
Cantiknya beg untuk Alisha, brooch pun cantek :)


Moga Qalief cepat sembuh ye, dan semoga Wani tabah.
syiela syiela October 08, 2012
alhamdulillah murah rezeki alisha...


si anon tu jeles kat alisha la tu.sabar je la
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda October 10, 2012
baik nye ati wanieys.. murah rezeki..
moge qalief ok2 je.. amin3...
Masya Masya October 10, 2012
murah rezeki alisha, auntie tak sempatlah nak beli hadiah bz huhuhuhu....

tu lah ade baca jugak kisah qalief, kesian kan.. harap sgt wanieys tabah.. kalau sya pun risau..
Nora Karim Nora Karim October 15, 2012
comel la beg smurf tu...
9n0L4 9n0L4 October 30, 2012
comelnyeeeee beg biru tu. untung alisha dpt beg galas baru. ;)