Jika u all nak tahu maklumat mengenai PROMOSI di MALAYSIA, LastminuteKupon lah tempatnya... (",)

Alhamdulillah... rezeki anak2.. baru2 ni saya ada terima emel dari LastminuteKupon menyatakan yang mereka berminat untuk letak iklan di blog saya di samping satu entry khas untuk mereka.... (",) U all nak tau tak, bila saya bukak je website LastminuteKupon terus saya jatuh cinta... muahhahah... bukan apa u all, sebabnya terlalu banyak maklumat yang ada berkenaan tentang promosi2 yang berlaku dalam Malaysia ni... Sape yang tak suka promosi.. duit jimat ooo beli time harga murah... hihiii
Ada promosi pasal makanan seperti SECRET RECIPE, DOMINO PIZZA, KING'S.. pasal sale seperti di AEON.. penjagaan badan seperti BODY SHOP.. Iskkk pendek kata macam2 ada... hihii... So, jika u all berminat untuk mengetahui pasal Kupon, Offer, SALE & lain2 acara yang mesra alam camgini... Rajin2kan diri u all untuk FOLLOW website LastminuteKupon.. Nak lagi senang, follow Facebook, kalau tak pun, follow Twitter or Instagram or Google +.. u all search je LastminuteKupon.. Update terkini mesti u all tak ketinggalan punya.. hihii (",) 
Ohya, bila u all dah follow LastminuteKupon di Facebook, twitter, Instragram or Google +, janganlah segan silu share dekat kawan2 jugak maklumat ni tau.. yela, benda baik harus dikongsi bersama.. "SHARING IS CARING" gitu... hihiii

Alamakkk hampir terlupa saya... U all yang berniaga tu, ada berita baik untuk u all tau... U all boleh PROMOSI KUPON, TAWARAN YANG SEDANG U ALL JALANKAN OR APA2 SAHAJA BERKAITAN PRODUK U ALL SECARA PERCUMA DI WEBSITE LastminuteKupon.. Sekali lagi diulang SECARA PERCUMA.. Tak kan tak suka kot... bukan senang nak dapat promosi free camgini.. hihii     .. JIKA BERMINAT.. BOLEH ISI MAKLUMAT DI SINI.. (",)

Selain tu, jika u all berminat untuk mengiklan di website LastminuteKupon pun boleh tau... ada je ruang iklan yang mereka sediakan.. bolehlah u all runding dengan mereka.. (",).. KLIK SINI.. 

UNTUK TERJAHAN WEBSITE... LastminuteKupon
UNTUK TERJAHAN FACEBOOK LastminuteKupon
UNTUK TERJAHAN TWITTER LastminuteKupon
UNTUK TERJAHAN INSTRAGRAM & GOOGLE +, U ALL SEARCH LastminuteKupon


{ 52 comments.. read them below or add one }

lynn kamarul lynn kamarul October 10, 2012
ina thanks info pasal hal ni. sgt teruja nak singgah sana. hehe... + tahniah utk awk . ramai dah nak publish iklan kat sini
maya amir maya amir October 10, 2012
baguslah ina ni... bagi info macam ni..saya terus terjah ni tau ina.. tq for sharing..lap u strong! heheh
mama aryan mama aryan October 10, 2012
alhamdulillah..rezeki anak-anak
anitadiana anitadiana October 10, 2012
salam ina..rajin nya lah...
Aju Mohit Aju Mohit October 10, 2012
wahh menarik ni ina, akak suka benda2 free and promo cenggini, tq for sharing
permatabiru permatabiru October 10, 2012
nak pergi terjah lastminutekupon jap lg..hehe
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P October 10, 2012
bagus, Yana memang suka kupon2 ni. lagi2 ada perkataan FREE ! hahaa
atIEsAyAnGkAmU atIEsAyAnGkAmU October 10, 2012
mcm menarik je kan..
atie selalu tgk kat groupon jek..
tk tahu plak ade yg neh...

maceh for info...
Kakzakie Kakzakie October 10, 2012
Wah... interesting ni. Kalau dapat sesekali pun dah untung juga dapat jimat..
ayut ayut October 10, 2012
lastminutekupon..aha...bru dgr 1st time ni....lpas ni mmg sntiasa updated la klu follow bnda ni..hihihi :)
PinkUmmi PinkUmmi October 10, 2012
wah menariknya...harus terjah nih....
ieda ieda October 10, 2012
wah bagus nie ..
hurmmm ;))
Shafiq Shafiq October 10, 2012
menarik nie..boleh pi tengok-tengok..:-)
Cinta Misteri Cinta Misteri October 10, 2012
Info menarik ni. Sat agi nk terjah jengah manatau ada yg bolei di grab
Pokok Manggis Depan Rumah Pokok Manggis Depan Rumah October 10, 2012
best terima kasih info ni akak :-)
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief October 10, 2012
kena terjah ni....wani baru tau psl ni haha...nampak mcm banyak offer disitu...i loikeeee hehe

done HiShop & WhiteMY
syawalsimpsons syawalsimpsons October 10, 2012
mmg menarik..insyallah sue terjah yee
fieda fieda October 10, 2012
done wv..oo ni la yg ina bgtau tu ye..ok la ina...dia byr camner tu siap buat entry lagi..
lizz lizz October 10, 2012
jap lagik nak terjah...
QA's ~ mamapapa QA's ~ mamapapa October 10, 2012
wahhh!!menarik ni...nti nk promote my tuppies kt cnila,ehehe!!!
Cik Nur Cik Nur October 10, 2012
nur baru tahu ni, menariklah..
terima kaseh akak sudi berkongsi.. :)
Asep Haryono Asep Haryono October 10, 2012
I have visited the last minute coupons website and read term and conditions. I still don't get it. What kind of benefits or advantages as their publisher? Do tell me please
hainom OKje hainom OKje October 10, 2012
Tunggu Intan berlian masyuk dululah baru OKje ikut...heee
Ema Blog Ema Blog October 10, 2012
menarik tu..pantang jumpa kalau benda free dan murah ni..
TiranaAduka TiranaAduka October 10, 2012
salam intan..
Thank info
fiza fiza October 10, 2012
Rezeki...rezeki. Nak terjah jap.
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ October 10, 2012
wahh...best3..tang kupon mknn tu lagi best...blh terjah!
tq for sharing :)
azizah :) azizah :) October 10, 2012
wah..menariknya.. ramai2 terjah yer..
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha October 10, 2012
tgk2x $$ dlm bank dlu.uwa...xmampu,nak kawen anak raja dlu :P


akak,pegawai kastam..oke x?.hahaha.dah putus dgn navy,kastam la pulak.ngeeee
the malay male the malay male October 10, 2012
bagus untuk berjimat cermat
Marya Yusof Marya Yusof October 11, 2012
As salam IB,

Alhamdullillah rezeki anak2! Tahniah IB... Tumpang gembira buat kamu... semoga rezeki melimpah ruah lg selepas ini... Ameen :))


Nnt nak jenguk jgklah apa yg menarik :)
sal ya sal ya October 11, 2012
macam groupon jugaklah ni. rezeki tu ina. alhamdulillah...
Mrs Velentine Mrs Velentine October 11, 2012
mcm menarik ni..tq sharing
Deqla manjew Deqla manjew October 11, 2012
kalo mende free sokmo suka..hihi
Rai Ourkizuna Rai Ourkizuna October 11, 2012
banyak jugak dah kan yang buat sistem macam ni..bagus la.. win win situation utk pengguna..hihi..
Myra Jay Myra Jay October 11, 2012
Ok nak p terjah jugak, nak ushar kot2 ada yang ebrkenan dihati :D
Mama Adam Mama Adam October 12, 2012
Tahniah! Blog ni dah jadi sumber side income! Tringin juga nk jadi mcm ni. Selain menulis apa yang kita suka, ada kelebihan sampingan ;)
shidaR shidaR October 12, 2012
wahhh kalo less mmg ramai yg sukee nih hehee :)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda October 13, 2012
wah.. serious cam best la offer2 die.. hehe...
Haryati Faizal Haryati Faizal October 13, 2012
nak terjah jugak lah kat website dia....
Nora Karim Nora Karim October 15, 2012
rajin betul ina ni... walaupun dah sarat.. heheh
wan nurul hezrina wan nurul hezrina October 17, 2012
wahhh berita baik sungguhniekan ina??nurul nak terjah nnt kat umah.nurul simpan dlu link nie kay..kat umah baru leh bukak sbb .com..
9n0L4 9n0L4 October 31, 2012
tak pernah tahu pun pasal ni. hee. thanks ina. nak gi terjah la nnt. :)