Kalau boleh nak berkepit 24 jam...

Alisha dengan adik dia ni... terlebih2 lah sayangnya... Agaknya, kalau boleh, dia nak berkepit 24 jam dengan adik dia tu... hihiii... U all layan gambar bawah ni, mesti u all dapat imagine camna alisha & adik dia... (",).. Saya tak sempat nak story panjang2 kat entry ni.. Hari ni busy melayan aktiviti berpantang... hehheh




P/s : Adik Alisha belum ada nama lagi...

{ 71 comments.. read them below or add one }

♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ October 31, 2012
caring ye alisha ni..bertuah adiknye :)
Mrs Velentine Mrs Velentine October 31, 2012
sweet je radik & kakak ni..xda nama lagiyea..samalah mcm kakak ayu...nak dua minggu memikir..hahaha
Sue Lynnda Sue Lynnda October 31, 2012
Bagusnya..^^
Alisha bole jadi kakak yang baik.

bila nak buh nama ni? boleh wat giveaway ni kan? hehehe
pinky pinky October 31, 2012
huhuhu...tahniah Intan....lama giler tgl blog ari ni br ada pluang nk BW...wahhh dh bersalin ya.. girl ke boy??
PinkUmmi PinkUmmi October 31, 2012
Mesti Alisha seronok nak berkepit aje dengan adik dia kan kak....
Myra Jay Myra Jay October 31, 2012
Memang terserlah kasih sayang seorang kakak :)
syiela syiela October 31, 2012
ada rupa alisha la baby ni... mesti kalau org dtg ziarah alisha sangat risau :)
Aisy Nasiha Aisy Nasiha October 31, 2012
Baiknya alisha dgn adik dia.. Lega kan tgk anak2 rapat mcm ni. Arap ank2 sy pun sama nanti..
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief October 31, 2012
alolololo alisha ni penyayang betul kan.....sukanya tgk alisha dgn adik dia..kakak yg baik ni....mesti xberenggang dgn adik dia lansung tu kan eheee

done british council
Falsya Falsya October 31, 2012
aloh2..comelnye alisha..sayang adik sgt2 smp xleh nak berenggang..;)
hajar hajar October 31, 2012
tahniah ye.... smg adik alisha menjadi anak yg soleh.... terasa rindu nak ada baby lagi pulak..... hurmmmm....
iietamalek iietamalek October 31, 2012
bagusnyer alisha...syg adik yer...
syawalsimpsons syawalsimpsons October 31, 2012
punyer la sayang kat adik tu kan...bestnyer..si syawal....di paksa sayang adik dier, baru dier cium..klo tak, jgn harap la
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P October 31, 2012
aloloo.. sayang adik ye.bagus :)
emma emma October 31, 2012
Alahai sweetnye Alisha ni.. Suke tengok :)
JunAina JunAina October 31, 2012
Bestnya dapat adik. Alhamdulillah Alisha suka dan jadi kakak yang baik. Ada sesetengah budak tu cemburu, takut pulak bila tinggalkan adik dibuatnya apa2.

Cik Nur Cik Nur October 31, 2012
alololo..comeinya..!
geram nur tgk kedua2nya..hihi
Nurul Husna Nurul Husna October 31, 2012
sayangnye alisha kat adik dia yer...
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin October 31, 2012
alolo Alisha ni mgalahkan mama nya nampak.hehe cyg kat adik ye
ieedaz @ mama_isha ieedaz @ mama_isha October 31, 2012
alolooo..so sweettttttttttttttt!!!
fieda fieda October 31, 2012
olo...sygnyer dia kat adik dia..mesti marah kalau org kata nk ambik adik dia ni...
fieda fieda October 31, 2012
klik british council..
baby comel baby comel October 31, 2012
alolo.. comey sikecik tu.. geram tengok. sayang sungguh Alisha dgn adik baby dia ye =)
Deqla manjew Deqla manjew October 31, 2012
alolo suweetnye...mmg teruja la sgt kan 1st time dpt adik.. =)
Mrs Lurve Mrs Lurve October 31, 2012
memg nmpk alisha nie bersedia btl sbg kakak.
Fai CeritaCinta Fai CeritaCinta October 31, 2012
akak, congrats.. alahai,sori ye kak.. fai baru tahu akak dah bersalin... hehe
Sally Yatiey Sally Yatiey October 31, 2012
Haha. Alisha mmg kakak yang penyayang..
rieda_ffya rieda_ffya October 31, 2012
alisha baru2 je camni..nnt lelama tgk le..mule jeles x tentu pasal..heee...tp sweet tgk alisha..bile adik baru nak ade nama nih..
CikNana CikNana October 31, 2012
dia suka le bah tu ada adik..:)
anitadiana anitadiana October 31, 2012
syukur alhamdulilah alisha sayang kat adiknya ina..tapi kena perhatikan juga kan..takut buat benda pelik-pelik nanti...lamanya ina dan tahu nama adik alisha..
mama aryan mama aryan October 31, 2012
alolo..cumilnyer,sayang betul alisha pada adik dia ye
::NureeN:: ::NureeN:: October 31, 2012
tahniah2..
bagus la kakak syg sgt ngan adik tu..
mcm ellesya dolu la, skrg bila si adik dh pandai gelak bila ellesya buat lawak lg dia suka
nita nita October 31, 2012
sayang betul alisha kat adik dia ^_^
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha October 31, 2012
uwaa..comelnya dua beradik ne.hahaha..
eh,nama xde g,yg smlm xlulus ke.hahaha
shahdiana shahdiana October 31, 2012
alololo...baiknya kakak alisha ni...sayang sangat dengan baby ye....good girl alisha...
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha October 31, 2012
tutup kedai ye cik kak.klik pen pintar ye.
umialya umialya October 31, 2012
mesranya 2 beradik ni...
-meeSUPERGIRL- -meeSUPERGIRL- October 31, 2012
sygg sgt tu dekat adik dy sowg .. hehe
Deq's Qienz Deq's Qienz October 31, 2012
Besa la ciwi xabes lagi tuh..hihii
ckLah @xiiinam ckLah @xiiinam October 31, 2012
Salam....
Sukanya orang dah jadi kakak ya. Dapat adik comel. Tahniah kakak dan ibunya...
izan mama mia izan mama mia October 31, 2012
tak sabar tgg adik dia besar boleh ajak main sama..hiihih
zachflazz zachflazz October 31, 2012
alisha nampak sayangi adik. seronok dan mengharukan.

by the way, siapa nama adik alisha ya Intan?
misshannajr misshannajr October 31, 2012
rindu la kat bau baby hehe
Cikgu Ma Cikgu Ma October 31, 2012
amboi...nak berkepit dgn adik jerr alisha ni ^_^
NaZiRaH... NaZiRaH... October 31, 2012
amboi...sayang sungguh alisya dengan adik dia yer..;-)
akak, saya terbaca komen blogger masa entry akak pasal nama adik alisya,tertarik dengan satu cadangan iaitu "aleeya"... :-)
Riena Haiqal Riena Haiqal October 31, 2012
sayangnya Alisha dengan adik dia.. jadi kaka yang baik ye sayang Alisha...
Si Matatajam Si Matatajam October 31, 2012
Ala sweetnya depa berdua...sayang betoi Alisha kat adik dia tu.. Klik2 untuk puteri berdua tu..
Norzie hany Norzie hany October 31, 2012
Sayang betul Alisha kat adik dia ye.
eita eita October 31, 2012
takut adiklari gamok nyer tu...
hahhaha....comel je 2 beradik ni hah...




klik sunsilk untu 2 beradik ni..
:)
precious moment precious moment October 31, 2012
sayang betul kakak kt adik ye..=)
ieda ieda October 31, 2012
alorh2 ... comelnyaaaaa
sayang noo alisya ngan adik nyeee ... sayu lak tgk ;)
azizah :) azizah :) October 31, 2012
memang nampak alisha mampu jaga adk2 dia nanti..dia sygkan adik.. bagusnya alisha ni..
nanakimie nanakimie October 31, 2012
hehe....peluk siap ye alisha:)

apa la nama adik alisha ni,xsabar nak tau:)
Nora Karim Nora Karim November 01, 2012
alo lo lo... pandai betul dia sayang adik dia...
sal ya sal ya November 01, 2012
sweet & sour. alisha pakai diapers semula ke ina?
ayut ayut November 01, 2012
wah2x...alisha bukan men yer...jgn nnt dh bsar bt gaduh pulak..berebut mainan..hihihihi..jg adik bek2x ea alisha :)
jaakechik jaakechik November 01, 2012
belom ada nama lagi? uikk dah lama tu... nanti x pasal2 kena dennda pulak... hihui...

p/s : penyayang alisha tu yer..
Tihara Tihara November 01, 2012
as salam

pandai alisha, kasih ke adik dia..cute je diorang ni berdua :)
Salmi Khairil Salmi Khairil November 01, 2012
tahniah..tak ader kakak yang boleh diharap membantu..
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda November 01, 2012
kakak mithali yg caring.. ^_^
shidaR shidaR November 02, 2012
ewahhh..syg adik ye kakak _^
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan November 02, 2012
sayang betul alisha kat adik dia :)
Puan Kutu Puan Kutu November 03, 2012
syg betul alisha ke adik dia yer.hehe
Azi Azi November 04, 2012
comelnya alisha ngan aqilah... sayang sungguh alisha ke adik dia nampaknya...
Dylla Abas Dylla Abas November 06, 2012
seronok tengok Alisha yg syg kn adiknya tu :)
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat November 07, 2012
sweetnya alisha gan adiknya..
9n0L4 9n0L4 November 08, 2012
olo lo lo. peluk tu mcm takut org nak amek adek die tu. hehe.
lynn kamarul lynn kamarul November 09, 2012
sygnya alisha pada aqilah