Syukur ianya memuaskan pelanggan.. (^_^)

Ini adalah sekadar untuk rekod peribadi di samping ingin berkongsi rasa gembira dengan u all... Untuk pengetahuan u all, entry LastminuteKupon yang saya publish semalam adalah entry BERBAYAR.. Itu adalah entry pertama yang berbayar.. Pada mulanya saya macam risau2lah jugak nak terima offer dari LastminuteKupon ni kan... yela u all, orang dah bayar kita, so, jika entry kita tu tak berjaya menarik perhatian pembaca & pihak 'pelanggan' tidak mendapat feedback yang bagus... mestilah kita akan rasa macam malu ke menyesal ke bersalah ke.. or apa je lah....

Tapi tu la, bila saya pikir2 balik, kalau LastminuteKupon offer nak suruh saya buat entry, ni bermakna ada 'something' yang dia nampaklah kan... so, saya cabar diri saya untuk terima offer tersebut...



Tanpa disangka2, petang semalam area pukul 5 lebih petang macam tu la, saya terima emel dari LastminuteKupon.. Ayat nya seperti yang tertulis dekat atas tu... (",) Alhamdulillah... syukur sangat2 apabila entry yang saya buat tu, dapat maklum balas yang baik.. Sekurang2nya, saya tidak menghampakan LastminuteKupon...

Dekat sini jugak, saya nak ucapkan TERIMA KASIH dekat u all, sebab sudi terjah LasminuteKupon, Tak kiralah samada, Website ke, Facebook ke, Twitter ke, Intragram ke or Google +... Secara tak langsung u all telah membantu saya jugak... (",) TERIMA KASIH LAGI SEKALI....


{ 32 comments.. read them below or add one }

Tie HT Tie HT October 11, 2012
tahniah ina, tak cuba mana nak tau kan..nanti nk terjah jugak bab smlm tk sempat on9 lama2 :)
pinky pinky October 11, 2012
baru tahu intan namanya zarina....huhuhu...kita pun nama mula nga huruf z gak..

apa2 tahniah dpt sponsor post tu...
Mimie Mimie October 11, 2012
wah...tahniah kak Ina...bantu membantu amalan mulia kan kan kan
NoEn NoEn October 11, 2012
ALHAMDULILLAH...KALAU DH PUAS HATI SURE ADA NEXT DEAL KN
Unknown Unknown October 11, 2012
tahniah dikkk .. memang rejeki kan ;))
Unknown Unknown October 11, 2012
try jugak menjengah disana... apapun... tahniah tuk ina..
Mrs Velentine Mrs Velentine October 11, 2012
rezeki anak...awak pun dh buat yg terbaik
dya nasir dya nasir October 11, 2012
rezeki dpt buat entry berbyar..:)
Myra Jay Myra Jay October 11, 2012
Tahniah Ina, rezeki buat baby jugak tu :D

Lepas ni mesti ada lagi pengiklan yang sudi ;)
emarieys emarieys October 11, 2012
Alhamdulillah..tambah rezeki
ayut ayut October 11, 2012
^____^ same2x...eh?!hihihi..tahniah kak ina.berjaya sudah membuat promosi itu :)
Qasey Honey Qasey Honey October 11, 2012
alhamdullilah...semoga akan terus sukses...TAHNIAH
Unknown Unknown October 11, 2012
Tahniah! Alhamdulillah
mama lynn mama lynn October 12, 2012
rezeki anak2 ina tu + cara penyampaian ina lebih dekat kepada pembaca. tu yg org suka singgah sini
Unknown Unknown October 12, 2012
alhamdulillah..bila pelanggan puas hati kita pun seronok kan..
Shida Radzuan Shida Radzuan October 12, 2012
wahh..lpas ni byk lg yg akan mnyusul kak heheee :) rezeki ank juga tu :)
Cikrosecute Cikrosecute October 12, 2012
tahniah...ina...rezeki..
emma emma October 12, 2012
Wah,tahniah Intan..
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda October 13, 2012
congrats Ina..
dh like & terjah Lastminutekupon tue.. hehe..
Si Matatajam Si Matatajam October 13, 2012
Alhamdulillah..M terjah website ngan Fb dia...menarik gak la..
Miss N™ Miss N™ October 13, 2012
alhamdulillah..rezeki anak2...
Unknown Unknown October 13, 2012
tahniah...alhamdulillah...rezeki ina anak beranak ye...pasni mesti dapat lagi kan...
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa October 14, 2012
wah tahniah kak..mmg berbaloi..hehe..
Nora Karim Nora Karim October 15, 2012
wah... rezeki anak2 semakin menjadi2... :D tahniah
syiela syiela October 22, 2012
wah tahniah.. rezeki berganda2
9n0L4 9n0L4 November 03, 2012
tahniahhh ina. untunglaaa die. ;)