Sharing is Caring... (",)


Hari ni saya nak berkongsi dengan u all.. Actually, sebelum ni saya ada join, LIKE, FOLLOW & GIFT..!! dari Hijabul Azzwaa Boutique... Senang je caranya, Like Fanpage, Follow Blog & bagi alamat kita, lepas tu mereka akan hantar sarung tangan @ gift seperti gambar dekat atas tu dekat u all.. (",)

Sangat senangkan... TAWARAN ni sah sehingga NOVEMBER 2012.. So, jika u all pun berminat nak dapatkan gift dari Hijabul Azzwaa Boutique bolehlah KLIK SINI.. Saya doakan moga bisnes beliau akan terus maju & dimurahkan rezeki... (",)   

Eh jap, terlupa pulak, jika u all free, meh la join sekali GA yang dianjurkan oleh Maya Amir.. Hadiah yang ditawarkan pun menarik... Tarikh Tutup dia 04/11/2012.. sehari selepas due date saya.. hihii.. Saya nak join jugak sebagai tanda support rakan2.. tapi belum join lagi.. InsyaAllah... pasti akan join jugak nanti.. (",) So, jika u all nak join, KLIK SINI yer...


{ 33 comments.. read them below or add one }

azizah :) azizah :) October 14, 2012
wahhh tahniah kak! benda free nak jugak lah..hehe
Tihara Tihara October 14, 2012
nak join jugak yg maya amir tu..insha Allah..nice sharing ina, yg lipgloss dulu pn akk tau dari ina jga tq :)
Mama Adam Mama Adam October 14, 2012
Nk jugak! Like fanpage? Nanti la.... MA xde facebook. Hahaha
Cikgu Ma Cikgu Ma October 14, 2012
nak klik2 jugak la..hihihi
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief October 14, 2012
nk terjah jg ni sbb dpt free gift hahahaha
NoEn NoEn October 14, 2012
bestnya..dh lama xjoin GA
Si Matatajam Si Matatajam October 14, 2012
Alhamdulillah...Nak jugak la...
Myra Jay Myra Jay October 14, 2012
Sharing is caring kan :)
Cik Nur Cik Nur October 14, 2012
terima kaseh atas infomasi. :)
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa October 14, 2012
jom meramaikan hehe..sha singgah ya :) gud luck
eita eita October 14, 2012
kita pun nak join jugak ni...
Nora Karim Nora Karim October 15, 2012
join simply moy tu... byk betul syarat dia.. heheh
C'Jai C'Jai October 15, 2012
Alhamdulillah....semoga murah rezekinya..
Izan Ishak Izan Ishak October 15, 2012
kak izan dh join... mekasih atas info ye ina...
~emi~ ~emi~ October 15, 2012
Kita tak tolak org nak kasi barang free. hihi :P
lynn kamarul lynn kamarul October 15, 2012
insya Allah klu ada kesempatan sy singgah 2 link tu k
Mrs Velentine Mrs Velentine October 15, 2012
sya dh dpt sebab dh lama like
fiza fiza October 15, 2012
Ok...nak terjah jap. Thanks for the info yer ina.
Mira Adzlia Mira Adzlia October 15, 2012
wah...best2 klu dpt hadiah free...
syiela syiela October 15, 2012
wah.. best.. thanks ye atas info :)
sal ya sal ya October 15, 2012
dah like dan follow. hehehe...
Haryati Faizal Haryati Faizal October 15, 2012
nak singgah jugak lah...cm besh je...
fieda fieda October 16, 2012
tq share..kak fieda dh try..
wan nurul hezrina wan nurul hezrina October 17, 2012
lawanya kaler sarung lengan nie=)
ayut ayut October 17, 2012
eh3x..nk jugak..huhu
Masya Masya October 17, 2012
wahh tahniah ina, tq kongsikan..
9n0L4 9n0L4 November 03, 2012
lame dh tak join event blogger. huhu. tak menyempat. ni nak kejor entry ina yg tertunggak pun belum setel lagi. ;)