Macam2 pesen.. (',)

Alisha akhir2 ni, kalau keluar, mesti nak galas bag dia tu... padahal ada pampers je pun.. hihii.. Nak bergaya la tu budak kecik ni.. hihii... Baru2 ni kan, kami singgah makan dekat luar tau, dah separuh jalan dah.. dia boleh pulak tarik tangan abah dia ajak pergi dekat kereta semata2 nak ambik bag galas dia tu.... ikutkan malas tapi dia merengek2 suruh pergi ambik jugak... Tergelak kami suami isteri tengok gelagat alisha ni.. heheh


Time ni, alisha sedang bergerak untuk masuk ke dalam GIANT..


Dengan bag galasnya dekat belakang... tak lama lagi, maunya nak bawak handbag ibu dia pulak tu.. muahhahah


Ohya, time nak masuk GIANT ni pun sama kes jugak... dia terlena, abah dia dukung dia, sekali, tengah2 dukung  tu, dia terjaga & boleh teringat bag galas dia tu.. apa lagi, terpaksalah patah balik ke kereta semata2 nak ambik bag dia tu.... gaya tak boleh tinggal bag dalam kereta macam ada simpan duit sejuta dalam bag... hihii


{ 57 comments.. read them below or add one }

YaYaNsMuM a.k.a YM YaYaNsMuM a.k.a YM October 02, 2012
hihihi....comel!bebudak ni ader2 je kan?hihi
UniMeOw UniMeOw October 02, 2012
hehe uni dulu sgt bgga kalo leh bawak handbag barbie..

alisha syg beg dia sb beg dia comel..harap maklum. :D
QasehnyaRania QasehnyaRania October 02, 2012
hehe...alisha punya gelagat bikin ciksu senyum je awal2 ni ..

izan mama mia izan mama mia October 02, 2012
sama jer ragam alisha ni ngan mia....dah pandai nak bergaya..biasalah ina,...anak dara kan....kita dl pun sama agaknya..hihiih...kiut jer
Aju Mohit Aju Mohit October 02, 2012
Alahai comelnya alisha ni, semangat nak pegi sekolah sudah mariiiiii hijihi
kak tini (umialya) kak tini (umialya) October 02, 2012
senyum jer ngan keletah alisha..
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail October 02, 2012
bestnya,, mesti akak salu baca blik blog akak sebab nk ingat sume yang alisha buat,, :D
Riena Haiqal Riena Haiqal October 02, 2012
hahahahahahhaa.. awal pagi dah tergelak dengan telatah Alisha ni.. comel pulak nak bawa bag galas dia tu... (^_^)
Mrs Velentine Mrs Velentine October 02, 2012
hahaha..biasalah budak2 ni comel2..hehehe
wan nurul hezrina wan nurul hezrina October 02, 2012
pic yang 1st tuh ingatkan alisha larikk umah.hehehe

sayang sangat dia beg2 ek=)
permatabiru permatabiru October 02, 2012
hehe..budak2 pun nak bergaya juga..comel beg dia..
KhaiZa KhaiZa October 02, 2012
beharga betul beg tu utk dia.. sweet
Mrs Lurve Mrs Lurve October 02, 2012
dh nmpk sgt alisha nie mcm kakak...gaya dan sikap..untung ina nti, kalo dia boleh jagakan adik yg lahir nti hehehehe
atie hilmi atie hilmi October 02, 2012
haha~ x saba plak nk tunggu bby aina bsr.. mst comel bwk beg..
nur anis nur anis October 02, 2012
hihi....kelakar la alisha ni..
Kakzakie Kakzakie October 02, 2012
Tapi sebenarnya lebih baik Intan sebab bila dia besar senang sebab dah terbiasa. Kakak bagi anak kakak semua galas beg sendiri dari kecik - isi air dgn tuala kecik aje (sebab anak kakak tak suka air manis).

Alisha banyak ciri-ciri anak kakak tau..
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief October 02, 2012
haahaaa gaya mcm org besar jer...nampak mcm xboleh tinggal bag dia tu....sayang sangat kat bag dia la tuh hehehehe

done maxis :)
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat October 02, 2012
Anak perempuan mesti nak bergayakan...cute jer beg hello kitty tue....
inazamri inazamri October 02, 2012
alisha ni mmg cute miut.sweet tengok telatah dia.besar nnt mesti dia bangga dan terharu coz mama dia selalu bercerita tentang diri dia dari kecik smapai la besar nnt...Akak dah dpt bayangkan...
Myra Jay Myra Jay October 02, 2012
Alisya sayang dengan beg dia la tu :)

Firas dulu masa baru dapat beg mesti nak usung kemana pun, skrg ni dah tak galas dah, dah jemu kot :)
PinkUmmi PinkUmmi October 02, 2012
bese la tuh kak ina...nak girl nih memg nk bergaya sakan....
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa October 02, 2012
eh sma ngn mia..suka hello kitty heheh..comey
fiza fiza October 02, 2012
Cute bag alisha. Iyerlah...mama bawa handbag, alisha pon nak bawa bag juga.
syiela syiela October 02, 2012
muahahha.. gelagat anak pompuan kan best je bila baca gelagat alisha ni
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P October 02, 2012
dia nak bawak beg 1 sebab bergaya, 1 sebab ada pampers kat dalam.. nanti senang mama nak tukar.. hehe
Saleha Saleha October 02, 2012
dop lama jangok macam mok dia jugoklah nanti

na bleh tak wat entri cerita pengalaman ina berenti kerja dan memilih tuk jadi suri rumah semoga menjadi pemangkin semangat saya ke arah itu.. risau jugok takut tersalah pilihan

na dulu kerja mana?
Bazilah (^0^) Bazilah (^0^) October 02, 2012
hahaha kelakar lah alisha nih.x lama lg mommy daddy alisha kena belikan alisha handbag lah :D
Si Matatajam Si Matatajam October 02, 2012
Macam2 kerenah budak ni yek..Alisha ni mmg suka bergaya la..^_^
ros_reeza ros_reeza October 02, 2012
Amboi..kecik2 dah pandai bergaya ni :)
~emi~ ~emi~ October 02, 2012
hahaha..apelah alisha ni..
LYAfrina LYAfrina October 02, 2012
hehe..comel..samala mcm asya baya2 alisha dulu..suka gak galas beg..pdahal xde apa2 pon dlm beg tu
Everything's Everythings Everything's Everythings October 02, 2012
hahah comel betul xD
aah biasa lah tu, kecil2 bawa beg galas dh besar nnti handbag pula kan? ;P
Cik Nur Cik Nur October 02, 2012
hehehe..comel alisha..beg hello kitty lagi.. :)
ayut ayut October 02, 2012
hihihihi..byk harta kot kak ina dlm beg tu :D comel la..same wane plak ye gan baju :)
Masya Masya October 02, 2012
hihihi budak perempuan biaserlah...
Azi Azi October 02, 2012
amboi bergaya ye alisha keluar soping
Zie Zie October 02, 2012
cute tau kalau budak2 tecik ni galas beg... sok pi sekolah galas beg sekolah lagi cute...
C'Jai C'Jai October 02, 2012
hehe..macam tulah kalau dah ada barang kesayangan...kan alisha kan..!
fieda fieda October 03, 2012
byk harta karun kaa dlm tu..hihihi
shidaR shidaR October 03, 2012
adoii alisha mcm2 peel dia eh hehee..budak kalo dah suka mmg mcm tu..akan ingt smpai bila2 hehee ^_^
Izan Ishak Izan Ishak October 03, 2012
huhu...pasni mmg beg tu benda wajib galas kat belakang lah tu. kalah ibu dia~
emma emma October 03, 2012
comelnye kakak Alisha ni :)

lynn kamarul lynn kamarul October 03, 2012
kih kih.. sweet je minat baru alisha ni
Dylla Abas Dylla Abas October 04, 2012
hee..mcm2 hal la budak comel ni..ada je akal dia kan :)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ October 04, 2012
hehehe..
alisha..pinjam beg pink tu blh??? ngeeee...^^_
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda October 10, 2012
same la ngan Hannah, msti nk bwk backpack die gak gi mane2.. corak Hello Kitty gak, tp lain aa dr Alisha nye, hehe..
9n0L4 9n0L4 October 30, 2012
haha. belum kenal hp lagi. nnt dh besor, hp pulak jadi nyawa gi mane². ;)