Hajat tercapai... KFC ZINGER DOUBLE DOWN.. (^_^)

Saya kan, teringin sangat nak makan KFC ZINGER DOUBLE DOWN.. Dalam iklan tu nampak macam sedap sungguh... saja je nak menggoda mak buyung ni tau..hihi.. Baru2 ni, apa lagi, terus offer my dear pergi KFC... Nasib baik my dear berminat dengan offer saya tu.. heheh


Dapatlah saya makan akhirnya... memang sedap pun u all.. tapi tak tau lah pulak kot2 sedap disebabkan saya lapar tahap gaban kan.. muahhaha


Tengok keju tu.. menggoda tak???.. adehhh.. sedapnya.. teringat2 lah pulak... hihi

Ohya, untuk pengetahuan u all, actually, kami pergi makan KFC ni, saya guna duit yang saya dapat ketika buat entry sponsored LastminuteKupon baru2 ni... Memang niat saya nak guna duit hasil berblog ni untuk anak2 saya je... Tapi tu la u all, tiba2 baru ni saya terpikir, duit hasil berblog, saya tak pernah guna lagi untuk diri sendiri or my dear.. so, saya rasa tak salah, jika buat pertama kalinya saya nak berkongsi duit ni dengan my dear.. yela, bil broadband ke, elektrik ke, my dear yang bayar.. so, ambiklah duit tu sikit untuk belanja tekak kami berdua... lebih2 lagi tekak saya ni... muahhahhah... Takpa alisha sayang... duit ibu berblog ni masih ada lagi untuk alisha & adik.. ibu guna RM 35 je.. (^_^)


{ 74 comments.. read them below or add one }

Mrs Lurve Mrs Lurve October 19, 2012
sy pun dh mkn, memg sedap, tp lebih suka kalo ada bun diapit atas dan bawah..
Kakcik Nur Kakcik Nur October 19, 2012
Kakcik dah dapat makan petang semalam sewaktu balik kerja - En. Suami belikan sebab isteri dia teringin sangat nak makan. :)
Fifi Nadhrah Fifi Nadhrah October 19, 2012
nampak sedap.. terliur tgk keju tu.. tak pernah try lg..
Cik Nur Cik Nur October 19, 2012
aloooo..belum cuba lagilah..!
teringinnyaaa..!
Haryati Faizal Haryati Faizal October 19, 2012
takpe klu dh teringin tu kene makan jugak...almaklumlah dh sarat nak bersalin...
Masya Masya October 19, 2012
terliur saya dibuatnya tau.. tak rasa pun lagi huhuhuhuhuhu
Riena Haiqal Riena Haiqal October 19, 2012
heheheh sedapnya... saya memang hari2 mengidam burger kfc.. aduhai..sekali tujer saya mengidam nak makan burger mcd..
syawalsimpsons syawalsimpsons October 19, 2012
meleleh tu..adoi....sedapnyer
PinkUmmi PinkUmmi October 19, 2012
sy bru dpt mkn burger nih rabu lpas....sdapkan kak ina...memg berbaloi2 la mkn burger nih
Mira Adzlia Mira Adzlia October 19, 2012
adeh..sy jugak yg msih teringin mau mkn ni double down..huhu
ieda ieda October 19, 2012
yumx3 ...
aah dikk utk diri sendiri sesekali kan ;))
Rai Ourkizuna Rai Ourkizuna October 19, 2012
aduhh..sampai meleleh cheesenya... tak pernah try lagi nih..
jaakechik jaakechik October 19, 2012
jaa pon dah makan hari tu..hehe..bset! plus ada keju..mmg syok! meleleh...
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha October 19, 2012
da pena try......................hikhik
ayut ayut October 19, 2012
ok..tergoda..kak ina tak aci la bt ayut tergoda.huhu
SURIA AMANDA SURIA AMANDA October 19, 2012
mak aiii...sedapnya tgok gambar...cis..mana nak carik kat opis ni..tgok cheese yang melting mcm tu..omg...sadis kejam sungguh entry ini
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief October 19, 2012
wahhhhhhhhhhhh sedap ni...wani xmkn lg...gtau kt husband dia kata tunggu dia blk...tp mmg tingin betoi tgk ni haha
iietamalek iietamalek October 19, 2012
saya pun makan zinger double down ni juga...mmg sedap..hehe
Ctie Anis Nisa Ctie Anis Nisa October 19, 2012
arghhhh..ni nak kena cari juga balik kije ni.....mengiurkann.. :P
izan mama mia izan mama mia October 19, 2012
ramai dok tayang makan ini sekarang..sedap ker??..saya tak cuba lagi
Mrs Velentine Mrs Velentine October 19, 2012
xpe guna utk diri sendri..hehe..sedap lah burger ni...
Yana Libra Yana Libra October 19, 2012
memang sedap~~

terliur tengok..hehe~
◕ Kawaii D Y S H A ◕ ◕ Kawaii D Y S H A ◕ October 19, 2012
tersenyum baca entry intan, dulu time ngandung mcm2 nak makan, tp kena tahan sb on diet, ada darah tinggi n kencing manis
Ummu Muhammad Ummu Muhammad October 19, 2012
mane alisha makan burger ??? ;)
Aisy Nasiha Aisy Nasiha October 19, 2012
Sedap tu. Mkn byk2 benda yg teringin selagi belum masuk bilik bsalin.. Puas hati...
NugRuL SakuRa NugRuL SakuRa October 19, 2012
perghhh keju dye tuh...tergugat hokeh!!.... huhuhuhu *telan air liur*
azizah :) azizah :) October 19, 2012
sedapnya... mengiurkan...hehehe

Alhamdulilah rezeki kak.. duit tu boleh bantu2 suami n alisha beli brg2 kan...
QA's ~ mamapapa QA's ~ mamapapa October 19, 2012
haaaa!!!!betulkn..mmg sedap :)untung ina..dpt byk hasil brblog :)
QasehnyaRania QasehnyaRania October 19, 2012
Dapnya..
Su pon dh tergoda ni..hi..hi
jom..jom.. P kfc :)
C'Jai C'Jai October 19, 2012
MEMANG MENGGODA KEJU DIA...MAKAN LAH iNA APA YANG TERINGIN ..selagi belum berpantang...Dan dah berpantang sok nengok je la ....hehe
Qasey Honey Qasey Honey October 19, 2012
perghhh...QH blum try lg ni..nth bile la tu..g kfc dh bkali..konon nk try la jugak..tp bile dh dpn kaunter terus lain yg diodernya...rata2 kata mmg sedap yea double down ni...
Belajar Photoshop Belajar Photoshop October 19, 2012
wahh.. saiia jadi lapar nii malem malem gini.. :(
CikMai CikMai October 19, 2012
fuhhh sedapnya...boleh beli dgn kad student ni.hihik
Azi Azi October 19, 2012
sy suka burger mcD, tp nmpk burger kfc ni cam sdp, leh cuba ni...
zachflazz zachflazz October 19, 2012
wow.. di sini belum ada yang sedemikian itu. ingiinn.... nyam-nyam, perut jadi ingin diisi ni, hehe
aimi adilah aimi adilah October 19, 2012
macam seronok pula bile dgr berblog dpt duit =)
caliph shuriken caliph shuriken October 20, 2012
wahh, tapi sy lagi tingin nk try burger mcD, samurai burger ^^
Nora Karim Nora Karim October 20, 2012
uish.. sedapnya nampak keju tu...
Si Matatajam Si Matatajam October 20, 2012
Mmg sedap kan Ina..M pun disebabkan tergoda tgk member2 blog dok tayang terus suh my hubby beli ari tu
~Cik Sweety~ ~Cik Sweety~ October 20, 2012
mcD samurai tu pn soodaaapp..try la nnti..hehe
adyna adyna October 20, 2012
akak jugak tak p makan2 lagi..hehehe
fieda fieda October 20, 2012
ina....nk tau...kak fieda dh 2 kali mkn beger ni...adoii..mmg tak menahan la..dh mkn pahtu miggu depan nk mkn lagi...sedap sungguh tu..
lynn kamarul lynn kamarul October 20, 2012
baru nk tny xde roti ke... hehe teringin lak nak rasa.. nak kena g kfc ni.
Asep Haryono Asep Haryono October 20, 2012
wow Cheese nya yang meleleh benar benar sangat menggoda. Seronok pula tu. HIhihiii. KFC Zinger ini sudah pernah beredar di Indonesia, namun sudah tidak ada lagi.

KFC releases new product every month I think. Awesome
mama_umar_maryam mama_umar_maryam October 20, 2012
blm try lagi,sedap eh Ina? mmg puas mkn daging je hah ;)
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat October 20, 2012
sedapnya ina...tengok burger tue...
S! M4T4 C0KL4T S! M4T4 C0KL4T October 20, 2012
js pun dh lama x mkn kfc...^^
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ October 20, 2012
cma blm rase lg..alahai....dapnye tgkk..... :)
Ainul Ainul October 20, 2012
menarik & nampak sedapppp

http://jalanabadi172784.blogspot.com/
Noraziha Noraziha October 21, 2012
Aduyaiii..mmg menggoda tul la. KFC ni kan, tak kisah la die tak kuarkan promotion ke hape, ttp tingin je nak makan. Apekehe..hehe
maya amir maya amir October 21, 2012
tak makan lagik...alaaa... terus terliur..heheh
syiela syiela October 21, 2012
amboi bila zoom camtu terus kecur liur
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan October 21, 2012
kena terjah KFC la nampaknya petang ni =)
ShimaSalleh ShimaSalleh October 21, 2012
Fuhhhh! Waahh! geram! shima pun nak rasa jugak tp blom berkesempatan nak gi kfc...
NoEn NoEn October 21, 2012
dh lama tak mkn KFC...
inazamri inazamri October 21, 2012
akak tak try lagi.ishhh ni yg nak kena beli gak ni
Deq's Qienz Deq's Qienz October 21, 2012
Wahhh nmpk bestt..sy pin xsempt nk rasa lagi..mujur sis sempt kalo tak kempunan la.hihii..
fieda fieda October 21, 2012
dtg tgk beger ni lagi..aduhai..sodap nyer..
nur anis nur anis October 22, 2012
aduhh..memang saya teringin betul nak makan kfc double zinger down ni....
SumeSakan SumeSakan October 22, 2012
wahh ibu peganant kat sini pun tergoda tau...laju2 ajak hubby p mkn itu hari...memang sedap..sebab suka pedas2 gituh...hehehe...ada time nak p pekena ag...ehehehe
Dylla Abas Dylla Abas October 22, 2012
adoiii...selalu TERbaca entri pasal makan bila perut tgh lapa..
Deqla manjew Deqla manjew October 22, 2012
dah mkn 2x.. tp deqla muak...hihi...muak2 pun dah pelahap 2x tu..haha
wan nurul hezrina wan nurul hezrina October 22, 2012
nurulpun dah lepas hajat nak makan burgernie..huhu..besh
sal ya sal ya October 23, 2012
sedap jugak sebab ayam atas bawah tengah kan...
fieda fieda October 23, 2012
nasib baik sempat gak mkn beger ni ye..
Myra Jay Myra Jay October 23, 2012
Myra suka ZDD ni, dah 2x makan :)
Shasha Yacob Shasha Yacob October 24, 2012
terliur saya nampak makanan ni, dah macam mengidam pulak. hooho
9n0L4 9n0L4 November 07, 2012
nmpk mcm besor tapi kecik je. hehe. sedapppppp. tak cukup satu. :)